Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 233

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  49%
 • Red Skull
  10%
 • En anden
  7%
 • Ultron
  7%
 • Hela
  6%
 • Erik Killmonger
  6%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Vulture
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  2%
 • The Mandarin
  2%
 • Ego
  0%

#1

1. dec. 2016 09:40

Lidt konstruktiv kritik: Hvis man siger der er masser af kvinder lyder det virkelig som om der ikke er nogle kvinder. Jeg tror hvis man kom med nogle eksempler kunne det virkelig fremdrive ens argument.

Nå, så til en anden ting: Rian Johnson er da rimelig vel anset instruktør. Han har arbejdet med indtil flere store skuespillere og har vist stor visual og narrativ kreativitet. Og så har han desuden ikke lavet en dårlig film indtil videre.

#2

1. dec. 2016 09:44

OMG sexist!!!

#3

1. dec. 2016 12:04

#1 Mon alligevel ikke, at Rian Johnson selv synes, at hans cv ikke helt matcher folk som Kathryn Bigelow, Sofia Coppola eller Andrea Arnold endnu. Johnson er helt sikkert udmærket og dygtig, men det er altså ikke noget problem at finde kvinder med samme niveau af erfaring, som Lucasfilm altså påstår.

#4

1. dec. 2016 17:53

# 3 Jo selvfølgelig ville han nok det, men det er jo ikke ligefrem de store veletablerede instruktører de har fundet til deres film indtil videre. Det er jo ikke fordi Spielberg eller Scorsese eller Nolan for den sags er blevet bedt om at lave Star wars. Man kan diskutere om hvorvidt JJ er en stor instruktør, men det var mere fordi han blev anset for at være et godt match for at genstarte franschiset.

#5

1. dec. 2016 18:03

#4 Pointen er vel bare, at det kan virke lidt hyklerisk fra Lucasfilm/Disney, at de har talt så meget om en kvindelig instruktør, men nu er stor erfaring lige pludselig meget afgørende, hvilket en som Johnson jo netop ikke har, hvis man fx sammenligner med J.J., som du nævner.

#6

1. dec. 2016 20:24

Jeg tror Rian Johnson laver verdens fedeste Star Wars film......Jeg tror iøvrigt hverken Nolan, Kathryn Bigelow, Andrea Arnold eller Martin Scorsesse gad og lave en Star Wars film, hvis de blev spurgt.....

#7

2. dec. 2016 09:38

Jeg er enig i at det er en hyklerisk udtagelse. Det lyder for også bare som en dårlig undskyldning. Det eneste jeg er uenig er alt det med Rian Johnson, som jeg synes da så rigeligt har bevist sit værd.

#8

2. dec. 2016 09:47

#7 Det var ikke for at nedgøre ham, men målt imod J.J. (erfaring), så har Johnson begrænset erfaring, men derfor kan han sagtens blive en udmærket SW-instruktør. Ligesom en kvinde med lignende (mindre) erfaringer kan det :)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger