Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 85

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  41%
 • Hellboy
  15%
 • Blade II
  13%
 • Pacific Rim
  12%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  5%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

7. mar. 2017 09:51

Syntes det er fint de begynder at nægte at vise den slags film. 1. det er ikke normalt, uanset hvad folk prøver at sige. 2. så det efterhånden taget fuldstændig overhånd ved Disney, det jo mere eller mindre alle Disney film det er i idag....
Fint nok det afspejler virkeligheden, men det har taget overhånd i Hollywood, lige som mange andre ting har taget overhånd der.

#2

7. mar. 2017 10:09

#1 hvordan definere du lige hvornår noget bliver normalt ?? altså homoseksualitet har eksisteret flere tusind år så er det ikke måske på tide ikke at kalde det unormalt ??

#3

7. mar. 2017 10:42

#2 det gør jeg når jeg ser 2000 år tilbage og at det er under 2% af jordens befolkning...... Det bliver i mine øjne aldrig "normalt" Ikke ment jeg har noget imod det, så længe det ikke tager overhånd som nu.

#4

7. mar. 2017 11:03

interessant tal du sådan lige slynger ud der :D hvordan kom du frem til det for på 1 min fandt jeg så mange forskellige tal plus forskellige definationer alt efter forskellige kriterier :D men sejt at du lige har fundet det gyldne tal ;)
men lad mig så hører hvor meget skal tallet op på før du ville betragte det som normalt ? for efter hvad du siger når du siger "aldrig" er det ligemeget om 99 procent er homoseksuelle du ville stadig ikke se det som normalt....så har det vel næppe noget med procent at gøre men mere bare at sådan syntes du det er :)

#5

7. mar. 2017 11:52

#4 du kom da selv med det samme tal, før jeg skrev? Så hvor vil du hen? Pointen er det kan slet ikke diskuteres :)

#6

7. mar. 2017 11:55

#1 og #2
Der er nok også mere end 50 karakterer i filmen, så at en er homoseksuel, er vel meget passende? (Hvis vi antager at tallene er korrekte).

Men jeg mener at normalt eller unormalt er irrelevant.
Hvis man vil se filmen, så gør man det. Vil man ikke, ja så undlader man det!
Længere er det ikke.

Det kritiske ligger i, at den russiske stat, indskrænker ytrings friheden og friheden til at vælge.

Og ja gradbøjninger af frihed, man må ikke stjæle eller slå ihjel osv. men der må også være grænser for hvad der bliver valgt på vejen af os!

#7

7. mar. 2017 11:57

Mener måske også lidt at det tager lidt overhånd. FInt det skal afspejle hverdagen. Men hvorfor kaste det ind i en film som er lavet på en tegnefilm fra halvfemserne. Fint at gøre det på nye originale film. Men der er da kun en homoseksuel karakter fordi det skal være så politisk korrekt.

Stavefejl Sorry

#8

7. mar. 2017 11:57

Husk, Wiki er heller ikke 100% korrekt.
https://da.wikipedia.org/wiki/Homoseksualitet#Antal

Men se under antal.

#9

7. mar. 2017 11:58

#7
Ja der er ikke meget grund til at ændre meget på tingene.
Men hvis det essentielt ikke ændre på historien, er det vel lige meget?

Det handler vel stadig om skønheden og udyret?

#10

7. mar. 2017 12:21

Nå nå, så ser jeg den da bare to gange. Kan godt lide Josh Gad og synes det passer fint til karakteren, at han er lun på Gaston.

#11

7. mar. 2017 12:49

Slap nu lige af.
Karakteren er tiltrukket af Gaston, tror ikke vi får en scene at se, hvor der er kønslig omgang. Det er vel bare at han er betaget af Gaston, præcis som han var i tegnefilmen.

#12

7. mar. 2017 13:04

#9
Du har ret. Det handler stadig om skønheden og udyret. Men det virker som om at man gør det fordi at man SKAL gøre det.
Jeg har ikke set filmen endnu og jeg vil tro at jeg nok ikke sætter en finger på noget når jeg får den set

#13

7. mar. 2017 13:38

Det er da kun sjovt at de gør karakteren til homoseksuel, forheleved selv i tegnefilmen er han besat af Gaston. Det er jo ikke fordi vi skal forvente at se ham og Gaston ligge nøgen i ske på et bjørneskins tæppe foran en pejs med ild i.

#14

7. mar. 2017 13:49

#13

Enig.

Havde sgu ikke forventet sådan en attitude fra dette forum.

#1

Jeg er sgu ligeglade med om du vil hive procenter frem, at definere nogen som unormal pga. Deres seksualitet er da en forfærdelig ting at skrive, at du ikke kan tåle at Disney forsøger at afspejle alle typer mennesker i deres film, forstår jeg simpelthen ikke.

Håber denne trend fortsætter, lad os få flere homoseksuelle karakterer i forgrunden, især i tegenseriefilm, så vi kan få tvunget folk som dig til at accepterer, at det er lige så normalt at være homoseksuel som alt muligt andet.

Godt gået af Disney!

#15

7. mar. 2017 14:19

#14 du da dum at høre på, undskyld jeg siger det. Men det er du.
Fint nok du gerne ser homoseksualitet i alt hvad du ser, det bare ikke alle der har det behov som dig......

#16

7. mar. 2017 14:29

#15

De sidste 2 linjer fortæller jo alt om hvilken type person du er.

Du har tydeligvis et meget indskrænket syn, og i Danmark er det heldigvis stadig min opfattelse at alle er lige og at størstedelen af os er tolerante. Derfor må man simpelthen ikke definere en som "unormal" pga deres seksualitet, så er man fandme en hat.

Derfor håber jeg det bliver endnu mere udbredt, så må du enten acceptere det, som helt normalt (hvilket det er), eller også må du holde dig væk.

Og synes nu din intollerance er væsentligt dummere at høre på.

#17

7. mar. 2017 14:35

#16 intolerant og indskrænket?
Skriver det ikke er normalt, for det er det ikke.
Skriver Disney ikke skal fyre alt deres begejstring for homoseksualitet af i alle deres film, hvilket de gør.
Er intet intolerant og indskrænket i det jeg skriver, er der i det bavl du fyre af.
Har aldrig sagt man ikke må vise homoseksualitet i film, hvilket du åbenbart læser eller forstår jeg gør. At du ikke magter at læse eller forstår hvad jeg skriver er vitterlig ikke mit problem.
Tolerant, du ikke en skid tolerant. Nok nærmere det modsatte.

#18

7. mar. 2017 14:47

#17

Citat:

"Det er ikke normalt, uanset hvad folk prøver st sige"

Det er normalt, vi er i 2017, vil du være homoseksuel, vil du skifte køn, hvad fanden du vil eller har lyst til, så er det lige så normalt som at være heteroseksuel, det er pointen, og den eneste grund til dette er nyhedsværdigt er pga. personer som dig, der bliver så forarget over at Disney dog kan finde på at gøre en karakter homoseksuel (en karakter man kunne argumentere for også var homoseksuel i tegnefilmen).

Jeg bliver forarget over personer som dig, der bruger ord som "ikke normal" omkring andre mennesker, udelukkende fordi deres seksualitet ikke matcher majoriteten.

#19

7. mar. 2017 14:56

#17 Du kan sige hvad du vil, og uanset hvad, så bliver det aldrig normalt.
Jeg bruger ordet ikke normal, for jeg ikke kan så fine røde ord som dig.
Og jeg er ikke forarget over de tager homoseksuelle med i deres tegnefilm eller deres "film"
Jeg bliver gal når de begynder at smide i gamle klassiske film. Eller i Marvel. Har intet problem i resten af hvad de vælger at lave. Men det skal IKKE være i ALT hvad de laver og sådan er det efterhånden ved at være med Disney.
Igen prøv at læs og forstå hvad jeg skriver...........
Så kan du hidse dig op lige så meget du vil, vil grine af dig hver gang. For folk kan misforstå det folk bare vil misforstå, sådanne folk er ikke værd at debattere med.

#20

7. mar. 2017 15:06

#19

Hvad gør det ved dig, hvis fx Iron Man var homoseksuel, ville det gøre filmen dårligere, jeg forstår virkelig ikke hvad det er, du er så bange for.

Men også at du skriver ting som:

"Fint nok at du gerne ser homoseksualitet i alt hvad du ser"

Hvad skal jeg sige til sådan en kommentar?
Der skal være plads til begge, og der skal især være plads til begge i store filmfranchises, og lige nu er der ingen større end tegneseriefilm, og vel bare Disney generelt. Vi skal da hylde og repræsentere folks forskellighed, og det er vigtigt dette gøres af de helt store, så igen, godt arbejde af Disney.

#21

7. mar. 2017 15:20

#20 Der er ikke noget at være bange for. Nu jeg opvokset med superhelte tegneserier, Star Wars og Indiana Jones filmene. Det ting der betyder meget for mig, derfor vil jeg ikke de laver om i det. Det gælder om alt muligt der ikke er med noget af det. Det har intet med om der er en "sort" for meget med i en af filmene, eller om nogle af dem er homoseksuelle. Det passer bare ikke ind i sådan som det originalt er skabt, og det sådan jeg helst set det forbliver. Superhelte tegneserierne blev populære af en grund, og det gjorde de andre film også.
Vil de gerne lave film eller tegnefilm med diversitet i, så find på noget nyt. Lav en ny Superhelt der er homoseksuel eller hvad de syntes, så smid ham med i Marvel, så har jeg ingen problemer med det.
Nok det største problem jer er har er Disney´s "manglende" fantasi til selv at gøre det selv, frem for at lave "radikalt" om i det der er så populært til at starte med.
Om der er en homoseksuel superhelt med i Marvel, vil jeg da til hver en tid stadig se det. Laver de Iron Man om til en homoseksuel, så dropper jeg nok at se mere Iron Man :)
Det er fint de hylder forskellighed, bare gør det i noget nyt :)
Det der undre mig meget, er de har nogle af de bedste i branchen ansat til at skrive historier. Hvor svært kan det lige være at finde på noget nyt, så inddrage det i den store overordnede plan.

#22

7. mar. 2017 15:37

#21

Så snakker vi originalitet i industrien, hvilket er en anden historie, men du ved jo også at "sequels" og franchises er det flest folk ser, derfor er det også vigtigt at diversiteten findes der. Der er masser af original mindre film, men dem er der jo bare ikke mange der ser.

Lige i det her tilfælde med skønheden og udyret, vil jeg mene at det ikke er en radikal ændring.

Så længe man ikke ødelægger de værdier en karakter står for, så vil en ændring af karakterens seksualitet være ligegyldig.

#23

7. mar. 2017 16:05

#5 jeg sagde flere tusind år det var det eneste jeg nærmede mig et tal :) du sagde 2%
men hvor jeg ville hen var ganske enkelt at dine grunde for at kalde det unormalt er lidt slatne og at det vist mere handler om at du bare ikke kan lide at se på det :)
har jeg det sådan set fint nok men altså folk er forskellige og hvad du mener må du jo selv om så længe du ikke kaster om dig med mærkelige tal for at "bevise" det :)

#24

7. mar. 2017 17:53

#14 du da dum at høre på, undskyld jeg siger det. Men det er du.
Fint nok du gerne ser homoseksualitet i alt hvad du ser, det bare ikke alle der har det behov som dig......Geekalot (#15)

¨

Nå, nu skal vi til den igen.......lad mig starte med at sige STOP DIG selv!
Du har åbenbart et problem med indvandrere, homoseksuelle og alt muligt andet. Man skulle tro du bare kommer med dine meninger inde på denne hjemmeside for at irritere andre.

Her er lidt fakta til dig, homoseksualitet var ikke unormalt for 2000 år siden, hvis du spørger romere og grækere.....læs din historie mester istedet for at opfinde dine egne "alternative fakta". Jeg tager gerne denne her diskussion med dig 1000 gange, selvom jeg ved du aldrig vil lytte, netop fordi sådan nogle som dig, er med til at ødelægge det for andre i vores samfund. Vi har fattet at du ikke kan lide udsatte minoriteter, andre religioner, eller folk der er anderledes end dig, så find et andet sted at kaste op! Ja, jeg ved godt du kommer med en åndssvag kommentar om at jeg skal holde min kæft, ytringsfrihed og alt det du plejer at fyre af, men nogle gange skal man i dit tilfælde bare undlade at pisse på andre folk!!

#25

7. mar. 2017 18:07

#17

Citat:

"Det er ikke normalt, uanset hvad folk prøver st sige"

Det er normalt, vi er i 2017, vil du være homoseksuel, vil du skifte køn, hvad fanden du vil eller har lyst til, så er det lige så normalt som at være heteroseksuel, det er pointen, og den eneste grund til dette er nyhedsværdigt er pga. personer som dig, der bliver så forarget over at Disney dog kan finde på at gøre en karakter homoseksuel (en karakter man kunne argumentere for også var homoseksuel i tegnefilmen).

Jeg bliver forarget over personer som dig, der bruger ord som "ikke normal" omkring andre mennesker, udelukkende fordi deres seksualitet ikke matcher majoriteten.Tyskeren (#18)

Kan ikke være mere enig:). Det var skam heller ikke unormalt at være til det samme køn for 2000 år siden, men der findes bare personer som er født som homofober, og rascister, og det skaber kun splid og had i samfundet.

#26

7. mar. 2017 18:19

#22 Ja det kan man vel godt sige det er.
Holder dog stadig på de selv skal finde på noget nyt, istedet for at lave om i noget originalt, hvis du forstår hvad jeg mener :)

#23 Hvad skulle jeg ellers skrive ? 25% ? Det ville jo hvert fald være løgn, hvis jeg skrev det. Godt være 2% er lavt, men det tættere på det :)

#24 Bare gør som mig, du er på ignore nu :) problem løst fra min side

#27

7. mar. 2017 18:29

#26 pointen er at du IKKE skulle kaste tal om dig for at bevise din mening når det bare er tal du selv mener er rigtige :D men som sagt normalt eller ej må du mene om hvad du vil er jeg som sådan ligeglad med altså jeg mener det er jo ikke sådan at du går rundt og jagter homoseksuelle på gaderne og banker dem du gider bare ikke se så meget på det og tja det skal man jo have lov til :D bare man ikke underbygger sine meninger med tilfældige tal man hiver ud af bagdelen :P

#28

7. mar. 2017 18:30

#27 fair nok.
Nej de skal da også have lov til at være her :)

#29

7. mar. 2017 18:43

#28 det er da det de skal :D

#30

8. mar. 2017 01:33

# til homofoben.

Først du modsiger dig selv flere gange i dit forsøg på at forklare dig men...

Hvis du imod homoseksuelle eller andre som ikke er som dig får plads i film, historier eller what ever. så det dig der har et problem ikke dem der laver det.

2: homoseksuelt er meget naturligt. religion gør som det gør bedst og prøver at skabe splid og de siger det unaturligt. men det mennesker der ude efter magt der siger det.
er ret sikker på hvis der fandtes en Jesus på et tidspunkt ville han ikke dømme en homoseksuel.
som der er blevet sagt er det faktisk yderst normalt og kun i senere tid på grund af religion blevet et taboo. alle store kulture har haft homoseksuelaitet.
Egypten, Rom, Persien, Marcedonien. og der hvor vores kultur i stor stil stammer fra Grækenland. så hvad der er unaturligt er dig der påstår det unaturligt.

3: du bliver ved med at sige det fordi de ændre filmen og gør ham homoseksuel.
bliver nødt til at spørge? har du nogensinde set tegnefilmen?
Nej han rejser sig ikke og siger. " hej alle sammen, jeg kan godt lide mænd" men han er langt mere homoseksuel i tegnefilmen end han er til piger.
Så dermed tager du fejl og burde elske denne film, fordi de genskaber hans identitet fra tegnefilmen.

Så alt hvad du har sagt er enten modsigelser eller simpelthen bare forkert.

#31

8. mar. 2017 06:45

# Kære mongol, læs hvad der er skrevet.

#32

8. mar. 2017 09:18

# Kære mongolGeekalot (#31)

Ok, så er det mongolernes tur. Alle minoriteter skal åbenbart lige have én over nakken. Hvad bliver det næste? Folk med Downs syndrom? Er bare folk, der stammer? Er de heller ikke ok i din bog?

#33

8. mar. 2017 10:03

#32 skal jeg finde et navn til dig også ? Hvis man vil læse det jeg skriver for at misforstå, og derefter vælge at spille Karl smart, så for man stupidt svar igen. Undskyld for jeg brugte navnet på alle der hedder Karl også nu.
Men det kan den næste der hedder Karl pive over. Ligesom resten af jer piver om noget der ikke står skrevet eller ment, hvis man blot har hjerne nok til at læse hvad der står. Men det nok for meget krævet af nogle brugere herinde.....

#34

8. mar. 2017 13:57

1. Har LeFou ikke altid været homoseksuel? Jeg synes altid han har virket forelsket i Gaston.

2. Hvordan kan man være homofob når man er vokset op med at kigge på tegninger af hypermaskuline mænd i stramt spandex?

#35

8. mar. 2017 15:25

#32 skal jeg finde et navn til dig også ? Hvis man vil læse det jeg skriver for at misforstå, og derefter vælge at spille Karl smart, så for man stupidt svar igen. Undskyld for jeg brugte navnet på alle der hedder Karl også nu.
Men det kan den næste der hedder Karl pive over. Ligesom resten af jer piver om noget der ikke står skrevet eller ment, hvis man blot har hjerne nok til at læse hvad der står. Men det nok for meget krævet af nogle brugere herinde.....Geekalot (#33)

Der er kun en Karl Smart herinde, og det er dig!

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger