Trods sit overrumplende frie sprog, der til dels sender tankerne tilbage i tiden på pornobladsredaktøren Bob Gucciones notoriske “Caligula”, så har “Shortbus” immervæk mere at byde på. Instruktøren John Cameron Mitchell har hidtil bevæget sig i undergrunden af amerikansk film, men spørgsmålet er, om en film som denne ikke kan være med til at give ham en bredere folkelig appel. En appel, han tilsyneladende for alt i verden ikke ønsker.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 filmz-Kadann 15 år siden

Jeg er ikke helt enig med anmeldelsen, da jeg sniger mig op på 5/6 - dette er en fremragende film med en glimrende historie og selvom man kan sidde og være ekstra meget mand og grynte over sexscenerne, går der ikke mange minutter før det glider i baggrunden og man er langt mere interesseret i filmens skæbner.

Jeg kan kun anbefale at man kaster sig over denne lille perle af sex, frisind, kærlighed og menneskelige skæbner. :)

Men vær advaret: tåler man ikke at se andre pikke end sin egen, som fyr, er dette ikke filmen man skal se.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#2 Herrguth 15 år siden

#1 Jeg er helt enig. Jeg vil også give filmen 5/6, for når man først er kommet over hvor eksplicitte sex-scenerne er, så er filmen meget fængende, vedrørende og ret charmerende.
Så efter at have set både Hedwig and the Angry Inch og Shortbus, så er jeg meget spændt på hvad John Cameron Mitchells næste projekt er.
Gravatar

#3 filmz-Kadann 15 år siden

#2 -

Og ikke mindst morsom.. :)

Jeg var helt ødelagt af grin over scenen med bøssetrekanten, hvor de begynder at lege mikrofon med hinandens pikke.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: