“Notes on a Scandal” er en sublim perle, der byder på veloplagt skuespil og en særdeles stærk historie. Filmen lever især højt på den prangende personinstruktion og de mange sidehistorier, men vinder også ved det velskrevne manuskript, der byder på en del finurlige drejninger undervejs. Den eneste umiddelbare svaghed udpensles i de billedlige beskæringer, der ikke imponerer. Det er dog en petitesse, den konfliktfyldte fortælling taget i betragtning.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 jessup 16 år siden

Filmen levere herlig underholdning den klare ikke helt et nærmere eftersyn men den skal alligvel have 5/6 for ikke at kede blot et øjeblik.
This is just until June
Gravatar

#2 king b 16 år siden

En mærkelig anmeldelse - især den tekniske del af affæren.

Hvad betyder "filmens beskæringer er tillige generelt ikke voldsomt imponerende"? Er det en mærkelig malplaceret kommentar til filmens fotografering?

Og hvad med, at "filmens univers godt i større grad kunne have været understøttet af en diversitet i lydeffekterne". Diversitet i lydeffekterne, øh?

Og anmeldelsen af ekstramaterialet er godt nok enormt overfladisk. Der er meget få detaljer, der kan give et indtryk af, hvad der egentlig gemmer sig på disken.

Selve filmen IMHO? En solid 4/6 herfra.

Skriv ny kommentar: