Filmen har desuden en umådelig irriterende tendens til at vise to meget ens scener, med den samme pointe, kort efter hinanden. Det er som om, den ikke rigtigt har tiltro til at tilskueren fanger pointen første gang. Der er i det hele taget for mange scener, som ikke rigtigt bidrager med noget til historien, og man får ofte følelsen af, at filmen træder vande.

Rektor Meislings stiller på et tidspunkt en udfordring til H.C. Andersen. Han skal skrive en historie så god, at den kan få Meisling til at græde. Det er naturligvis lige en opgave for en genial romantisk fortæller som H.C. Andersen, og netop Andersens evne til at fortælle bevægende historier bliver i filmen et forløsende element. Hvis “Unge Andersen” ikke er en helt vellykket film, så er den dog en interesant historie.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 filmz-gimleno1 19 år siden

#9 Jooh det er jo meget godt, men ville folk virkelig bruge penge hvis de vidste at den ville blive vist i TV så kort efter? Og hvis de ikke vidste det, mon ikke de så føler sig lidt snydt?

Desuden koster biograf lancering også en del penge, så den uge eller to den når at køre i biffen når den sgu nok ikke at tjene meget af dens samlede 35 mill. eller noget i den retning hjem ;-)
..my hovercraft is full of eels..
Gravatar

#12 filmz-vassago 19 år siden

Den har kun solgt ca. 10.000 billetter, det er jo kun en 6-700.000 kroner, det er ikke meget.
"For me, the cinema is not a slice of life, but a piece of cake" - A. Hitchcock
Gravatar

#13 filmz-gimleno1 19 år siden

Det jeg mener, der har sgu ikke meget været fidus i at smide den i biffen, biograf lancering alene koster nemt op mod 100.000+ kroner..
..my hovercraft is full of eels..

Skriv ny kommentar: