“Re-Animator” er en fortrinlig, unik lille guldklump, som formår at efterlade seeren stiv af både latterkramper og kuldegysninger. Mange har nok aldrig hørt om filmen, men dét faktum kan der hermed rettes op på via Another World Entertainments fænomenale 2-disc udgivelse. AV-præsentationen er virkelig god, ekstramaterialet er fremragende, og alligevel sælges dvd’en overalt til færre penge end mange langt kedeligere udgivelser. En af årets absolut bedste udgivelser.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 frankdrebin 16 år siden

det er da den Lester Burnham og Ricky Fitts snakker om i American Beauty? Er det ikke ?
Gravatar

#12 The Insider 16 år siden

Jeps :-)
War. War never changes.
Gravatar

#13 filmz-Le Samouraï 16 år siden

#9 - I stedet for at ligge som et normalt tekstspor på dvd'en, ligger teksterne kodet i selve billedsignalet på samme måde som tekst-tv i Europa.

I USA er dekoderen per lov indbygget i alle fjernsyn, og AB kan højst sandsynligt få tilskud fra døveorganisationer for at lave CC, men ikke til almindelige undertekster. AB er dog nogle af de sidste, der holder fast i den praksis. De fleste lægger efterhånden tekster for høresvage som almindelige undertekstspor.

Laserdisken solgte engang en løs dekoder, som man skulle slutte til mellem afspilleren og fjernsynet, men det er mange år siden, jeg har set den. De fleste softwareafspillere til PC/MAC kan dog vise CC, men det kræver naturligvis, at man gider at se filmen på sin computer eller kan rigge den til fjernsynet.
Sidst set: The Black Pit of Dr. M 4/5 | SW: Ep. III 2/5 | Elephant 5/5 | Black Sunday (1960) 4/5

Skriv ny kommentar: