Michael Sheen er også god som Lucian, selvom det nu er overraskende svært at få billedet af David Frost fra “Nixon/Frost” eller Tony Blair fra “The Queen” ud af hovedet, selv når han står dækket af blodigt hår og med fråden løbende ned af kinderne. Rhona Mitra er en hæderlig erstatning af Kate Beckinsale, selvom hun aldrig rigtig opnår den samme ikoniske værdi. I forhold til de to tidligere film er “Underworld: Rise of the Lycans” mere af det samme, men den er ikke desto mindre det hidtil svageste kapitel i filmserien og forhåbentlig også det sidste. Når man har så forrygende skuespillere som Bill Nighy og Michael Sheen øverst på rollelisten og alligevel kun er moderat underholdende, er det på tide at gå videre til noget nyt.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 Chronotau 15 år siden

Jeg synes, at dette var en forrygende film, omend lige så god som de forrige. Den fortjener bedre karakter end anmelder har givet.
Gravatar

#2 database 15 år siden

#1 Tjaah det er der så delte meninger om. Jeg synes også at filmen er den svageste i serien, og en ret forglemmelig affære. De burde stoppe mens legen er nogenlunde god.
Gravatar

#3 moulder666 15 år siden

Jeg skal nok få set filmen på et tidspunkt, men jeg må da indrømme, at etteren i mine øjne var en del svagere end toeren - især på grund af de sørgelige effekter ved varulvene, der vitterligt lignede folk i plysbjørnekostume!

Det fik de i hvert fald rådet bod på i toeren, hvor varulvene virkelig lignede frådende monstre!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#4 filmz-Kadann 15 år siden

Ganske underholdende film, helt på højde med de to første, efter min mening. Der er enkelt små huller i historien, men overall følte jeg mig rigtigt godt underholdt og glæder mig til at modtage den på BD snart.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#5 Girovar 15 år siden

Mine forventninger før jeg så filmen var ret lave, jeg synes ikke lige konceptet lød som det mest sindsoprivende oven på de to andre. Men jeg må indrømme, at jeg blev vældig positivt overrasket. Jeg synes faktisk at det er en ganske hæderlig prequel til serien, hvor vi får udforsket noget mere af baggrundshistorien. Givet, vi vidste jo for en stor dels vedkommende, hvordan den ville forløbe, men det er jo kun naturligt med en prequel. Regner da med at den skal hjem til samlingen før eller siden.
'I lost my shoe...': Sam Winchester in Supernatural - Bad Day at Black Rock

Skriv ny kommentar: