Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 117

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  44%
 • Blade II
  14%
 • Hellboy
  14%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  7%
 • Hellboy II: The Golden Army
  6%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

20. nov. 2017 19:21

Ja, med Ben Affleck som vores alle sammens Batman, så har de jo nærmest selv bedt om, at det univers skal gå ned ad bakke...
...og, det faktum, at alle DCEU film uden Ben Affleck er succesfulde, får åbenbart ikke Universal til at få øjene op!?!

Fucking Filmz!!! Tror de skal bestemme om jeg vil glo på reklamer eller ej!!! Godt der findes anti-anti-AdBlock!

#2

21. nov. 2017 09:26

Jeg synes nu Ben Affleck gør det fremragende som Batman, han passer fint til den rolle.

Jeg synes de skal fortsætte Justice League når alle karakterende har fået en solo film, det kan måske give et godt boost til JL. Og så må de jo benytte den instruktør der gør det bedst med solofilmene.

disse karaktere sammen er jo noget man har ventet på i mange mange år, så at droppe det er jo yderst skod.

#3

21. nov. 2017 10:52

#1 Det må da vidst være en troll post :D

#4

22. nov. 2017 11:06

DCEU er et stort rod, der skifter retning konstant. MCU har altid haft en tydelig vision og retning.
Der ligger forskellen på succes og fiasko,

DC så, at Marvel tjente styrtende på deres helte. De sagde "det vil vi også", men overvejede aldrig hvordan det skulle gøres. Det er virkelig ærgerligt, for tegneseriegrundlaget er mindst ligeså velfortalt som Marvels og der er lige så mange interessante helte.

#5

22. nov. 2017 13:00

#4 Ja, desværre har de bare ikke kunne finde den rigtige måde at gøre det på og har valgt at prøve at søge lidt i øst og vest.

Men med Justice League tænker jeg at den sikkert er okay i extended. Gider ikke en DC film hvor de har skåret vigtige dele væk

#6

22. nov. 2017 13:06

#5 uden at vide hvad de har skåret væk, da de reducerede den til 2 timer, vil jeg umiddelbart give dig ret, syntes det eneste der manglede, var mere karakter udvikling og information, da der jo bliver introduceret en del "ukendte" personer.

men syntes nu stadig biograf versionen er fornøjelig :) mangler bare lige prikken over iet

#7

22. nov. 2017 14:59

DCEU’s tilstand er et tydeligt tegn på “for mange kokke fordærver maden”. Kevin Feige er den største grund til MCU’s succes, så det kan tyde på at DCEU netop mangler den rette visionær bag roret, som vil kunne styre DC i den rigtige retning.
Derudover er DC også langt sværere at realisere for det moderne publikum, da dets helte er komplet usympatiske i forhold til Marvels. Det “almene publikum” er naturligt mere tiltrukket af karaktere med svaghedheder, som gør dem mere relaterbare. DC har så mange “Over Powered” helte at de er uinteressante at se på. Det er ikke tilfældigt at Batman klarer sig bedst i nyere tid, han er simpelthen bare mere tidsløs end de andre, derfor består DC’s faste publikum hovedsageligt blot af tegneseriefans og nyere fans af Batman.
Jeg er selv mest tilhænger af Marvel, men der er så meget godt DC materiale som, med den rette vinkel, sagtens ville kunne give Marvel kamp til stregen.

#8

22. nov. 2017 20:01

Et stort problem er også at DC er for kreative omkring karakterende, og mange af dem ikke bliver alt for comic book korekte lige som Marvels helte er på film. hvilket jeg syntes er meget ærgeligt, da jeg meget bedre kan lide DC comic books en Marvel :/

#9

23. nov. 2017 06:21

#6 Ja, det er generelt en dårlig indgangsvinkel de har valgt syntes jeg. De burde virkelig have fulgt Marvel og sikret at alle karakterer fik en ordentlig introduktion. Det er virkeligt ikke nok at sige "jamen alle kender Batman" for det holder bare ikke rigtigt. Det er som at sige at alle kender Superman, men Superman plejede at være en af de meste "lyse" superhelte historier hvor folk aldrig rigtigt døde og Man of Steel viser så i stedet nok den mørkeste Superman nogensinde, hvilket jeg vil mene er ret vigtigt at få med for hvad så med Batman? Kan han gøres mørkere og hvilken indgangsvinkel er der til ham?

Jeg ser det simpelthen som dårlig fortæller stil. Der forventes at dem som ser den er fans eller bare skal tænke sig til det meste. Det virker ærlig talt noget amatør-agtigt.

#10

23. nov. 2017 09:54

#9 helt enig. DCEUs helt store problem, er deres univers opbygning, altså kan lide begge superhelte universer og især forskellene med det mere mørke og det mere lyse, men der hvor DECU virkelig burde have efterlignede Marvel var med univers/karakter opbygningen.

#11

25. nov. 2017 02:27

#10 Ja, men jeg synes netop også de burde have blandet lyst og mørkt mere, men valgte at gøre dem alle mørke... den eneste der ikke har været indtil videre er Wonder Woman, og det blev så en success... så det tyder lidt på at hvis de prøver at gøre det lysere overordnet ville det hjælpe i sig selv. Batman Begins osv, var ret mørke, men det var Batman film og han er jo en mørk karakter. Superman burde generelt ikke være så mørk og alligevel startede de med at hans film var en hvor han fejlede stort med at redde både verden men også sin egen by primært.

Men ja, det største problem er stadigt karakter opbygningen. The Flash har da haft en serie i noget tid, men derudover har han kun haft en film ud fra hvad jeg kan huske og det var for pænt mange år siden og den var vidst ikke specielt kendt. Så er der også Cyborg som jeg egentlig tror mange slet ikke rigtigt kender, men Aquaman er nu vidst heller ikke specielt kendt. De satser så meget på at folk bare kender deres karakterer selvom flere af dem ikke er specielt kendte... medmindre man allerede er fan og har set Justice League serier / film og sådan.

#12

25. nov. 2017 03:08

#11 jo jo helt klart der er mere end et problem :)

ja altså man kan vel sige den helt store forskel, som mest er der på grund af karakter opbygningen, og til en vis grad nok også mørke/lys balancen, er vel egentlig at DCEU kræver man kender karaktererne i forvejen, hvor imod Marvel bygger dem op, hvilket bare gør det svært at have en rigtig bred appel, ikke at jeg siger man altid skal lave film der rammer bredt, men lige med et extended universe baseret på superhelte (hvor der er enorm konkurrence) så havde det nok været smart.

det er jo ikke engang fordi man behøver en decideret origin movie med alle heltene, bare en opbyggende film, i stedet for at man pludselig skal have en forklaring på hvorfor alle, vil stå sammen mod steppenwolf, det hele råber bare virkelig, "vi er bagud i forhold til marvel fra start så vi springer b-e over går direkte fra a til f.

#13

25. nov. 2017 20:59

#12 Det tyder rigtigt meget på at der var deres tanke. Hvis deres mål havde været at lave disse film kun for fans og at de ikke ville gå efter f.eks. en milliard i indtjening, så fint. Det var så bare deres mål og derfor har det været den forkerte strategi.

De prøvede vidst at forvente at folk så enlig kendte disse karakterer eller at de kunne li at disse karakterer var mystiske og at man ikke helt vidste hvad der foregik og man derfor ville vide mere. Hvilket er ret modigt, men også noget dumt.

Jeg har egentlig godt kunne li deres film indtil videre... helt klart ikke så godt som Marvel filmene og jeg har ikke engang overvejet at se nogen af dem i biografen, men jeg syntes da at det var gode film. Med Marvel filmene har jeg da vidst allerede set 5 i biografen eller sådan noget og det er godt nok sjældent at jeg er i biografen.

#14

25. nov. 2017 21:25

#13 jamen jeg kan bestemt også godt lide dem og ser dem da i biografen, men der er jeg jo også din modsætning, men ja de har bare haft for travlt med at indhente marvel i stedet for at gøre deres egen ting, og så har de bare ikke kunne følge en plan.....det er jo rent kaos.

#15

25. nov. 2017 22:11

#14 Ja, det føles lidt som om der ikke går en uge uden nyheder om "nu blev dette forsinket", "usikkerhed om denne skuespiller" "usikkerhed om denne instruktør"... det er jo ren drama med alt de laver stort set... ud over Wonder Woman som vidst gik rimeligt smooth at få lavet og så også med at godt resultat.

#16

25. nov. 2017 22:49

#15 ja, og ikke nok med det er der jo også alle rygterne, mere eller mindre bekræftet, om alle de film uden for DCEU de vil lave, det hele er bare meget forvirrende, og det kan bare umuligt bidrage med noget godt, og så virker de også lettere paniske, når de ændre Justice Leagues spilletid til 2 timer i stedet for tæt på 3 på grund af 2049.....det hele skriger bare dårlig planlægning og desperation.

#17

27. nov. 2017 09:48

#16 Ja... alt for reaktivt. At ændre kurs for tit er et virkeligt dårligt tegn. Det er ikke at følge med tiden når man gør det flere gange inden for et år.

#18

27. nov. 2017 12:51

#17 præcis

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger