Sam Mendes leverer endnu engang et pragteksemplar af en film… taget i betragtning af at det kun er hans anden film, så kan vi roligt regne med at han kommer til at lave mange flotte film!

Jeg har meget få kritikpunkter til filmen… for det første så er filmen meget lang tid om at komme i gang. I den første halve time opbygges forholdende imellem personerne, og det kan føles en smule langtrukket. Men det er en vigtig del af filmen, og hvis man keder sig bare det mindste kan man jo blot nyde filmens flotte look.

Derudover syntes jeg at filmens slutning var en smule for forudsigelig, og det er en smule ærgeligt

De to småting kan dog ikke rokke ved det faktum at Vejen Til Perdition er en af årets allerbedste film. Det er gangster-action og familiedrama i een film, og det er smukt og flot lavet.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#21 jessup 18 år siden

# så du anbefalede at købe Army In the Shadows både i en anden tråd og nu også i citat. Inden jeg køber den og The Night Porter (99 sek.)vil jeg gerne høre din vurdering, men det kommer vel helt af sig selv når du har set den.
This is just until June
Gravatar

#22 filmz-Bruce 18 år siden

The Night Porter kan jeg ikke komme en vurdering af ;) Men Army In The Shadows kan jeg, for jeg har set den i tidernes morgen og ledt efter den ligeså længe jeg har haft dvd.

Det er en top film! Jeg glæder mig enormt til gensynet og regner med en 9'er på min liste. Det er bundsolid Melville!

Check disse ud for mere bevismateriale ;)

http://www.bbc.co.uk/films/2006/03/09/army_in_the_...

http://www.slantmagazine.com/film/film_review.asp?...
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: