Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 63

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  59%
 • Reindeer Games (2000)
  24%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (1972)
  5%
 • Sleuth (2007)
  5%
 • Masquerade (1988)
  3%
 • Nightkill (1980)
  0%

#1

5. jun. 2017 12:14

Er sikker på det kommer til at bide Cannes i røven, det virker ikke til at være tænkt særligt godt igennem og mere en beslutning taget ud fra at være spydig. Jeg må da indrømme at jeg ikke har for høje tanker om festivallen efter den her behandling.

#2

5. jun. 2017 14:48

Ja, de konspirationsteorier som Filmz har lagt frem, var da også helt hen i vejret. Som jeg allerede den gang skrev: Alt det postyr har kun givet Netflix omtale. Omtale de ellers ikke ville have fået.

Når Hastings dog udtaler han ikke ønsker at slås med nogen, er det så sandelig en sandhed med modifikationer:

http://variety.com/2017/digital/news/netflix-ceo-reed-hastings-movie-distribution-1202010848/

Netflix er jo ved at udvikle sig til en sekt, hvor man - som i alle sekter - benytter manipulationer i svær grad.

#3

5. jun. 2017 15:10

#2 siger manden der står inde for monopolet......

#4

5. jun. 2017 16:31

Biografernes monopol blive brudt i 1948 da tv brød igennem, altså for næsten 70 år siden. At det endnu ikke er gået op for Geekalot, fortæller en historie om hvor meget han følger med.

#5

5. jun. 2017 16:36

Er sikker på det kommer til at bide Cannes i røven, det virker ikke til at være tænkt særligt godt igennem og mere en beslutning taget ud fra at være spydig. Jeg må da indrømme at jeg ikke har for høje tanker om festivallen efter den her behandling.Mads47 (#1)

Det kan godt ske, der er forske på at være en international film festival, også at være en film pris til franske biograf film

#6

5. jun. 2017 16:38

Biografernes monopol blive brudt i 1948 da tv brød igennem, altså for næsten 70 år siden. At det endnu ikke er gået op for Geekalot, fortæller en historie om hvor meget han følger med.Kim Pedersen (#4)

Canes er endnu et eksempel på at biograferne holder krampagtigt fast i deres monopol

#7

5. jun. 2017 16:40

#5 tror som sådan egentlig ikke forskellen er så stor :) er enig i at hele sagen er latterlig men masser af internationale film går jo i franske biografer så tror som sådan ikke der er forskel (ud over at netflix film ikke er med) alle andre der gerne vil med sender jo bare deres film i franske biografer det gør jo ikke en forskel for nogens forretnings model ud over streamingselskaberne

#8

5. jun. 2017 16:41

Forudsætningen for at film kan blive Oscar-nomineret er biografvisning. Forudsætningen for at få en film med ved hovedkonkurrencen i Cannes er biografvisning. Det er både Oscar og Cannes i deres gode ret til at have bestemmelse om.

Det har intet med monopol at gøre.

Alt har regler. F.eks. skal man være dansk statsborger for at blive indvalgt i Folketinget. Er der dermed nogen der påstår at Folketinget har monopol?

#9

5. jun. 2017 23:21

Forudsætningen for at film kan blive Oscar-nomineret er biografvisning. Forudsætningen for at få en film med ved hovedkonkurrencen i Cannes er biografvisning. Det er både Oscar og Cannes i deres gode ret til at have bestemmelse om.

Det har intet med monopol at gøre.

Alt har regler. F.eks. skal man være dansk statsborger for at blive indvalgt i Folketinget. Er der dermed nogen der påstår at Folketinget har monopol?Kim Pedersen (#8)

" Forudsætningen for at få en film med ved hovedkonkurrencen i Cannes er biografvisning. "
Er du sikker på den detalje stod i Cannes reglerne da de inviterede Netflix ?

#10

6. jun. 2017 00:48

Næh, det har ikke tidligere været nødvendigt at tage højde for den slags. I alle tidligere år har alle film i hovedkonkurrencen fået biografvisning.

#11

6. jun. 2017 10:57

Ja, for Cannes er en biograf-film festival, ikke en general film festival. Det samme med Oscars.

Nu kommer der så endelig opmærksomhed på det. Biografer er da relevante, men det giver bare ikke altid mening at det skulle være et krav for denne slags. Det eneste det vil gøre er jo at fragmentere film industrien, for nu er det jo kun et spørgsmål om tid før der vil komme film-festivaler som så må prøve at enten udelukke biograf film, eller i det mindste rent faktisk gå efter at være generelle film filmfestivaller, hvor man så måske kan gøre det nemmere at kunne se flere internationale film og film i genre der ikke altid er i fokus ved Cannes og Oscar festivalerne.

Der kommer jo faktisk mange interessante film fra lande hvor det ikke giver specielt mening for dem at gå efter en Fransk biograf præmiere.
http://www.firstpost.com/entertainment/watch-cannes-2017-beyond-who-wore-what-heres-a-list-of-indian-films-that-made-a-mark-at-the-film-festival-3476356.html

Læg mærke til at i 2017 var der ingen Indiske film i nogen af nominerings kategorierne. Anime har der også kun været 3 af til Cannes i hele deres historie. Så at komme væk fra Cannes og Oscar nomineringerne kunne være en god ting vil jeg mene.

#12

6. jun. 2017 14:32

Næh, det har ikke tidligere været nødvendigt at tage højde for den slags. I alle tidligere år har alle film i hovedkonkurrencen fået biografvisning.Kim Pedersen (#10)

så det var altså ikke en forudsætning ....
så det var altså ikke nævnt i reglerne ...

så det var altså bare dig der var utroværdig igen ...
og du undrer dig over hvorfor ikke tager dig seriøs ?

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger