Første sæson af science fiction-føljetonen “Stargate SG-1” er omtrent lige så fattig på troværdige rekvisitter, kulisser og effekter, som den er fattig på originalitet. Men heldigvis er humøret og tempoet højt igennem størstedelen af årgangens 21 afsnit, og man kan til tider godt forstå, hvorfor serien blev så populær, at den endte med at køre i årevis. Afsnittene lyder ganske godt på dvd, men de ser ikke synderlig godt ud, og der medfølger intet ekstramateriale. Disse ærgerlige kendsgerninger vil dog næppe tale fans fra at investere i serien på dvd.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 filmz-Kadann 16 år siden

#9 -

Jep, sagtens. Jeg er ikke udpræget fan af Trek, men bare fan af sci-fi i det hele taget, så jeg napper hvad jeg kan få fingrene i, ligemeget om det er Trek, SG-1, BSG eller Farscape. :)

Jeg har selvfølgelig mine favoritter, men det forhindrer mig nu ikke i at se de andre serier og mine Star Trek og Star Wars film står fint, skulder ved skulder, på reolen. ;)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#12 filmz-Avenger- 16 år siden

Er selv kæmpe fan er Stargate, og har set samtlige afsnit af både SG-1 og Atlantis, og jeg er enig med anmelderen når det angår vurdering af selv sæsonen. 1. sæson var god, men selve serie peakede først omkring sæson 3-4-5, og derefter gik det lidt nedad igen.

#6, så må du også ha' slået hovedet i bordet, som mig, da Claudia Black blev en del af holdet her i de sidste par sæsoner :S!

Når alt kommer til alt, så er SG-1 nok en af de bedste Sci-fi-serier, der er lavet til dato, og det er nok også derfor den har fået 10 sæsoner plus film og spin-off.

Får helt lyst til at se de første 5 sæsoner igen, nu når der kommer lidt debat om det herinde :)
Gravatar

#13 Kram 16 år siden

#12 -
Ja, puha Claudia Black (prik prik prik) - Vi kunne lige overleve Ben Browder, han har i det mindste vokset med opgaven, og helt dårlig, nej så sandelig ikke, men som sagt, serien døde kun mere og mere efter RDA forlod den som regulær - Men Claudia, nej, få hende nu væk! :) VÆK VÆK VÆK. Kunne bedre lide hende i Farscape så, men fik aldrig set mere end 2 sæsoner, da jeg ikke kunne tåle mere bagefter.
...
If winning isn't everything, why do they keep score?
Gravatar

#14 filmz-grev_michal 16 år siden

Jeg er enig med jer andre i at mr. McGyver var kernen af sg - Jeg vænnede mig aldrig til Bowder i den rolle. Han har bare ikke den samme karisma.

Gravatar

#15 enfilmnørd 16 år siden

Finder serien ganske underholdende. Ikke et mesterværk, men jeg holder af den.
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#16 Martindan 16 år siden

Der er to ting Insider ikke har forstand på - SG-1 og Robert Green :D

ej 4 ud af 6 er fortjent. sæson 1 er ikke seriens bedste. Og effekterne er crappy indtil sæson 6 hvor et pengestærkt selskab overtog serien. Sæson 3-5 kan man virkelig se de havde et lavt budget på den konto men istedte er historierne her langt mere værd end i de nyere sæsoner.

for cryin' out loud......
Gravatar

#17 filmz-Avenger- 16 år siden

#13
Ved hvad du mener, Farscape har et punkt omkring slutningen af 2. sæson og starten af 3. sæson, hvor jeg også gik død, men anden gang jeg kom i gang med serien og fik set alle afsnit plus den afsluttende Peacekeeper's War, så var det virkelig det hele værd :)
Gravatar

#18 The Insider 16 år siden

Jeg er også en af dem, som synes, at Farscape var lidt en blandet landhandel. Det vekslede meget mellem det kedsommelige, det middelmådige og det geniale. De sidste par afsnit af 1. sæson var fremragende, men en stor del af 2. sæson haltede. Til gengæld er det famøse tegnefilmsafsnit et af de mest originale afsnit, jeg nogensinde har set af en tv-serie.
War. War never changes.
Gravatar

#19 filmz-Kadann 16 år siden

Enig mht. Farscape, det største problem ved serien, er dog at der på alle tidspunkter i serien, er min. en af "heltene" der er overdrevet irriterende. I starten var det Ka D'Argo og Rygel, senere var det Stark.

Jeg blev også en kende træt af hele den der ting med den "imaginære" Scorpius.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#20 black hawk 16 år siden

Jeg syntes det er nogle fede sæsonner, og de kun er blevet bedre med tiden...

Dog er jeg lidt skuffter over 2 ting.

1. Kan godt være det bare er mig, men syntes ikke rigtigt man får at vide, hvordan de finder The City Of The Ancient (Atlantis), ej heller hvordan de bygger den Outpost som ligger på overfladen.

2. Efter min mening kunne de sagtens ha kørt "Stargate SG:1" længere end kun til de 10 sæsonner. Da jeg er STOR fan er serien. Skal dog ud og ha både SG Atlantis 1,2,3, og deres 2 film. :-)

[Spoiler indsat af admin.]

Skriv ny kommentar: