“Wyatt Earp” er en film der ikke efterlader det store indtryk, men som alligevel skal se pga. Dennis Quaids spil som Doc Holliday og ikke mindst de flotte billeder. Lyden på DVD’en er acceptabel og billedoverførelsen er udgivelsens lyspunkt. Ekstramaterialet er dog noget tyndt og programmerne lugter lidt af reklamestof.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#41 filmz-Bruce 16 år siden

Skægt! Fik lige set Wyatt Earp på HD DVD med drengene igår. Ikke en bedre film end Tombstone, men en anderledes film, med fokusering på andre aspekter. Jeg synes den fungerer godt og Kevin Kostner og Dennis Quaid er overbevisende. Problemet er den store rollebesætning og de personer, som flyver ind og ud og som kun overfladisk kommer under luppen. Det virker forvirrende og slutningen er en katastrofe a la Aviator, hvor man hopper 17 år og tada ... slut.

Men jeg kan nu godt lide den alligevel.

4/6
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#42 BN 16 år siden

#40 - yoda:

Dengang fik jeg ikke nærlæst alle indlæg i trådene - derfor den lettere forsinkede kommentar. Desuden er det ofte sådan at man ved flere gensyn med en film, bliver bedre til at definere hvad det er man kan lide/ikke lide ved den .... Sådan har JEG det ihvertfald. Og mon ikke der er andre der har det på samme måde med film? :-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#43 BN 16 år siden

#41 - bruce:

de personer, som flyver ind og ud og som kun overfladisk kommer under luppen.


Se den forlængede udgave ("special expanded edition"). Her er der flere scener med Gene Hackman og Isabella Rossellini, men også med nogle af de andre karakterer. Måske vil dette rette lidt op på det for dig. ... jeg selv har desværre kun den forlængede udgave på en stor kvabset VHS (2 kassetter i papomslag) købt via amazon.com, men jeg mener, den ER udgivet på dvd sidenhen, omend uden danske undertekster.

For god ordens skyld skal jeg lige sige, at de ekstra scener er flere end dem, som kan ses i ekstramaterialet til dvd-udgivelsen af biografversionen.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#44 El vez 16 år siden


04:00 og frem.. se det er smukt - især da Kilmer tager over :)
"I wonder if a little rum could get this back on its feet."
Gravatar

#45 Yoda 16 år siden

#44

Ja, smukt er det rette ord :-)
Steven Spielberg: "Every time I go to a movie, it's magic, no matter what the movie's about."
Gravatar

#46 BN 16 år siden

Val Kilmer ER god i rollen - det skal han ha'. (Men deres bemærkning til ham om, at han er mager, harmonerer ikke rigtigt med det vi ser - altså på tv-skærmen.)

Men bortset fra det, så var min første tanke ved gensynet med scenen med Michael Biehn's revolver-jonglering: "legetøjs-cowboys!", og at en af de store svagheder ved filmen, er at dens konstante, overdrevne tone af "nøj, hvor er vi bare seje og hårde!"

Og nåja, så er der Biehn's og Boothe's skulen og deres snerrende tandsæt - det er overspillet og ufrivilligt komisk. Og Kurt Russell ligner et stenansigt. :-)

Men ok, selvom det er en kulørt og poppet film, er den da seværdig, hvis man ikke har andet at lave.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#47 elwood 16 år siden

#44 Scenen med Koppen får mig altid til at grine.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

Skriv ny kommentar: