Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 198

Bedste Liam Neeson-film?

 • Schindlers liste
  52%
 • Taken
  37%
 • En anden film
  6%
 • The Grey
  4%
 • Non-Stop
  1%
 • Sidste stop
  0%
 • Run All Night
  0%
 • Begravet i fortiden
  0%

#1

27. jun. 2016 17:45

Jeg spørger bare: Hvorfor?

Lyder super uinspirerende, hvis jeg skal være helt ærlig. Næsten lige så uinspirerende som Aliens vs. Predator og Jason vs. Freddy. Sådan nogle film bliver udelukkende lavet som fan service, og handler ikke længere om at skabe en interessant filmoplevelse - det er et ultra tyndt grundlag, disse film efterhånden bliver skabt på og endnu mere dødssygt at se på.

Jeg er ikke tegneserie-entusiast, så skal ikke kunne sige, om det her ville være en våd drøm, der går i opfyldelse for nogle. Jeg udtaler mig bare som ganske alm. film-entusiast (der stadig godt kan lide superhelte), og jeg synes altså ikke nødvendigvis at større/mere/vildere er så skide interessant længere.

Giv mig en anden grund til at se jeres film, udover "i denne film har vi endnu flere superhelte med!"

Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers. Newt: It won't make any difference...

#2

27. jun. 2016 18:35

Det håber jeg så bare aldrig nogensinde der sker. Begge universer ved Marvel er rigtig gode, men tvivler på de kan få det sat sammen så det vil blive godt og give mening.

#3

28. jun. 2016 03:26

hvis det endelig sker hvordan vil de forklare 2x quicksilver? ved godt den ende ikke er lige så frisk som den anden mere, men stadig ? :P

#4

28. jun. 2016 08:56

hvis det endelig sker hvordan vil de forklare 2x quicksilver? ved godt den ende ikke er lige så frisk som den anden mere, men stadig ? :Pjamiemsm (#3)

Her kan de nemt trække på de forskellige universer der findes i Marvel, det er sket at Deadpool har dræbt Deadpool fra en anden jord, det samme med Wolverine.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger