Det giver god mening, at denne pragtfulde udgivelse udkommer i en kisteformet papæske, for den bør gøre enhver gyserfan kisteglad. Her er otte af gysergenrens største klassikere, og selvom de måske ikke er lige så skræmmende i dag, som dengang de oprindeligt udkom, er de stadig uhyre underholdende og spækkede med skuespil, replikker, musik og billeder af allerhøjeste karat, og flere af filmene har tilmed en kraftig, følelsesmæssig slagkraft. Alle otte værker er blevet fornemt restaureret (både på billed- og lydfronten), og det vil formentlig tage fans dagevis at traske igennem alt det eminente ekstramateriale. Selv hvis du blot har en mikroskopisk forkærlighed for genren, bør du øjeblikkeligt købe denne boks!

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 Michael2t 11 år siden

Aaargh, lad mig vinde, lad mig vinde den boks!!! Hvad I ellers nogensinde givet mig udover gallebilletter?!
Gravatar

#2 Richard Burton 11 år siden

Claude Rains. Birollemesteren over dem alle. Ser frem til denne boks .... i 2013.
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#3 Graversen 11 år siden

Mondo har i øvrigt i forbindelse med genudgivelsen, fået flere kunstnere til at lave nye plakater til filmene, og nogle af dem ser helt fantastiske ud, desværre nåede jeg ikke at få fat på nogle af dem. Se:
http://e2.ma/message/hh3vd/hhbise
http://e2.ma/message/lonvd/hhbise
http://e2.ma/message/hphwd/hhbise
http://e2.ma/message/d6bwd/hhbise
http://www.mondotees.com/GALLERY_c_20.html
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#4 Kruse 11 år siden

Jeg gad fandme godt vinde den boks! :)

Jeg sakser i øvrigt lige et par ord over i denne tråd, som jeg skrev i afstemningstråden:

Jeg har set fire af filmene, og af dem er det klart "Frankenstein" som er min favorit. Jeg hører til blandt de få(føles det i hvert fald engang i mellem) som mener at mesterværket "Frankenstein" er bedre end dens efterfølger "Bride of Frankenstein", som "bare" er en rigtig god film. Jeg bryder mig ikke om Una O'Connor og hun fylder alt for meget i "Bride of Frankenstein", og så synes jeg at det er synd at Colin Clives rolle er så reduceret i efterfølgeren.

Både "Dracula" og "The Mummy" er fine film, uden at det dog er noget specielt. Bela Lugosi er selvfølgelig værd at fremhæve i "Dracula", selvom at den films absolut største styrke faktisk ligger i Dwight Frye, som den sindsyge Renfield. Han er fantastisk og stjæler hver en scene.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#5 BTA 11 år siden

Endnu en helt uhyggelig positiv anmeldelse fra Insider, endnu engang med 'uundværlig' som nøgleordet. Sender I bare alle de bedste udgivelser til hans adresse? :-)
Gravatar

#6 The Insider 11 år siden

Tror bare, selskaberne ofte udsender de bedste skiver samtidigt tæt på jul :)
War. War never changes.
Gravatar

#7 Yes.Science! 11 år siden

Den boks er da et must :)

Var helt pjattet med disse klassiske monsterfilm da jeg var helt lille. Det er måske ikke så ofte man ser en lille dreng interessere sig for sort/hvide gyserfilm i vores tid, men for mig gjaldt det bare om at få samlet alle klassikerne til min hylde.

Helt klart en boks jeg må eje :D

Gravatar

#8 Thomsen 11 år siden

Fik min boks hjem i går fra amazon. Ekstramaterialet adskiller sig, så vidt jeg kan se, ikke vanvittigt meget fra den gamle Legacy-udgave på dvd, og det meste af det er da også i SD. Men den kan sagtens anbefales og bør være et must for alle med den mindste interesse for horror eller filmhistorien i det hele taget.

Jeg har foreløbigt kun set Frankenstein, og den står uhyggeligt (hø hø) godt i forhold til SD-udgaven. Det er virkeligt imponerende, hvor meget de har kunne trække ud af den mere end 80 år gamle film. Den fantastiske scenografi kommer endeligt til sin ret.

Næste skridt bliver et gensyn med Dracula.

... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.

Skriv ny kommentar: