Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 92

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  41%
 • Hellboy
  15%
 • Blade II
  13%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  7%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

Hvem bør få eget Star Wars-spinoff?

 • Obi-Wan Kenobi
  28%
 • Jar Jar Binks
  15%
 • Yoda
  13%
 • Darth Vader
  13%
 • Boba Fett
  8%
 • Darth Maul
  7%
 • Mace Windu
  5%
 • The Emperor
  5%
 • R2-D2
  2%
 • En anden?
  2%
 • Lando Calrissian
  1%
 • Princess Leia
  1%
 • C-3PO
  0%

#1

20. apr. 2017 17:25

Jeg synes helt klart Obi-wan er den bedste kandidat og der meget store chancer for at det bliver Lucasfilms tredje Star Wars Story.

Men hvis jeg skulle vælge en anden udover den mest indlysende og sandsynglige en film om enten Darth Sidious eller Darth Maul. Synes ikke Yoda behøver en film, synes den mystisk der altid har været om ham og hans race er perfekt. Hvor jeg også er bange for at en film med ham vil være svære at følge, fordi han som rumvæsen er svære at relatere til.

Men en film om Sidious under hans mester Darth Plaguies der leder top til The Phantom Menace kunne jeg se noget meget interessant i.

#2

20. apr. 2017 22:37

Er ikke den store fan af Star wars-spinoff, men skal det være bør det (kun) være Obi-wan. Jeg er mere til forsættelserne i hovedhistorien. At følge sith-Lords kunne dog potentielt være spændende som #1 skriver, hvis Disney ikke kan holde sig fra at skrabe penge sammen på spin-offs.

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#3

21. apr. 2017 15:12

Helst Palpatine (The Emperor), bare for at se Plaguis og den historie vi fik fortalt om ham. Obi-Wan virker lidt kedeligt da vi via film og serier allerede har dækket stort set alt, med undtagelse af en kedelig periode på Tatooine, ligesom Yoda også ville være kedelig. Vader er også godt dækket allerede og bliver fortsat stadig dækket, sammen med R2-D2 og C-3PO, Leia. Yoda ville også være kedeligt. Ikke mere Jar Jar, tak. Maul er også blevet godt dækket. Windu kunne være meget interessant hvis han overlevede og det dækker det. Ja tak til Boba så han faktisk bliver vist som en god dusørjæger. Lando kunne være interessant.

"Game over man, game over" "Stop screwing around" -Hudson from ALIENS

#4

21. apr. 2017 23:36

Obi Wan får den næppe, hans historie er allerede fuldendt i Rebels tegneserien, tvivler på at de vil filmatisere den. Det virker som om at de bruger Rebels til at fortælle de historier som ikke vil bruges på det store lærred. Derfor tror jeg heller ikke på Darth Maul film.

Så meget gerne en prequel med Palpetine og/eller sequel/prequel Lando eller Boba Fett.

#5

22. apr. 2017 12:45

Obi Wan får den næppe, hans historie er allerede fuldendt i Rebels tegneserien, tvivler på at de vil filmatisere den. Det virker som om at de bruger Rebels til at fortælle de historier som ikke vil bruges på det store lærred. Derfor tror jeg heller ikke på Darth Maul film.

Så meget gerne en prequel med Palpetine og/eller sequel/prequel Lando eller Boba Fett.Scorpion (#4)

Lucas film har faktisk sagt til pressen af Lucasfilm har arbejdet med mange forskellige scripts og ideer til en Obi-Wan film, det er ikke for sjov at Ewan Mcgregor en gang hver anden måned siger at han er klar på mere Obi-wan og gennem hele fan basen er det en af de mest efterspurgte spinoff film. Det er næsten sten sikkert der vil komme en Obi-Wan film.

Vi snakker om et 19 års gab imellem Revenge of A New Hope, tegneserien og den ene Episode af Rebels giver et glimmerende indblik i at Obi-wan ikke bare har siddet på hans røv i 19 pr, men gjord meget for at beskytte en ung Luke.

#6

22. apr. 2017 21:55

det er jo svært når Boba Fett, Yoda, Lando, Obi-Wan, Mace Windu og Maul er med :O

vil dog helst gerne se Darth Mauls bror som er en BADASS, og som hedder Savage Opress og ham MÅ godt få en film og jeg vil se den uden at blinke :p

Eller Ventress og hendes historie med The Nightsisters eller bare om The Nightsisters :O

seriøst der er så meget at vælge imellem

#7

22. apr. 2017 23:45

Thrawn vil være mit bud. Godt nok har han kun været med i Rebels og i bøger, men han er en god karakter.

#8

23. apr. 2017 02:35

Lucas film har faktisk sagt til pressen af Lucasfilm har arbejdet med mange forskellige scripts og ideer til en Obi-Wan film, det er ikke for sjov at Ewan Mcgregor en gang hver anden måned siger at han er klar på mere Obi-wan og gennem hele fan basen er det en af de mest efterspurgte spinoff film. Det er næsten sten sikkert der vil komme en Obi-Wan film.

Vi snakker om et 19 års gab imellem Revenge of A New Hope, tegneserien og den ene Episode af Rebels giver et glimmerende indblik i at Obi-wan ikke bare har siddet på hans røv i 19 pr, men gjord meget for at beskytte en ung Luke.Mads47 (#5)

Det er jeg godt klar over, dog er hele pointen med Obi Wan at han efter Revenge of the Sith vogter over Luke indtil A New Hope. Det sætter nogle begrænsninger, men selvfølgelig ikke umuligt. Det virker dog bare som at den mest oplagte historie st fortælle ville være konfrontationen mellem Maul og Obi Wan, men eftersom denne allerede har fundet sted i Rebels, er der god grund til tvivl. Jeg synes ikke man får indtryk af at der er sket det store på de 19 år. Men lad os da endelig håbe alligevel, jeg ville hellere end gerne se Ewan McGregor som Obi Wan igen!

#9

24. apr. 2017 11:58

Stemte Dart Vader, kan ikke få nok med ham, ellers så jeg også gerne en Obi Wan Kenobi film :)

#10

24. apr. 2017 15:02

Darth Vader spin off giver ikke så meget mening, da episode 1-3 handler jo netop om Darth vader, som barn til voksen.

Hvis man kun har fulgt universet udefra spillefilmene, kunne det være meget spændene med en Mace Windu Star Wars-spinoff.

Faktisk forlanger jeg en Mace Windu Spin-off!!!!

#11

24. apr. 2017 16:15

Stemte Dart Vader, kan ikke få nok med ham, ellers så jeg også gerne en Obi Wan Kenobi film :)Geekalot (#9)

Så vil jeg forslå dig at læse Marvels Vader Comic og der kommer snart en Comic der forgår imellem Revenge og A New Hope, i vaders begynde år. Ellers er der bogen Lord of the Sith som både omhandler Vader og Palpatine.

alle tre er canon

#12

24. apr. 2017 16:53

Obi - Wan, har en god karakter...Tror også "Knights of Ren" kunne have potentiale. Ala syv samuraier....

#13

27. apr. 2017 09:27

Mange none Star Wars fans her kan jeg se, siden Jar Jar ideen har fået stemmer

#14

27. apr. 2017 22:22

Mange none Star Wars fans her kan jeg se, siden Jar Jar ideen har fået stemmerSilver666 (#13)

Mon ikke det er en joke ;)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger