Det er svært at se, hvem en film som “The Wicker Man” henvender sig til. Folk, der på forhånd har set den klart overlegne britiske thriller med bl.a. Christopher Lee, som filmen er baseret på, ved allerede, hvordan fortællingen ender. Andre vil garanteret demonstrere en mindst lige så stor ligegyldighed overfor det dødtriste persongalleri og den selvsvingsplagede fortælling. “The Wicker Man” er simpelthen én af de absolut værste film, der nogensinde er blevet lavet, og selvom dvd’ens AV-præsentation er hæderlig, er filmen altså så elendig, og ekstramaterialet så mangelfuldt, at den kun burde kunne findes i Sydpolens souvenirshop.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#1 filmz-gelardi8 16 år siden

Det er nok min første indlæg på filmz, men er simpelthen nødt til at udtrykke min frustration.....

Efter min mening er denne anmelder den værste på hele filmz...sådan en idiotisk anmeldelse skal man lede langt efter:

Hvordan kan man skrive. "Da Cage på et tidspunkt afbryder en af hendes ulidelige monologer, fristes man nærmest til at skråle og klappe højlydt – det er filmens absolutte højdepunkt."

Det viser også bare at man skal nøjes med at læse nyhederne på siden og ikke sådanne latterlige læsninger...
Gelardi
Gravatar

#2 Hive 16 år siden

#2

Måske du kan begrunde hvorfor det er så latterlig en kommentar og i øvrigt uddybe hvorfor The Insider er en dårlig anmelder?
Gravatar

#3 filmz-gelardi8 16 år siden

Fordi det er tydeligt at se , at i stedet for at vurdere en film prof. , når man ikke kan lide filmen, så får den bare øksen....jeg ved at det svært at være objektiv, men alligevel, prøv dog menneske!
Gelardi
Gravatar

#4 lagoni 16 år siden

Jeg har ikke set filmen, så kan ikke helt sætte mig ind i alt hvad der skrives, men må da sige jeg normalt synte The Insider er en af de bedste anmeldere på siden og og hvis han virkelig syntes filmen er til 1/6, så kan der ikke være meget positivt at sige. Synes det virker som en god anmeldelse og er sikker på han har prøvet at give den en chance og være objektiv.

Jeg forstår ikke helt problemet med den sætning du hiver frem i #1?
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#5 filmz-Kadann 16 år siden

#3 -

En anmeldelse er IKKE en objektiv vurdering af en film, det er en subjektiv vurdering. Desuden har The Insider jo masser af argumenter for hvorfor han ikke mener at det er en god film - du kunne evt. prøve at komme med modargumenter, frem for at gå efter manden, bare fordi du er uenig i hans vurdering.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#6 filmz-gelardi8 16 år siden

#4

Du synes da at den sætning er ok?? At sige at det var filmens højdepunkt; så er det måske klart hvorfor i andre synes at han er en god anmelder...

#5

Nej, det hjælper jo ikke noget alligevel...
Gelardi
Gravatar

#7 jessup 16 år siden

Jeg synes anmeldelsen giver mig en ret levende oplevelse af hvordan det er at se filmen.
This is just until June
Gravatar

#8 lagoni 16 år siden

#6 - jamen, hvis det nu virkelig var filmens højdepunkt for ham? Hvis den for ham var så dårlig at de rikke var andet godt, er det da vel i orden.
- Women remember, Steve. It's like they've got minds of their own.
Gravatar

#9 filmz-Kadann 16 år siden

#6 -

Så du mener at det er bedre at komme med ukonstruktivt brok end at komme med argumenter for hvorfor du mener at filmen er god?
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#10 inflector 16 år siden

Haha herlig og morsom læsning :)

Fin anmeldelse, en film jeg må sky som pesten.
selfimprovement is masturbation

Skriv ny kommentar: