David Dencik, der spillede røven ud af underkjolen som den transseksuelle Veronica i “En soap”, er også ganske fremragende som Shmuli og skifter ubesværet gennem rollens mange sindelag. Gode er også Karen-Lise Mynster og Dick Kaysøe, selvom det varer lidt, inden man får billedet af Krummes forældre ud af hovedet. Nicolas Bro er også udmærket, men til gengæld føles hans rolle noget malplaceret i filmen.

På trods af alle de rigtige intentioner og et sympatisk budskab så er “Uden for kærligheden” desværre ikke endt vellykket. Ikke mindst i den sidste del halter filmen gevaldigt, efterhånden som David Dencik græder og snøfter sig gennem scenerne. Som tilskuer til en film med så meget potentiale, der alligevel mislykkes, har man en næsten overvældende trang til at hulke med ham.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 jessup 16 år siden

Så filmen idag og er ret enig i din anmeldelse. Jeg synes der er meget galt med filmen umotiverede scener og alt for ekspositionistiske scener - en irriterende hjælper i i Bro. Det er dog alligevel en charmerende film og som du nævner er det et usædvanligt billed af jøder, som det aldrig er set i dansk film og sjældent set i det hele taget.
This is just until June

Skriv ny kommentar: