Op til flere dygtige skuespillere, forfattere og producere har været med til at få tv-føljetonen “The Unit” stablet på benene, men seriens første sæson er langtfra værd at råbe hurra for. I perioder er episoderne ganske fornøjelige, men man savner variation og fremdrift. De to efterfølgende sæsoner skulle dog efter sigende være bedre. AV-præsentationen er god, men ikke prangende, og mængden af ekstramateriale er lille. Kun folk, der allerede kender serien og ved, at den er noget for dem, bør opstøve denne udgivelse.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 filmz-xlarti 16 år siden

Det er sandt at den bliver bedre som tiden går - jeg kan ikke få armene ned over sæson 3 som er startet med et ordentligt brag!
Gravatar

#2 krille 16 år siden

Det, der står i anmeldesen om at serien aldrig har været vist på dansk tv passer ikke. Den blev vist på tv3+ sidste år. Det er en fed serie.
Fear can hold you priosoner. Hope can set you free. Tagline. The Shawshank Redemption
Gravatar

#3 The Insider 16 år siden

#2, der står nu heller ikke, at den aldrig har været vist på dansk tv, men at den ikke har figureret prominent - altså, der er ikke gjort megen reklame for den, de har ikke vist mange afsnit etc.
War. War never changes.
Gravatar

#4 vapor 16 år siden

God serie med lidt små fejl.
Den får 4.5/6 her fra.
Gravatar

#5 Kram 16 år siden

Er ganske enig i anmeldelsen, serien er ikke helt toppen, men dårlig er den heller ikke. Men ja, når man ved folkene bag The Unit, også stod bag The Shield, så undres man lidt, fordi The Shield er et mesterværk, og The Unit er halvt om halvt - 3/6, rent ud 50%.
...
If winning isn't everything, why do they keep score?

Skriv ny kommentar: