Disneys “Tornerose” er blevet ældre, men bestemt ikke forældet. Det er stadigvæk en visuelt sprudlende og underholdende genreklassiker spækket med gode sange og både vittige og skræmmende figurer. Den 50 år gamle film ser fantastisk ud på dvd og lyder også virkelig godt. Udgivelsens to skiver huser desuden masser af glimrende ekstramateriale, som henvender sig til både børn og voksne, så denne dvd er selvsagt et must for alle tegnefilmentusiaster.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 christianhg 15 år siden

Tak for anmeldelsen. Vi er netop gået i gang med at gense de gamle Disney-film på mit kollegium. I aften står den vist på Skønheden og Udyret - herligt!
Are you crazy? The fall will probably kill you.
Gravatar

#2 Bony 15 år siden

Dejligt at høre at billedet har fået en god behandling og at billedet kan stå så flot, så mange år efter. Har i planer om at anmelde blu-ray'en på et tidspunkt?
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#3 Highland Park 15 år siden

Det er dejligt, at man har bevaret de oprindelige stemmer på lydsporet. :)

Men er der ikke andet end et DD 5.1-lydspor på udgivelsen?
IMDB oplyser følgende vedr. "sound mix":
Dolby Digital (DVD version) | 70 mm 6-Track (RCA Sound Recording) (70 mm prints) | Mono (35 mm prints) | Stereo (original release)

Kilde: http://www.imdb.com/title/tt0053285/
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#4 Truntemus 15 år siden

Må indrømme at jeg ikke synes dette er en af de bedste disney film. Den er flot lavet men historien tiltaler mig ikke ligeså meget som visse af de andre. Dog synes jeg "svigerfædrene" er herlige
Gravatar

#5 filmz-Narniabæver 15 år siden

Tak!

Det er en af de bedste.
Chip: Rescue Rangers, away!

Skriv ny kommentar: