Det er da også primært takket være den velspillende rollebesætning, at filmen trods alt ikke skraber bunden, og selvom humoren er temmelig anstrengt, så er skuespillerne stadig charmerende, og Topher Grace, Anne Hathaway og Ashton Kutcher formår alle trods de håbløse odds at skabe figurer, man føler mild sympati for, hvorimod aldrende klenodier som Shirley MacLaine og Hector Elizondo kæmper en umulig kamp med personer, der er så vagt og dårligt skrevet, at de ikke engang nærmer sig klicheplanet.

Der er i det hele taget ikke meget andet end læssevis af trætte skabeloner at hente i “Valentine’s Day”, hvis forlorne sødmefuldhed og lange spilletid gør den til lidt af en prøvelse at overvære. ”Det er Valentins dag. Man skal ikke tænke, men handle!” erklærer en af hovedpersonerne, og det er jo meget muligt, men man ønsker nu alligevel, at Garry Marshall ikke havde taget rådet så ukritisk til sig.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 filmz-Bruce 14 år siden

Kondolerer Benway!!! Nu må du snart få noget ordentlig materiale at se :)

Og så et stort op i r.... til konceptet Valentines Day. Mænd der køber gaver til deres kærester fordi det er udtænkt af en branche, bør oplære deres kæreste i, at de får, når farmand har lyst dertil. Vælg vennerne Valentines Day og giv så lillemor en svingom en anden dag.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#2 filmz-jonasgr 14 år siden

Gad vide hvor mange der er klar over at det er en dag hvor man fejrer sankt Valentin.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#3 filmz-jonasgr 14 år siden

Interessant læsning om Valentine's Day
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#4 Riqon 14 år siden

Hvor er det dog provokerende, når man kan se på filmens titel, at nogen har siddet med $'er i øjnene, da de fandt på den.

#2 - Ikke for at spille smart eller noget, men det fremgår jo sådan set lidt af navnet, så mon ikke de fleste har regnet det ud...
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#5 filmz-jonasgr 14 år siden

#4 Jeg tvivler. Ligesom folk ikke ved hvorfor vi fejrer påske eller andre årstider. Det er ikke alle der ved at Valentin var en helgen.

Det er simpelthen blot blevet en tradition, ligesom Thanksgiving, hvor man glemmer at stoppe op og i det mindste lige tænke lidt over hvad det er man fejrer.

Man behøver ikke at kende hele baggrundshistorien, det gør jeg heller ikke selv, men det skader aldrig at man i det mindste ved hvad man fejrer. Så det hele ikke bliver så kommercielt. Men den kamp er vist tabt for mange år siden :D
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"
Gravatar

#6 mr gaijin 14 år siden

Det er satme tragisk, at denne film ser ud til at få en lige så stor åbningsweekend i box office som "Sherlock Holmes".
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#7 Riqon 14 år siden

#5 - Enig.

En del af helligdagene ville nok også have mere at sige for folk, hvis de var kristne og faktisk troede på baggrundshistorierne (særligt mht. påske, Kristi himmelfart, pinse, etc.).
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: