“Pathfinder” er hverken rædselsfuld eller glimrende – den er blot middelmådig. Ifølge udgivelsens omslag er filmen uegnet for børn og unge under 15 år. Hvis man er i den alder eller deromkring og mener, at man sagtens kan tage til takke med tyndbenet, men ofte medrivende melodrama blottet for overbevisende karakterer og replikker, vil det være oplagt at leje “Pathfinder” hos den lokale videobiks. Alle andre kan hermed betragte dem selv som advaret. Filmens billed- og lydside gengives fornemt på dvd, og ekstramaterialet er hæderligt.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 filmz-d4||3 16 år siden

Verdens, verdens dårligste film
Gravatar

#2 filmz-Bruce 16 år siden

Jeg vil nok sige Yamato og Boxing Helena er i en anden klasse, men ellers er jeg også tilbøjelig til at sætte denne på observationslisten over stinkere :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#3 filmz-Anarion 16 år siden

# 1

Har du set Rich Kids?
Gravatar

#4 filmz-morpheus75 16 år siden

ja ja, så er den vel heller ikke værre... KAn snildt nævne de første 50 film og sikkert flere der er meget meget meget meget dårligere, tro mig.... Var sgu egentlig godt underholdt. Ja, det er jo ikke en oscarsluger, er jeg godt klar over. Men ville osse gi den 4 stjerner ud af 6 mulige....
Take the red pill, you stay in wonderland, then i´ll show you how deep the rabbithole goes... Citat: Morpheus (Matrix)
Gravatar

#5 filmz-Bruce 16 år siden

Nej den er ikke værre end jeg synes :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#6 filmz-Kadann 16 år siden

#5 -

Enig. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#7 filmz-raga_muffin 16 år siden

Den er sku da skide fed!
Gravatar

#8 fatcat 16 år siden

Jeg må tilslutte mig de skeptiske - jeg var meget skuffet over den. Den var ganske flot, men skuespillet og dialogen var skuffende. Ikke mindst var det en ynk at høre på at de lod vikingerne tale islandsk (tror jeg nok det var) og så lade indianerne tale engelsk. Den havde fået langt flere plusser hos mig hvis de havde gidet lade indianerne tale deres eget sprog også.

Jeg troede at jeg ville en film at se som i stil mindede lidt om "Den 13. kriger" som jeg var ganske fint underholdt af, men istedet fik jeg en film uden sjæl, tilsat en masser unødigt blod. Ikke at jeg foragter en god gang blod, men her virkede det lidt påtaget. Som om der for en hver pris skulle sprøjtes med lidt ekstra blod...

Kan ikke give den mere end 2/6
"I'm not going to waste my time arguing with a man who's lining up to be a hot lunch."
Gravatar

#9 Ash 16 år siden

Frygtelig film. Visuelt meget smuk, og det er det. Ved ikke om jeg ikke har set samme film som anmelderen, men de scener var i hvert fald ikke mindeværdige i mine øjne! Måske var det fordi jeg heller ikke fandt Urban eller noget som helst andet i filmen særligt interessante, så jeg bare var ligeglad?!

1/6
Gravatar

#10 wiseguy 16 år siden

Klart en af de dårligste film, jeg så sidste år! 2/6
Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!

Skriv ny kommentar: