Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 204

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  50%
 • Red Skull
  9%
 • Ultron
  7%
 • Erik Killmonger
  6%
 • En anden
  6%
 • Hela
  5%
 • Vulture
  4%
 • Helmut Zemo
  3%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  2%
 • The Mandarin
  2%
 • Ego
  0%

#1

12. jan. 2017 10:12

Nu jeg en stor tilhænger af Trump, men den her er fandme sjov :) Men er nu ret så sikker på Mark Hamill kunne få rigtig mange taler til at lyde som skurke taler hehe
Hans stemme som Joker er helt suveræn :)

#2

12. jan. 2017 12:37

Jokeren er jo en skurk så ville det ikke give størrer mening at læse Hillary's tweets op istedet for?

#3

12. jan. 2017 13:09

Nu jeg en stor tilhænger af Trump, men den her er fandme sjov :) Men er nu ret så sikker på Mark Hamill kunne få rigtig mange taler til at lyde som skurke taler hehe
Hans stemme som Joker er helt suveræn :)Geekalot (#1)

Jokeren er jo en skurk så ville det ikke give størrer mening at læse Hillary's tweets op istedet for?123456789 (#2)

Pest eller kolera.
Men Trump er nu helt klart den ondeste af de 2.

#4

12. jan. 2017 13:29

#3af hvilken årsag er han det ? Eller det for du bare følger haderne uden at stille spørgsmål ?

#5

12. jan. 2017 14:56

#3af hvilken årsag er han det ? Eller det for du bare følger haderne uden at stille spørgsmål ?Geekalot (#4)

Jeg tager en for holdet. Manden er i mine øjne imbecil

#6

12. jan. 2017 15:31

#3af hvilken årsag er han det ? Eller det for du bare følger haderne uden at stille spørgsmål ?Geekalot (#4)

Der er så mange grunde.
Men den første er, lyt til manden, hvad han siger.
Han er jo ondskabsfuld og hadsk. Der til svimlende racist, og vil bekæmpe atisme, vacciner og videnskab.

Binde gal.

#7

12. jan. 2017 16:20

Lol. Manden er racist for han vil deportere 2 millioner illegale arbejdere der tager amerikanske jobs som de selv mangler ? Eller for han vil bygge en mur der holder de illegale og narko ude af USA ?
Bekæmpe vacciner ? For han forlanger borgerne skal have det til den samme pris som os ? Og ikke 100% dyrere.
Bekæmpe videnskab ved at sænke firma skatten med 30% cirka ? Sænke firma skatten gør altså det mere attraktivt for firmaer at være i landet :) Hvilket øger videnskaben..
Nu skal i have ret til at have jeres meninger om manden hehe. Men forstå nu lige hvad det er han vil, inden hopper den den hate bølge. Jeres kommentarer bliver så ufattelig dumme at læse :)

#8

12. jan. 2017 16:36

Der kastede jeg sgu lidt op i munden der...

Men for at snakke om noget andet end kommentarene, så er jeg nu sikker på at det er sådan Trump lyder normalt, han ændrer sin stemme offentligt ;P

#9

12. jan. 2017 16:46

#7 han vil bygge en mur men ikke betale for den....han har ikke sagt noget om at han vil have billigere vacciner men direkte sagt at de giver autisme og ikke hjælper på noget......man kan vel godt sige han er imod videnskab når han mener klima forandringer er noget kineserne har fundet på.....han har sikkert mange gode ideer det har de fleste jo meeeen han virker mig en smule virkelighedsfjern :)

#10

12. jan. 2017 17:01

#9 Han vil betale for den i første omgang, derefter tvinge Mexico til at betale for den. Som jeg egentlig også kun finder fair, da det er dem der ikke gør det de skal. Holde deres egne hjemme og sørge for narko ikke strømmer ud af deres land. http://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE9273621/trump-vil-kraeve-at-mexico-betaler-for-graensemur-senere/
Han vil have billigere medicin, og det høre vacciner også inde under http://politiken.dk/oekonomi/art5784235/Trumps-trussel-sender-danske-medicinalaktier-i-r%C3%B8dt
Fandt også en med en vaccine. Men det var 1 bestemt vaccine han er imod. Men mon ikke en af hans kloge hoveder fortæller ham den er god nok :) http://www.videnskab.xyz/donald-trump-antivaxxer-tror-paa-link-autisme/

Det med klima forandringerne benægter han af en grund, det er det vil koste dem det hvide ud af øjnene at gøre som Obama havde hensigt at gøre med USA. Det er så en af de ting jeg gerne vil give jer ret i.
Men han er stadig langt det bedste valg der reelt set kun var derovre. Men det stadig naivt bare at hoppe på en bølge og selv være ret så uvidne om tingene, tror jeg også du vil give mig ret i :)

#11

12. jan. 2017 17:13

#10 jeg er helt enig i at man ikke bare skal hoppe med på bølger af nogen art, men er det ikke lidt det du selv gør (som om der er to bølger en had ham og en elsk ham) må ærligt indrømme at jeg aldrig har mødt en person (politiker eller ej) der ikke havde både gode og dårlige ideer.....at kalde ham det bedste valg kan jeg ikke give dig ret i.....det bedste af de mulige valg måske....havde ikke rigtig fidus til nogen af dem :)

lige som en lille ekstra ting....hvordan skal de kære mexicanere bekæmpe narko bedre hvis de skal betale milliarder for en mur ?? altså kan da godt se hele mur tingen er et godt slogan men det er jo ikke en reel løsning på noget som helst :)

ekstra ekstra ting.....tror altså Trumps største problem er at de ikke har taget hans twitter adgang fra ham for vi kan vel godt blive enige om at det ikke altid går lige godt for ham :P

#12

12. jan. 2017 17:23

#11 Helt enig. Det var et 3. valg der var bedre i mine øjne. Men han havde slet ikke den økonomi det koster at køre valgkamp derovre.
De kunne sætte militæret ind ved deres grænse. Give lange straffe for at emigrere ulovligt. Der er da nok ting de kunne gøre. Men ikke gør.
Muren skal nok hjælpe hvis den da går langt nok ned. Men om Mexico skal betale det hele ved jeg heller ikke om jeg syntes er nogen god ide. Det er jo ligesom USA´s problem også.

#13

12. jan. 2017 17:34

#12 bare lige for at være sikker hvem skulle give lange straffe og indsætte militæret ?? for hvis du mener Mexico så gør mexicanerne der flygter til USA jo altså ikke noget ulovligt i Mexico....muren skal bestemt nok hjælpe men som sagt er den jo ikke en løsning....der er andre veje ind både med folk og stoffer :) i forhold til hvad sådan en mur ville koste og hvor meget virkning den ville have kan det vel næppe kaldes en kosteffektiv løsning....lidt som at bruge en atombombe på en myg

#14

12. jan. 2017 17:38

#13 det eneste man kan gøre er at gøre det så dyrt og så træls for dem der vil ind i USA. Andet kan man jo ikke gøre. Men det er også dyrt at gøre engang imellem.

#15

12. jan. 2017 17:48

# er ret sikker på at de fleste af dem bliver røvrendt af menneskesmuglerne og at det er super træls så tror næppe det holder dem tilbage :) det er jo drømmen om det bedre liv....narko smuglerne er nok en anden sag men de skal nok finde andre måder at gøre det på....kan godt forstå man godt vil ændre noget synes måske bare at en mur til milliarder er et lidt dyrt eksperiment :P og mon ikke bemanding og vedligeholdelse plus bygning (mexico hverken kan eller vil betale) af sådan en mur løber op i mere eller mindre det samme som eventuelle tab ved mexicanere i USA :) siger ikke jeg har en magisk løsning på problemet siger bare at en mur ikke er en magisk løsning

#16

12. jan. 2017 18:17

Lol. Manden er racist for han vil deportere 2 millioner illegale arbejdere der tager amerikanske jobs som de selv mangler ? Eller for han vil bygge en mur der holder de illegale og narko ude af USA ? Geekalot (#7)

Hvis du tror på at den mur vil holde både illegale arbejdere, og narko ude af USA, så har jeg et tårn jeg vil sælge dig, pt. befinder det sig i Frankrig.

#17

12. jan. 2017 18:24

#16 Hvis du tror en mur holde barbarene ude af Kina vil jeg sælge dig sand. Det er i Sahara.
Hvis du tror en mur gennem Tyskland holde dem separerede. Så vil jeg sælge dig sten. De er i en grusgrav....

Det der kommer til at bestemme om den virker er hvad amerikanerne vil gøre ved dem der prøver.

#18

13. jan. 2017 19:04

Lol!!!
Trump støtter er enten ufrivilligt sjove eller så er de ufatteligt naive.

Den mand skal nok få USA til at gå til helvede til. Han skider på moral og etik, og kan ikke engang overholde den amerikanske forfatnings love ved en pressekonference.....freedom of speech!. Alle har ret til deres meninger, men vent nu bare til han fucker hele USA op, så er der nok ikke (forhåbentligt) så mange der støtter ham længere.
Bare det faktum at han nedgør Barack Obama som den værste præsident ever, er jo dybt latterligt. Men bare rolig, nu får USA en præsident som med sine tweets, nok skal få gang i 3. verdenskrig. Jeg fatter simpelthen ikke at folk er så dumme at stole på den mand.
Hillary Clinton var heller ikke min favorit, men folk skal nok finde ud af at alternativet til Trump var bedre.

#19

13. jan. 2017 19:09

#18 Nej vær du nu bare glad for du kan stemme på Radikale Venstre herhjemme, endnu :)

#20

13. jan. 2017 20:31

Så så Donald trump kan ikke gøre for han er dement... Og at han ikke har nogen anelse om hvad udenrigspolitik er og sikkert ender med at få Kina (Taiwan bommerten) og andre lande til at boykotte USA, hvis han ikke lige starter 3. Verdenskrig først.... Synes nu ikke nogen af valgene var gode men ville foretrække korrupt frem for imbecil og korrupt...

#21

14. jan. 2017 10:02

Altså nu er jeg ikke tilhænger af Trump og synes alle der har stemt på ham på baggrund af de ting han har sagt, må have en eller anden form for nedsat funktionsevne.

Men der til skal det også siges, det er utroligt naivt hvis folk tror at Trump kommer til at køre landet på samme måde som han kørte sin valgkampagne og at der kommer en tredje verdens krig ud af det. Trumps valgkampagne bygger på provokation, især fordi Trump har været i stand til at mobilisere en masse stemmer der æder råt alt han siger.

Hvis man kigger på nogle af de ting Trump har sagt i Times Magasin i 1998 hvor han taler om at stille op, ser man et helt andet og mere realistisk billed af manden.

http://www.factcheck.org/2015/11/bogus-meme-targets-trump/

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger