Gravatar

#881 PredatorX 14 år siden

Volbeat efterfuldt af en forfærdelig udgave af vores nationalmelodi til Kessler kampen.
Det kan næsten ikke blive værre.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#882 neran 14 år siden

Sountracket fra Mononoke Hime
Afsindig Alsidige Anmeldelser af Anders - http://neranders.wordpress.com/
Gravatar

#883 tiany 14 år siden

John Mayer
Valar morghulis
Gravatar

#884 filmz-Narniabæver 14 år siden

Ursprung Buam fra Zillertal
Chip: Rescue Rangers, away!
Gravatar

#885 davenport 14 år siden

Min mor der råber af deres hvalp...
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#886 filmz-Narniabæver 14 år siden

En stille mandag aften...
Chip: Rescue Rangers, away!
Gravatar

#887 cyberzed 14 år siden

Det nye album "Koder på snor" med Valravn
Toldberegneren: http://cyberzed.dk/told.html - I'm blogging this: http://cyberzed.dk/
Gravatar

#888 Bony 14 år siden

Pu ha, det var svært at komme i gennem første gennemgang af "The Resistance", det nye album fra MUSE. Jeg var skuffet, ikke sur, bare skuffet. Lyden var i mine ører helt ved siden af. Ikke engang Matts stemme frembragte lyspunkter på skiven, hvilket selvfølgelig trak uendeligt meget ned i min verden. Men så lyttede jeg til det en ekstra gang og smed mine forventninger til den velkendte MUSE-"lyd" bort, lukkede øjnene og lyttede...

... og hvilket storslået album. Javist, er der mange associationer til storslåede klassiske værker. Javist, er der nu mere klaver, flere strygere og både velkendte elementer fra f.eks. Michael Jackson og Freddie Mercury. Der har endda sneget sig enkelte Justin Timberlake eller Darren Hayes lignende pop-lyde og synthesizers med. Men det fungerer sgu!

I samme øjeblik, at jeg havde fået skubbet de tidligere albums lidt bagud og set på dette med nye øjne og ører, måtte jeg erkende, at jeg rent faktisk godt kunne lide det. Det er en helt anden lyd. En spændende udforskning af den musikalske verden og de slipper rigtig godt fra det. En anden ting, der selvfølgelig også har medført min nyfundne glæde over dette album, er den måde hvorpå størstedelen af albummet, rent faktisk ville passe perfekt som soundtrack til en hvilken som helst film. Første gang jeg lyttede til albummet var jeg irriteret over, at have brugt så mange penge på det fulde album, når jeg kunne have nøjedes med et eller to af numrene, købt via iTunes. Men nu fortryder jeg ikke købet. Hvis jeg skulle have anmeldt det efter første gennemgang, ville det have fået et venligt 2/6, men efter at have vænnet mig så meget til lyden, at jeg rent faktisk nyder hvert enkelt nummer, lander det på et mere realistisk 4,5/6.
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#889 Michael Andersen 14 år siden

I en anden tråd nævnte evermind Richard Chamberlains version af Allan Quatermain, og så fik jeg lyst til at hive Goldsmiths soundtrack til "King Solomon's Mines" frem. Af en eller anden grund har jeg aldrig rigtigt fået ørerne op for det score, men nu synes jeg pludselig, det er ret underholdende.

Vi starter med Goldsmiths hysteriske [url= parodi[/url] på John Williams' Indiana Jones-tema. Det er et helte-tema, der ikke lægger fingre imellem 8-)

John Williams' Richard Wagner-indflydelse får også en tur med på vejen - skurkens tema er intet mindre end Wagners "Ride of the Valkyries". He he totalt overdrevet :D

[url= :)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#890 MOVIE1000 14 år siden

#889 og det passer:9
da jeg var helt mindre omkring 7-8 har jeg hele tiden bildt mig ind at Allan Quatermain og Indiana Jones var den samme person men da jeg fandt ud af det ikke var tilfældet gik jeg mere over til Indiana Jones (Fordi der er Nazister i filmene:)
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

Skriv ny kommentar: