Ellers er “Rich Kids” desværre også plaget af dårligt skuespil. De fleste er hidtil uprøvede talenter, og man må nok sige, at Rune Bendixen ikke helt har fået nok ud af rollerne. Dog skal Sebastian Jessen og Katharina Damm i rollerne som henholdsvis Simon og Sofie fremhæves for gode præstationer.

Er man 17 år gammel, fra Rungsted og har en masse penge på sit kreditkort, kan man måske forholde sig til “Rich Kids”. Ellers er det svært at se, hvor filmen har sin målgruppe. Måske den ville kunne tjene som diskussionsoplæg i gymnasiet, hvor man kan lave lidt gruppearbejde over hovedpersonernes forhold til livets problemer. Ellers må man erkende, at filmen fejler på alt for mange punkter og langt fra er et besøg i biografen værd.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#31 MikkelHJ 17 år siden

Jøsses, jeg er glad for, jeg ikke er ene om at skue hunden på hårene med hensyn til Rich Kids. Jeg så en trailer for den, da jeg var inde og se Nat På Museet, og jeg var ved at knække sammen af grin, fordi den så så ufrivillig morsom ud.

Jeg er normalt af den mening, at man ikke kan tillade sig at kritisere en film, man ikke har set. Jeg er dog villig til at fravælge en film ud fra dens trailer, hvis jeg i forvejen er i tvivl om, hvorvidt jeg har lyst til at løse billet til den i biografen.
Don't you dare take Miles. You can take the children, but you leave me my monkey.
Gravatar

#32 dolphinfriendly 17 år siden

Jeg så en musikvideo med en eller anden klovn ved navn Jinks, der åbenbart er med på soundtracket... producenterne gør det altså heller ikke nemt for dem selv. :)

Gravatar

#33 ace#1 17 år siden

Jeg skider på det!
Det er den betingelsesløst dårligste film, produceret i Danmark, nogensinde!
Den er væsentlig mere latterlig og pinlig end 'Kat', og det siger sgu' da alligevel en hel del!
At historien er for langt ude - fuldtændigt usammenhængende - og rå plat, er én ting, men når man ikke engang har ku' støve skuespillere op, der på nogen måde kan bære deres respektive roller, så DROP projektet.
Alle figurerne er så endimesionelle, at små børn burde ku' trække den i land. Men nej, det er for svært for den tidligere C21 sanger at holde noget så hjernedødt simpelt som en 'overstatus-rolle' fra start til slut.
Må jeg have lov at spørge hvordan det projekt har fået fingrene i alle de støtte pennge fra det danske filminstitut? Jeg magter ikke at tænke på, hvem der sidder og styrer pengene dér!
Aldrig har jeg været så pinlig i en biograf - AD!
Gravatar

#34 filmz-kk84 17 år siden

For satan en lorte film..
Er du sindsyg hvor er det amatør skuespil..
Fuldstændig overfladisk og plat hele vejen igennem..
alt er overdrevet ned til mindste detalje..
Og så slutter filmen af med at det er baseret på virkelige hændelser!?
yeah right..
Overdrivelse fremmer forståelse..
For selvom man kan være glad for stoffer er det jo fuldstændig overdrevet som de har brug for stoffer hver andet sekund..
og hvor blevet handlingen af?
Hvor blev budskabet af??
tam tam film..
Men mig og min kammerat var målløs og ku ik lade være med at grine hvor dårlig den var.
En af de dårligste film til dato..

F.eks at en ung pige medvirker i en trekant som udkommer i et pornoblad for hun har råd til at rejse til usa med sin elskede..
Igen overdrevet bagefter sidder hun og fortæller sin mor det for bagefter at tage hendes bil og bakke den ind i en container for hun kan tage bussen på arbejde...
What tænker i?
ja den er skod..
Buuhh..
Jeg vil have min 80 kr tilbage!!
Gravatar

#35 macel 17 år siden

Thump Down,de putter en masse lort i hovedet, hvorfor skal vi også have det.Get a life.
Gravatar

#36 smalieux 17 år siden

Hold kæft hvor er filmen utroværdig! Kan simpelthen ikke få mig selv til at tro på at den er baseret på virkelige hændelser. Det hele virkede bare utroligt overdreven.
Derudover hjælper de mange dårlige skuespilpræstationer heller ikke ligefrem på filmens troværdighed. Det var især pigerne der var dårlige. Kun hende der spillede Hanne (hende fra Supervoksen) var ok god.

Øv øv øv en skuffelse. Men tilgengæld havde den en passende længde og ideen bag den er god.
Gravatar

#37 Lethal Injection 15 år siden

En lang kedelig musikvideo (som burde have blivet kaldt "Hot Chicks") er hvad jeg ville beskrive den som... Hvis filmen var en person ville jeg sige 6 ord til den: "QUIT YOUR BITCHING. GET A LIFE" - Helt sikker en af de hæsligeste film jeg har set!

You didnt even get to see their hooters! :(
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#38 elwood 15 år siden

Billede 1

Pas på den knaldrøde gummibåd

Billede 2

Deeer Boom! i billedet

Billede 3.

Arggh awhh snif Skuerpulver! arhh ja
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#39 The Flash 13 år siden

Er meget enig med anmeldelsen, kedelig film og tam historie.

Hvis man vil se noget tydeligvis elendigt ringe skuespil (bortset fra Sebastian Jessen) så er denne filmen.

2/6 herfra.

Skriv ny kommentar: