Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 63

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  59%
 • Reindeer Games (2000)
  24%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (1972)
  5%
 • Sleuth (2007)
  5%
 • Masquerade (1988)
  3%
 • Nightkill (1980)
  0%

#1

18. oct. 2017 18:22

Ja, det var nu godt nok også en kæmpe stigning af indhold der kom i Januar, og så tilføjer de hele tiden en del. Jeg syntes ikke jeg føler mig specielt begrænset af at være på den danske Netflix nu.

Jeg tror deres forretnings strategi er lidt ligesom Amazons, at ikke have et mål om overskud men simpelthen sætte pengene på arbejde med det samme og hellere have underskud end overskud hvis det betyder at man kan holde sig foran konkurrenterne. Det er da ekstra risikabelt, men det er da også en meget aggressiv strategi der nok skulle kunne holde konkurrenterne ude eller fra at få fodfæste.

#2

18. oct. 2017 18:51

#1 bestemt, problemet er nok bare at Amazon er Amazon :P tror ikke det er dem man skal holde en "hvem kan tåle at have størst underskud" konkurrence med....netflix har jo i forvejen en voldsom gæld og laver ikke overskud, så selvom deres aktie stiger er det ikke noget de kan blive ved med, hvilket jo også er grunden til prisstigning.

#3

18. oct. 2017 22:17

Det lyder sgu godt. Følger pt. med i Star Trek Discovery, og må sige jeg er dybt imponeret over hvor flot den er lavet. Der er overhvoed ikke sparet, sæson 1 har 15 episoder, og hver episode har kostet mellme $8 - 8.5M, hvilket er ca. 120 – 127.5 millioner dollars (ca. 760 – 800 millioner kroner.). Det er satme ikke små øre for en serie. Håber den bliver succesfuld nok til, at man vil forsætte en sæson 2, for indtil nu er den rigtig god :)

#4

18. oct. 2017 22:23

#3 men den er ikke lavet af netflix....selvom de nok har betalt en pæn sjat for at købe rettighederne, i de lande de nu engang har dem.

#5

19. oct. 2017 12:32

#3 Må give #4 ret i hvad han siger. Den er en CBS Production ;)
Efter min mening er CBS dem som har de flest fede serier (Men det er jo bare mig)
Ser serier på deres site cbs.com ved brug af en free VPN og hvem har dog så brug for 3, 3+, tv2 osv.

#3 men den er ikke lavet af netflix....selvom de nok har betalt en pæn sjat for at købe rettighederne, i de lande de nu engang har dem.Mejse (#4)

#6

19. oct. 2017 14:25

#2 Jo, men nu kan Netflix sikkert godt holde til at have Amazon som konkurrent og selvom Amazons streaming service ser ud til at være både god, have et godt udvalg og til en pris der er bedre end de andres, så er der vidst noget vej endnu før de kan vippe Netflix af tronen som de største. Det virker nu alligevel til at de har tænkt sig at prøve og med den pris og det udvalg har de da vidst lagt hårdt ud ind til videre.

Det er så bare det at mange jo har mere end et abonnement, og lige med Netflix og Prime som den vidst hedder hos Amazon så passer de to bare virkeligt godt sammen da de ikke overlapper særligt meget. Nu har jeg ikke Prime, men det er det indtryk jeg har fået når jeg ser hvad de reklamere med.

Så jeg tror nu ikke det er fordi Netflix har så meget at frygte der.

#7

19. oct. 2017 14:32

#6 helt enig der er mere end rigeligt plads til begge på markedet, var mere bare at netflix jo som sådan ikke er så finansielt godt kørende, selvom firmaet bliver mere værd, og at det er praktisk talt umuligt at slå Amazon i deres eget spil, så en anden taktik ville måske være smartere in the long run :)

#8

21. oct. 2017 07:38

#7 Taktikken stopper jo kun med at virke hvis markedet er mættet eller at de gør det forkert. Den eneste anden taktik er jo sådan set at de prøver at malke kunderne og det vil betyde mindre eller det samme indhold for flere penge, det vil føre til færre kunder og er nok en farlig taktik på det marked. En måde de kunne gøre det forkert ville være hvis de bruger for mange penge, men målet er jo en et de hverken har profit eller underskud, så at det køre så tæt på nul som muligt, eller de kan jo sådan set godt tåle at få underskud så længe at de sørger for at deres værdi stiger lige så meget, eller mere end deres underskud går, men det er jo så nok risikabelt for dem, for hvis deres værdi er fejlvurderet, eller begynder at falde uventet, så har de sat sig selv op til at fejle.

#9

21. oct. 2017 11:54

#7 nu er stigende aktie værdi jo altså langt fra det samme som penge i banken, så nej man kan ikke bare have alt det underskud man vil, fordi ens aktie pris stiger :)
men siger ikke det er en forkert taktik, siger bare at nu længere det fortsætter nu større bliver Amazons fordel, for måske er netflix større på streaming markedet end primevideo, men Amazon har mange mange flere penge og flere muligheder, altså primevideo er jo for mange bare en del af at være medlem af amazon prime, ligesom deres twitch fordele og alt den slags, og tror bare at starte en spending war, med nogen der producere film og serier som en bonus for deres medlemmer, kan ende med at bide en i røven thats all :P

#10

21. oct. 2017 12:56

#9 Nu er aktieværdi så vidst heller ikke specielt relevant her, for denne taktik kan netop gå imod det som aktieholdere ville ønske en virksomhed gør. Amazon kører det ikke på denne måde for at få deres aktier til at stige.

Så den værdi det kan ændre er virksomhedens værdi, altså hvor meget man vurdere den er værd. Aktieholdere vil helst gerne se et stort overskud og det skulle have indflydelse på aktieværdien, ikke så meget hvor meget selve virksomheden eventuelt kunne sælges for.

#11

21. oct. 2017 13:11

#10 men igen er det jo irrelevant hvor meget man vurderer de er værd, ligesom deres aktie værdig, selv hvis firmaets værdig bliver ved med at stige, så hjælper det jo ikke noget hvis deres gæld og underskud også stiger, så er det bare et spørgsmål om tid før bankerne siger, nu gider vi ikke mere, og så falder deres værdig pludselig drastisk :) så skal man også lige tage med at deres værdig i stor del er virtuel, i form af platform og indhold, og ikke som sådan i noget de kan sælge hvis der skulle opstå økonomiske problemer, så at øge deres værdig er igen ikke nødvendigvis penge i kassen :)

igen er det irrelevant, pointen var bare at det er lidt ligesom et indie spilselskab, der siger "hey vi outspender EA no problemo det kan kun ende godt" og ja netflix er store, men sammenlignede med Amazon er de ingenting.

men som jeg også pointerede sagde ikke det er en forkert taktik, bare en der på længere sigt ikke kan ende godt, når man er imod nogen med større muskler end en selv.

#12

21. oct. 2017 13:59

#10 altså dybest set, udvider de for at komme ind på nye markeder og holde deres førerposition, de udvider bare for mere end de tjener, hvilket ikke er unormalt men deres værdig er som sådan kun deres betalende brugere, det er gået fint indtil nu, men hvis der er et fald eller bare et stop i øgningen så vil de være på røven lige pt, derfor er det risikabelt....primevideo har ikke det problem, har HBO for den sags skyld heller ikke i hvert fald ikke i samme grad, derfor risikere netflix mere, om det går godt eller ej vil kun tiden vise, lige nu har de en del fordele, i at være først og have den uden sammenligning bedste platform, men de balancere på kanten :)

#13

21. oct. 2017 20:57

#11 Nu skrev jeg så netop også at de gå efter ingen overskud at have, ikke at have underskud, men at de måske gik så langt som at ikke have noget imod underskud hvis de kunne skabe større omsætning både på kort og lang sigt.

Og jo, de kan jo sælge alt de har, om det er virtuelt eller ej. Facebook havde NUL overskud og var ren underskuds forretning de føreste mange år. De levede på investorer men nægtede at sælge før de fik en virkelig høj pris. Først derefter begyndte de at gå efter reklamer og sådan.

At have mange brugere er en værdi i sig selv, og deres virtuelle platform er også en værdi i sig selv, specielt med den kvalitet den har.

#14

21. oct. 2017 21:05

#13 og hvis du ikke lagde mærke til det så gav jeg dig ret i det, plus sagde at det var ganske normalt for firmaer der bevæger sig ind på nye områder :)

jo jo det kan de, det ville bare gøre at de ville miste hele deres bruger base som jo er deres værdi, og facebook er en dårlig sammenligning, da Netflix ikke er et nyt produkt eller firma og har helt anderledes konkurrence, plus at investere næppe bare kommer med 10 milliarder og redder dem.

se jeg sagde jo lige at deres største og reelle værdig var deres mange brugere, OG at hvis der var nedgang eller stop i tilgangen ville der opstå, problemer.

du gentager jo bare hvad jeg giver dig ret i :) i stedet for at forholde dig til hvad jeg siger kan blive et problem for dem.

er det virkelig så uden for din verdens forståelse, at have en spending war med et firma der er 50 gange større målt i værdig og som giver overskud i modsætning til en selv, potentielt kan være en dårlig ide ? efter en lille gennemgang kunne jeg se at netflix jo har rundede 100 millioner brugere på verdensplan hvilket er imponerende, Amazon har 90 million amazon prime medlemmer bare i USA altså 90 millioner som kunne bruge primevideo hvis de ville. jeg siger ikke den ene er bedre end den anden, eller at netflix er i problemer, alt jeg har sagt er at bruge samme metode som den mest købestærke streaming tjeneste med stor margin måske er lidt farligt, og at deres fundament er meget mere skrøbeligt end mange af de andre streaming tjeneste, som ikke kun tjener penge på streaming, det er alt jeg har sagt.

#15

22. oct. 2017 16:23

#14 Min pointe var netop at der ikke ville være, eller er, nogen spending war mellem dem.

#16

22. oct. 2017 16:39

Hvis Amazon har så mange penge og muligheder hvorfor er det produkt de leverer her i landet så utroligt elendigt ?

#17

22. oct. 2017 17:10

#15 tja nu var det dig der sagde de brugte samme taktik, de vil begge være størst, det betyder at der uundgåeligt er en spending war :)

#16 det er altså et fjollet udgangspnkt at dømme ting ud fra, har aldrig sagt de var gode eller noget, du er vist den eneste der mener deres produkt er elendigt, men det er så en anden sag, der er da masser af store firmaer med penge og muligheder som levere et dårligere produkt end andre, af forskellige årsager, så forstår ikke helt spørgsmålet ? er der en mening med det ? har du en eller anden ide om at penge og muligheder automatisk genererer det bedste resultat i branchen.....HBO og Netflix har også tonsvis af penge og muligheder betyder ikke at alt de laver er guld....mange filmselskaber har masser af penge og muligheder betyder ikke alt er guld.....den danske stat har masser af penge og muligheder men alligevel er produktet ikke perfekt....tror måske du skal overveje dit verdens syn :P

#18

22. oct. 2017 21:01

#17
Spændende du forsvarer et produkt som du ikke syntes er godt
Derefter får man sådan en snorretur rundt i labyrinten at man farer helt vildt

Men det ændrer altså ikke på hverken dig eller mig har noget godt at sige om Amazons streaming produkt

#19

22. oct. 2017 21:36

#18 sagde som sådan ikke at de var dårlige....deres egen producerede ting er top kvalitet, og til prisen er deres udvalg ganske fint....deres platform mangler lidt arbejde men tja det gør alles.

spændende at du tager mig sige at jeg ikke havde sagt de var gode, som at jeg ikke har noget godt at sige.....pointen var mere at din kommentar var unødvendig og ikke bidrog med noget relevant, da snakken aldrig gik på hvem der var bedst.

#20

23. oct. 2017 00:09

#19
“spændende at du tager mig sige at jeg ikke havde sagt de var gode”
“har aldrig sagt de var gode”

Snakken gik blandt andet på Nerflix brugeren, brugerer som vil skride hvis der kommer nogle der er bedre, så jo snakken gik på hvem der er bedst

Bare se på MySpace og Vine

#21

23. oct. 2017 08:44

#20 hold nu op du kan jo se lige oven over, hvad jeg siger og at første del var som en kommentar på hvordan DU så hvad jeg skrev ikke hvad jeg faktisk skrev :)

snakken gik aldrig på netflix brugere andet end at de var deres største værdig, eller på at de ville smutte hvis der kom nogen bedre, men på at hvis udviklingen stoppede eller gik tilbage så ville netflix have problemer med finansiering.
desuden er indhold/pris fordelingen sådan at mange af de større streaming platforme er mere eller mindre lige, eneste rigtige fordel Netflix har er deres platform, så ved ikke om de er bedre, men det siger jo sig selv at folk vælger det de syntes er bedst, når der skal betales for det.

er lidt forvirret omkring hvad det er du prøver at bidrage med til diskussionen ? :)

#22

23. oct. 2017 10:05

#21
"men det siger jo sig selv at folk vælger det de syntes er bedst, når der skal betales for det."

Netop :)
og det var derfor jeg undrede mig oppe i #16 over hvorfor Amazon leverer noget der er så dårligt

#23

23. oct. 2017 10:25

#22 og som jeg sagde, tror jeg du er den eneste der føler det er dårligt, især deres langt lavere pris taget i betragtning :)

#24

23. oct. 2017 12:26

#17 Jeg er ret sikker på at Netflix ikke har lyst til at gå i en spending war med Amazon, men hvis det skulle blive relevant så skal Amazons service jo først og fremmest blive en hel del større end den er.

Det er ikke til at finde ud af hvem der har flest brugere eller hvor hurtigt Amazon Prime vokser i forhold til Netflix, men alle steder jeg kan finde er der enighed om at Netflix er den bedste service. Så vidt jeg kan forstå er det endda med prisen taget i betragtning. Bedste originale indhold bland andet. Deres software er så også fantastisk syntes jeg. Det er virkeligt godt til at cache så det er ikke så tit at man risikere at skulle vente på at den loader og hvordan man vælger afsnit, vælger serier, søger i serier og film osv... det fungere bare alt sammen.

HBO Nordic har helt klart ringere software, de har jo ellers også en masse godt originalt indhold. Nogle af de danske services virker direkte ubrugelige, hvor der konstant kom pause for at cache og sådan.

Så hvis Amazon skal kunne indhente og rent faktisk have en chance for at starte en spending war, så skal de investere endnu mere i den. Det skal så siges at selvom at Netflix bliver vurderet som bedst, så er der også flere der mener at de ligger ret tæt som det er nu, men igen må jeg formode at man der har taget prisen i betragtning. Jeg vil mene de fleste bare vælger at have begge services og så længe det er tilfældigt stopper de jo ikke hinanden fra at vokse.

#25

23. oct. 2017 13:55

#24 igen er det jo mere eller mindre også hvad jeg sagde :)

dog vil jeg tilføje at jeg ingen software problemer, har haft med nogen af de tjenester jeg har (netflix...HBO...primevideo...viaplay...cmore..crunchyrol
l) men det betyder jo ikke at du tager fejl, det er bare min personlige oplevelse :)

spending war har vel intet at gøre med hvem der er bedst, eller noget af det andet der er blevet nævnt, det har vel ene og alene noget at gøre med hvem der pumper flest penge i projektet, og eventuelt i matriale begge parter er interesseret i.

#26

23. oct. 2017 14:20

#24 men altså det er jo også ligemeget om de er i en eller ej, du sagde jo bare at de brugte samme taktik og at netflixes taktik var at pumpe penge ind i deres udvalg, så to firmaer der gerne vil være number one bruger samme taktik, som er at pumpe en masse penge ind i deres produkt....det er i min verden en spending war, det er det ikke i din og det er jo fint :) så er vi bare uenige om definitionen af hvad en spending war er intet andet og mere er der ikke i det :)

#27

24. oct. 2017 09:32

#23
Det er dårligt, det eneste de sælger det på er Top Gear

#28

24. oct. 2017 10:44

#27 når du siger det, må jeg gå ud fra at du går rundt med skyklapper udenfor, og at du ikke har undersøgt det siden for 2 år siden da de dukkede op med Top Gear, for det er langt fra det eneste de sælger det på, faktisk er det et af deres mindst profilerede selv producerede shows :)

#29

24. oct. 2017 12:10

Mener nu også det er Top Gear de sælger på

#30

24. oct. 2017 12:21

Nej det var top gear de solgte sig på nu er det 3-4 andre shows og næsten endnu mere kommende shows :) måske bare lyt til ham der faktisk bruger dem :p
Desuden gør det jo ikke primevideo automatisk dårligt selv hvis det var sandt

#31

24. oct. 2017 12:36

Og bare for at understrege det er jeg lige gårt forbi en primevideo reklame der kun skiltede med American Gods og så en reklame i biografen sidste uge for primevideo hvor top gear ikke blev brugt men der imod klip fra amrican gods og man in the high castle og the tick og deres kommende jack ryan plus forskellige film :)

#32

24. oct. 2017 13:00

#28
Måske de så skulle lave en bedre reklame kampagne

#33

24. oct. 2017 13:15

#32 det er fint du synes det er dårligt, selvom dine grunde er lidt sære, men at du ikke opdager ting kan de vel næppe klandres for :) måske du skulle åbne øjnene jeg er lige gået forbi endnu en reklame denne gang for the tick :) måske udkants Danmark bare får mindre opmærksomhed :p

#34

24. oct. 2017 14:20

#33
Som jeg siger, en fejl i deres reklame kampagne

#35

24. oct. 2017 14:37

#34 så selv når det åbenlyst er forkert, det eneste de sælger sig på er top gear, giver du stadig dem skylden i stedet for bare at sige "ja okay my bad men er bare ikke vild med deres indhold" det gør det altså lidt svært at tage seriøst, virker mere som om du bare af uvisse årsager er tøsefornærmet på dem.

#36

25. oct. 2017 11:42

De to ting jeg syntes de har reklameret for med Prime er Top Gear og Man from the High Castle.

Jeg ved egentlig ikke om Prime har lige så god software som Netflix eller bedre, jeg ved bare at HBO selvom det er godt, både har ringere design og jeg har oplevet problemer med selve teknologien. Jeg skifter så også meget mellem Windows og Android. Selve deres teknologi er vidst okay nu, så det er mest deres design der irritere mig.

Nå jo, American Gods. Når jeg ser på Prime siden kan jeg nu godt huske at de reklamerede for at have American Gods. De har da vidst også andre serier, men de siger mig bare ikke noget og jeg ved knap nok hvad de handler om... så reklamen for dem kan ikke have været særligt god. Selv med American Gods er det vidst kun noget jeg hørte om fordi venner delte det på Facebook.

#37

25. oct. 2017 12:05

#36 ingen tvivl om at netflix har det bedste design, har bare ikke selv oplevet problemer med softwere eller teknologi hos de andre, betyder dog ikke at det ikke er der :)

tror måske det er geografisk betinget, men pointen var aldrig at de ikke brugte Top Gear til reklamer eller at sælge sig selv, ikke at gøre det ville da være dumt....pointen var udsagnet at de kun solgte sig på det, og om dig, justin eller geekalot har lagt mærke til det eller ej, er jo som sådan ikke relevant kun at de åbenlyst ikke KUN sælger sig på det, når jeg i københavn kan se reklamer for deres andre shows :)

#38

25. oct. 2017 16:04

#37 Men det er vidst lidt vores pointe, at de reklamer da måske er rundt omkring i København, men jeg har ikke set dem i Aalborg... eller på nettet. Specielt på nettet burde man være faldet over dem som FB reklame, Youtube reklame eller lignende.

Så jeg vil ikke mene deres markedsføring har været specielt god. Nu kan jeg se at de har de første 6 afsnit af The Tick, og den vidste jeg slet ikke var på Prime, så jeg skal da måske lige prøve det en måneds tid. Det kan så også være det er fordi jeg simpelthen er blevet for god til at ignorer bannere og andre reklamer, men Youtube ville jeg nu helt klart mene jeg burde have set lidt mere om det.

#39

25. oct. 2017 16:28

#38 har aldrig sagt noget om god eller dårlig markedsføring. eneste jeg sagde var at det ikke var det ENESTE de solgte sig på, og da det var Justins grund til de var dårlige ville jeg bare pointere det var latterligt.

tror det er en blanding af geografi, og tilvending af at ignorerer den slags og så selvfølgelig også at deres reklamer måske bare er mangelfulde, ændre dog ikke på at de ikke sælger sig selv på Top Gear, som jeg endnu ikke har set en reklame for i kbh på trods af at der snart kommer en ny sæson, ikke engang på deres side er den særligt profileret.

og så siger du "vores" pointe, tror ikke Justin har en pointe, ud over at hade på primevideo for some reason :) skal han da også have lov til gør ikke så meget, bare man ikke bruger forkerte grunde :P

og selvfølgelig er the tick på primevideo, det er jo en amazon exclusive thingy :)

#40

26. oct. 2017 08:34

#35
Hvis man laver en reklame kampagne, som ikke for budskabet igennem, er den fejlet

#39
Hvis jeg syntes at Amazons produkt er dårlig at forkerte grunde !
Kan du så ikke komme med en liste at godkendte grunde til at syntes det er et dårligt produkt ?

#41

26. oct. 2017 08:53

#40

sagde aldrig deres kampagne ikke var fejlet, på trods af at den har virket på mig og alle jeg kender.

tja er vel kun dårlige grunde fra andres synpunkt, pointen er det er en direkte forkert grund da de ikke kun sælger sig på Top Gear, og gav et udemærket alternativ #35 som er i stedet for at sige noget indiskutabelt faktuelt forkert, så bare sig du ikke kan lide deres indhold, hvis det er det der er problemet, er som sådan egentlig ligeglad med hvad det er, pointere bare at når din grund er at de kun sælger sig på noget som de ikke kun sælger sig på, virker du ikke til at have en men virker bare tøsefornæmet thats all :)

men der er ingen grund til at diskutere dine grunde, eller at jeg skal forsvare primevideo, da i hjertens gerne må syntes det er dårligt, ej heller er der nogen grund til at forsvare deres reklame kampagne, all im saying is at måske folk skulle være lidt voksne bare engang imellem og sige når de lavet en fejl....mig selv inklusiv.

#42

26. oct. 2017 10:50

#41
Jeg udtaler mig om hvordan den har virket på mig (eller retter sagt ikke virket)

Min oplevelse er skam helt rigtig, det kan være af du har en anden oplevelse, men det gør ikke min oplevelse forkert

Jamen det er da dejligt hvis folk indrømmer deres fejl, og hvis Amazon nu ikke var startet ud med et latterligt dårligt produkt, så ville der måske slet ikke være nogen grund til af du føler du burde forsvare dem

#43

26. oct. 2017 19:24

#42 nej du udtalte dig specifikt om at de ikke sælger sig selv på andet end Top Gear, for en der citerer andre, hver gang du mener du kan finde en fejl i deres udtalelse undre det mig de samme regler ikke gælder for dig :)

at du oplever at de ikke sælger sig på andet, gør det ikke rigtigt....da jeg var barn havde jeg en opfattelse af at farveblinde kunne se igennem ting som med røntgensyn, på trods af det var min oplevelse af farveblinde gør det det sjovt nok ikke til en realitet. opfattelser af ting er gyldigt i mange tilfælde, men der er også mange hvor de ikke er, dette er en af dem.

har ikke forsvaret deres produkt, og du kan jo bare starte ;)

#44

27. oct. 2017 04:33

@Mejse Nu skriver du at du ikke omtaler om deres markedsføring er god eller dårlig, men du vil alligevel mene at de har promoveret sig på mere end Top Gear... fordi du har set reklamer i København eller sådan noget. Men reklamer for Prime video virker bare utroligt sjældne.

Samtidigt kan jeg ikke helt se hvordan det ikke skulle være at forsvare Amazon Prime og dets markedsføring med det du skriver. Top Gear var det første jeg kan huske de promoverede sig på. Det gjorde helt klart at jeg tænkte... nå de vil nok fokusere på sport og biler. Førstehånds indtryk er vigtige og hvis de fejler så er mere og bedre markedsføring vigtig.

De havde denne kampagne som de fik meget ros for. Jeg mener godt jeg kan huske at have set den på Amazon:
http://www.thedrum.com/news/2017/07/11/why-amazon-used-traditional-media-ensure-prime-day-2017-its-biggest-shopping-event

Det fungerede da sikkert, men bemærk hvordan den slet ikke fokusere på indholdet på Amazon Prime. Selv når man går ind på deres side er det faktisk ikke til at finde ud af hvilke shows der er på Amazon Prime, hvilke film der er osv. De burde jo i det mindste vise hvilke der er exclusive på Prime og gå ind på hvad det er for serier.

Netflix koster måske dobbelt så meget per måned.., men de har jo altså også noget i stil med 10 gange så meget indhold.

#45

27. oct. 2017 09:59

#44 jeg forsvare ikke deres markedsføring, har sagt den sikkert er mangelfuld i andre dele af landet, det er som om du bevidst ignorerer at det eneste jeg overhovet siger er at justin sagde de KUN solgte sig selv på Top Gear, og at det er forkert, resten er bare støj som på en eller anden måde kommer frem fordi i absolut vil ignorerer det eneste jeg siger :)

skal lige siges at de er 1/4 billigere eller 1/6 alt efter hvilket Netflix abonnement de har :)
men ja Netflix er bedre som jeg også hele tiden har sagt, og har mere indhold, jeg syntes det er nogenlunde lige mellem de store når man tager alt i betragtning, men det er bare min mening, det er slet ikke noget vi diskutere :D eneste der er på tale er hvor vidt primevideo KUN markedsfører sig på Top Gear.

for en der altid fortæller mig at jeg misser hans pointe, og hvad han snakker om, så gør du det utroligt godt selv :)

#46

27. oct. 2017 11:17

#43
Du gætter ikke hvad jeg så en reklame for i et storcenter i går ....

#47

27. oct. 2017 13:12

#46 det er som sådan irrelevant, da jeg har pointeret at de ville være dumme ikke at bruge Top Gear, til at reklamerer for.....ændre stadig ikke på at det ikke er det eneste de sælger sig på :)

#48

28. oct. 2017 01:17

#47 Det ændre så vidst heller ikke på at det åbenbart er det som de sælger sig MEST på. Om de rent faktisk fokusere på sport og biler med deres udvalg ved jeg ikke, men de er virkeligt dårlige til at reklamere for deres indhold, og som jeg ser det reklamere de mest for det indhold jeg finder mindst relevant.

Det virker for mig som om de bruger servicen mest for at promovere selve deres Amazon butik.

#49

28. oct. 2017 01:41

#48 ahhh undskyld, vidste ikke at mest og kun var det samme :)
har selv pointeret at selvfølgelig bruger de Top Gear i reklamer, alt andet ville være hjernedødt, mængden er som sådan lige meget, så længe det er under 100%
meget muligt de bruger det mest, vil jeg slet ikke benægte selvom det ikke er det jeg ser, men nu ser jeg jo ikke alt :)

men okay hvis du i alt ærlighed kan fortælle mig, at de KUN sælger sig på Top Gear, og at hvis du kun har set deres reklamer betyder det at de KUN sælger sig på det fordi det er din oplevelse af det, så må jeg jo bukke mig i støvet :)

#50

28. oct. 2017 19:58

#49 Du vælger godt nok at være high strung på nogle topics...

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger