Ser man overordnet på det er “Walking Tall” ikke ligefrem en nymodens klassiker. Filmen leverer primært på de action-sekvenser hvor The Rock kan få lov at udfolde sin fysik. Plot og skuespil når aldrig op på et højt niveau, hvilket holder denne film i den lave ende af karakterskalaen. Der er simpelthen ikke nok kød på til at holde vores interesse ved live, på trods af den korte spilletid.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 filmz-Randy Savage 19 år siden

Tjoh tjah hvad med Rambo serien. Pisse gode film, nogenlunde samme enkle handling. Mega hit over hele verden.
Gravatar

#12 ks 19 år siden

Hele serien? :)
Gravatar

#13 filmz-urpheus 19 år siden

Go' Action - Ingen mening!
Gravatar

#14 filmz-Randy Savage 19 år siden

Meget go action, minder lidt om Roadhouse. Ikke den store ahndling ud over, at Chris Vaughn vil have sin by tilbage. Go film.
Gravatar

#15 filmz-Zikor4 19 år siden

Syntes filmen halter alt for meget, det ok fede action scener, men det er også det.
Gravatar

#16 filmz-rasmus_bt 19 år siden

Har lige fået set filmen med en kammerat og vi morede os ganske gevaldigt under filmens mange actionscener. Det er dem som den overlever på, og det er en fornøjelse at se The Rock udfolde sig max! Han gennemtæsker et hav at mennesker og det er lavet på en vild og voldsom måde. Ekstremt underholdende.

Den gode gammeldaws vold, man-o-man, er filmens gennemgående "tema" og skal ikke tages for mere end den er. Her skal man ikke begynde at snakke om store skuespiller-præsentationer, for det ved vi jo udemærket godt, at vi ikke får. Walking Tall er en absolut drengerøvs-film, som befinder sig bedst i et selskab med 10 liter cola, 6 poser chips og en håndfuld kammerater. Så kører det sgu og så skal det lige siges at The Rock er som født til at være Arnolds arvtager, som den ukronede konge inden for actionfilm. YEE HAA!!!
_____________________________

Film skal ses i hjemmebiffen!

Skriv ny kommentar: