“Phone Booth” er særdeles kort. Sølle 81 minutter varer den, hvilket er heldigt, da man i filmens sidste stunder klart begynder at føle, at filmen er begyndt at løbe tør for nye ideer og twists, da flere og flere klicheer begynder at poppe op. Men på trods af filmens iøjnefaldende korthed, formår den alligevel at nå at behandle et par nutidige og relevante emner og temaer, hvilket sikrer, at filmen undgår at virke overfladisk og letbenet. Filmens slutning er dog særdeles uheldig ved på én gang at være både yderst forudsigelig og temmelig plat. Heldigvis er en stor del af det i filmen, som leder op til dette endelige og skuffende klimaks, særdeles stærkt og fængende, hvilket ender med at gøre filmen til en god og underholdende oplevelse.

Nogle vil helt sikkert sammenligne “Phone Booth” med David Finchers tidligere nævnte “Panic Room”… “Panic Room” føltes mere helstøbt og gennemført end “Phone Booth”, men sjovt nok lider begge film af påfaldende halvfærdige slutninger. Men alt i alt er “Phone Booth” en fornem lille indie-perle, hvormed Schumacher har (ligesom han i sin tid gjorde i selskab med Michael Douglas med “Falling Down”) kreeret en film med evnen til at udløse masser af debat og diskussioner, efter at lyset er blevet tændt igen i biografsalen.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 filmz-Ghidora 20 år siden

Syntes det er en fed og anderledes film... rart med noget forvæksling engang imellem... 4/6...
(>^^)>
Gravatar

#12 filmz-gustav12 17 år siden

Det er et mester værk og Colin Farrell er den bedst skuespiller i verden og ham der taler i telefonen er og så en god skuespiller det er bar et meter værk
Gravatar

#13 filmz-gustav12 17 år siden

den er et mester værk og jeg elsker colin farrell
Gravatar

#14 Bohemian 17 år siden

OMG!OMG!OMG!

Must resist....!!.....desire to.....!....KILL!...gustav12.
Free in serenity.
Gravatar

#15 mini_jette 17 år siden

HAHAHAH...!
Don't take life too seriously. You'll never get out alive.
Gravatar

#16 Hive 17 år siden

#14

Give in to the dark side of the force...
Gravatar

#17 Bohemian 17 år siden

I'll sure as hell will!

AAARRGGGTHJKHJLGk.lg.lkjfsz.jlg!!!!! (!)
Free in serenity.

Skriv ny kommentar: