Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 213

Bedste Liam Neeson-film?

 • Schindlers liste
  53%
 • Taken
  36%
 • En anden film
  6%
 • The Grey
  4%
 • Non-Stop
  1%
 • Sidste stop
  0%
 • Run All Night
  0%
 • Begravet i fortiden
  0%

#1

19. may 2017 18:12

Det tror jeg kunne være godt. Fox har ikke ligefrem gjort det godt med Fantastic 4 og Sony... de kan da takkes for at have startet denne nye bølge af superhelte film med Spiderman og X-Men, men det går bare ikke specielt godt lige nu vil jeg mene. Eller, det har da været gode film de sidste par stykker, men jeg tror nu Marvel kunne gøre det en del bedre.

#2

19. may 2017 18:13

#1 x-men er også fox men ja er helt enig i at det ikke kunne skade :)

#3

19. may 2017 22:15

Selvfølgelig kan det lade sig gøre
Et spørgsmål om prisen

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#4

20. may 2017 02:06

#2 Ja, det var også det jeg mente med at Fox startede bølgen af superhelte film med Spiderman og X-Men ;)

#3 Ja, og jeg tror at Marvel ikke har tænkt sig at betale hvad som helst. De går jo også gerne efter at det ikke skal være de største skuespillere, instruktører osv., selvom nogen af dem så nok er blevet nogen af de største alligevel, men Robert Downey Jr. f.eks. var det vidst heller ikke meningen de ville have valgt, men så kunne de godt se at det ville være et ret godt valg.

Det kunne være spændende at se hvordan de får X-Men med i Avengers osv, hvis det lykkes dem at samle det hele.

#5

20. may 2017 11:04

Tom Cruise var ham de ville have til rollen som Iron Man, men han afslog. Så det holder ikke helt vand kblood ;)

#6

20. may 2017 11:18

Nej tak, det kunne jeg på ingen måder tænke mig. MCU kan højst beskrives som middelmådig med få undtagelser som Iron Man, Winter Solider og Guridans of the Galaxy. Fox har klart de bedste marvel film på market, Logan, First Class, Days Of Future Past, Deadpool, X-men 2 og til dels The Wolverine.

#7

20. may 2017 19:05

#6 Puhhhh, der er vi godt nok uenige....

Deadpool, X2, Days of Future Past og Logan er gode, meget gode.... men det er så også det som Fox har lavet som er godt, resten er sku ret middelmådigt, med undtagelse af First Class, den er bedre end bare middelmådig, men slet ikke på højde med ovenstående. (og jeg vil bare helst glemme alt om Origins: Wolverine og The Wolverine, for det er nok de 2 dårligste film der er lavet om Marvel superhelte siden årtusind skiftet)

Marvel har i min bog lavet Iron Man, Iron Man 2, The First Avenger, The Avengers, The Winter Soldier, Guardians of The Galaxy, Doctor Strange og Guardians of The Galaxy 2 som er rigtig gode film. og så lader vi være med at snakke om Netflix serierne, som generelt også er bedre end Fox-Marvel filmene.

Hvis vi lige skal tage Sony med også, så har de lavet 1 god super helte film (Spider-Man 2), 1 udemærket (Spider-Man) og en 5-6 lorte film. (Spider-Man 3, The Amazing Spider-man 1 & 2, alle 3 Fantasiske Fire film)

#8

21. may 2017 16:25

#5 Huh? Altså de overvejede at ikke vælge Robert Downey Jr. fordi de mente han ville være for dyr, så har du noget om at de ville have Tom Cruise? Ahh, jeg undersøgte det, og det var ikke fordi Marvel prøvede at tilbyde Cruise rollen, det var at man prøvede at lave en Ironman film og at den havde været planlagt i over 20 år. Så... det har egentlig ikke så meget med noget af dette at gøre, ud over at Cruise can sige at han har sagt nej til at spille Ironman. Han sagde ikke direkte nej til den rolle RDJ sagde nej til.

#7 Oh, det er Fox der har X-Men? Troede det også var Sony... ja det er da godt nok spredt ret voldsomt med de licenser. Ja, Deadpool er virkelig fed. Synes nu også X-Men 1 og 2 var gode og Days of Future Past. Synes nu stadigt at de stort set højest er på MCU niveau og tror derfor at Marvel vil kunne gøre det noget bedre.

Specielt fordi at Fox har sine op og nedture... langt mere end jeg synes Marvel har. Marvel har film der er middelmådige... i forhold til andre Marvel film. Men synes ikke rigtig de har lavet noget der var så dårligt som Spiderman 3, X-Men 3, selv first class ved jeg ikke hvor god jeg syntes den var. Days of Future Past blev jo sådan set lavet fordi de havde fucked deres eget univers op. Jeg synes så altid det er godt med lidt tidsrejse, men det er jo gerne det som man gør når man har sendt sig selv i en blindgyde. Nå ja, Fantastic Four var godt godt nok fuckup på Fuckup.

#9

21. may 2017 17:32

Ja, det ville være lækkert. Dog ville det betyde færre film hvis Marvel Studios selv lavede det hele - så en aftale om kreativ hjælp og et fælles univers med Fox's X-Men og (forhåbentligt igen snart rebooted) Fantastic Four ville være at foretrække. De kan hurtigt smelte de 2 universer sammen ved at lege lidt med Dr. Strange, Scarlett Witch eller Legion.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger