Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 89

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  43%
 • Hellboy
  15%
 • Blade II
  13%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  4%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

20. feb. 2016 14:22

Nogen 'spændende' valg af skuespillere. Gad vide, hvor langt væk fra bøgerne de kommer til at bevæge sig med manuskriptet også.

#2

21. feb. 2016 05:06

Roland Deschain er i min hjerne stadig = En Clint E. omkring de 45-50 år*!
DET, samt hvorledes de får 'Dettas historie med i det hele, bliver spændende.

*Yup! To late. Og Roland var mørkhåret, ik'?

#3

21. feb. 2016 15:21

Det bliver, uanset valg af skuespillere, en umulig opgave. Ser dog frem til resultatet alligevel. Hele molevitten kan jo rebootes året efter.

#4

21. feb. 2016 15:25

Hehe selv en opgave som 22.11.63 som burde være rimlig simple at lave, har de fucket up. Så min tvivl på denne King filmatisering er ret høj.

#5

21. feb. 2016 19:06

Jeg kan ikke mindes en karakter i bøgerne som hedder Tirina, men jeg er så også kun i gang med den 5 bog, så det kan da være at hun dukker op. (Jeg kunne dog heller ikke lige finde noget om at karakteren skulle hedde Tirina i kildens tekst, så hvor kommer det fra?)

Jeg går ud fra at hun så må være tiltænkt rollen som Odetta, hvilket er lidt sjovt da hun er sort i bøgerne, og det er ikke helt ubetydeligt at hende og Roland ikke har samme hudfarve. Men okay, efter at de har besluttet at Roland skal være sort i stedet for hvid, så må dette jo også være det næste naturlige skridt. :-)

Jeg er godt nok bare bange for at det hele ender med at være en dødssejler allerede fra begyndelsen. Især fordi at de med disse valg af skuespillere piller ret meget ved den måde karakterene er beskrevet i bøgerne.

Idris Elba er dog en meget dygtig skuespiller i min bog, så det kan jo være at det går.

What kinda crazy man blows up a crazy house?

#6

21. feb. 2016 20:25

#5 jeg kan se, at der er tale om en Tirana og ikke en Tirina: http://www.imdb.com/title/tt1648190/ :-)

Hermed rettet.

#7

21. feb. 2016 21:39

#6 Det var ikke et forsøg på at påpege at karakterens navn var stavet forkert. :-)
Blot at jeg ikke kunne huske at der skulle være en i bøgerne med det navn.

Jeg kiggede lidt på nettet og kan se at der muligvis dukker en op i den sidste bog med det navn. (jeg er som sagt kun i gang med den 5.)
Det lyder dog ikke til at være nogen særlig stor del af historien. Men det kan være at jeg tager fejl. (i så fald, så lad venligst være med at spoile for meget for mig) :-)

What kinda crazy man blows up a crazy house?

#8

26. feb. 2016 09:24

#6 Det var ikke et forsøg på at påpege at karakterens navn var stavet forkert. :-)
Blot at jeg ikke kunne huske at der skulle være en i bøgerne med det navn.

Jeg kiggede lidt på nettet og kan se at der muligvis dukker en op i den sidste bog med det navn. (jeg er som sagt kun i gang med den 5.)
Det lyder dog ikke til at være nogen særlig stor del af historien. Men det kan være at jeg tager fejl. (i så fald, så lad venligst være med at spoile for meget for mig) :-)Casanova_Frankenstein (#7)

Du har 100% ret. Der er dog også spekulation om, at denne "Tirana" der er med i bøgerne er så lille en rolle, at det ikke kan være den rolle der får nogen betydning i filmatiseringen. Så i min verden er der kun to muligheder - enten ændrer de bare navnet på Susannah/Odetta eller også er de i gang med at omskrive hele lortet radikalt.

Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

#9

26. feb. 2016 10:04

#8
mit bud er, at de enten slet ikke har fået et budget, der kan følge bøgernes 'effekter' eller også vil man forsøge at skrue tempoet op på en bogserie, der ærlig talt tager sig god tid. Lige meget hvad, så tror jeg, de er ved at omskrive hele lortet radikalt.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger