“Wag the Dog – Når halen logrer med hunden” udgør to tredjedele af en vaskeægte komedieklassiker. Den starter godt og bliver løbende bedre, før den pludselig begynder at løbe rundt i cirkler, inden den til slut drætter om uden det store spektakel. Under alle omstændigheder er det en intelligent og vedkommende politisk komedie, som sætter flere tanker i gang end de fleste seriøse politiske dramaer. Hvem ved? Måske sidder enkelte partimedlemmer og grubler over filmen i øjeblikket i et forsøg på at forbedre deres respektive valgkampagner? Skivens AV-præsentation skuffer ikke, og ekstramaterialet er fint.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 rockysds 16 år siden

God anmeldelse. Er helt enig i karakteren og bedømmelsen den. Jeg sad vitterlig og ærgrede mig over, at de ikke kunne få den lukket bedre af. Men i ca. 45 minutter i midten er den ganske fortrinlig. Dustin Hoffmann ligeså, han er det bare hele filmen igennem.
Anne Heche irriterer mig dog altid lidt. Kan ikke rigtig snuppe hende. 3.5-4/6
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#2 moulder666 16 år siden

Er generelt enig i anmeldelsen - godt ramt! Dog var jeg så imponeret over de først 2/3, (eller hvor meget det nu var) at jeg var i stand til at ignorere den halvplatte slutning og er parat til at give den et lille 5-tal!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#3 Mr.E 16 år siden

Kan godt være at jeg ikke har fulgt så meget med - men er den genudgivet i en speciel serie? Og er prisen derved lavere eller hvordan med det? Ert denne udgave anderledes end den gamle udgivelse?
Gravatar

#4 The Insider 16 år siden

#3, indholdsmæssigt er udgivelsen identisk med den første udgivelse af filmen herhjemme. Men ja, den er blevet genudgivet med nyt cover og en ny pris - de såkaldte Festival Series udgivelser går for ca. 100 kroner rundt omkring.
War. War never changes.
Gravatar

#5 filmz-Kadann 16 år siden

Det er da i øvrigt en frygtelig undertitel denne film har på dansk.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#6 The Insider 16 år siden

Yup :-)
War. War never changes.

Skriv ny kommentar: