Titlen “See No Evil” kan tolkes som en opfordring til at lade filmen være i fred, og i så fald er det et forslag, man bør tage imod med kyshånd. Dette gabende kedelige og klamme voldsorgie er udelukkende skabt for at iscenesætte talløse bestialske mord og promovere den wrestler, der spiller filmens forbavsende uuhyggelige antagonist. Godt nok imponerer både transferet og lydsporet, men der medfølger absolut intet værdifuldt ekstramateriale, så denne udgivelse er altså bedst egnet som hadegave eller til brug i filmundervisning som mønstereksempel på genrens potentielle elendighed.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 Riqon 16 år siden

Tak for advarslen.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#2 fatcat 16 år siden

Selv om den kom for sent :) Jeg købte den for et par dage siden - har dog ikke set den endnu - og det tyder på at den får lov til at samle en del støv før jeg smider den på... men den var da i det mindste billig :)
"I'm not going to waste my time arguing with a man who's lining up to be a hot lunch."
Gravatar

#3 blymchen 16 år siden

Hahaha lejede den for noget tid siden, kan kun give 100% ret i anmeldelsen :D
Gravatar

#4 filmz-DocDoom 16 år siden

That's no moon. It's a space station.
Gravatar

#5 Jach 16 år siden

Har købt for noget tid siden, og vil sige at hvis man er en af det flere millioner folk der kan lide Frdeag d.13 filmene så er See No Evil her meget ligesom den serie. Anmelderen og blymchen er ikke en del af de millioner af folk.

P.S. Smag og behag er heldigvis forskelligt.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS

Skriv ny kommentar: