Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 106

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  43%
 • Blade II
  13%
 • Hellboy
  13%
 • Pacific Rim
  10%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  7%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

18. oct. 2016 10:03

Håber virkelig ikke det er rigtigt, Thor er nøglefigur og det giver ikke rigtig mening at udskrive ham af universet, medmindre der er personlige eller økonomiske grunde til det. Han er også med i hæftet infinity Gauntlet - dog i en kopiudgave. Og hvorfor skulle Strange på nogen logisk måde ønske ham væk fra jorden? Hmm, nå......det er jo bare film :-)

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#2

18. oct. 2016 11:10

tænker det kan være Loki, forklædt som Strange?

Håber virkelig ikke det er rigtigt, Thor er nøglefigur og det giver ikke rigtig mening at udskrive ham af universet, medmindre der er personlige eller økonomiske grunde til det. Han er også med i hæftet infinity Gauntlet - dog i en kopiudgave. Og hvorfor skulle Strange på nogen logisk måde ønske ham væk fra jorden? Hmm, nå......det er jo bare film :-)Gorman (#1)

tænker det kan være Loki, forklædt som Strange? det trick har vi jo set en del gange før :)

#3

18. oct. 2016 11:52

Tror nu scenen passer meget godt. Men man skal være godt dum for at tro at det betyder at Thor er skrevet ud af Infinity War. Selvfølgelig er Thor med, dette gøres bare for at splitte teamet yderligere, og skabe bedre muligheder for drama i Infinity War.

#4

18. oct. 2016 14:00

# 2 Ha, godt set der :-)

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#5

31. oct. 2016 18:48

Hmm eller at Strange i egenskab af jordens beskytter af alt "magisk" der kan forstyrre balancen og jadajada . . Ser Thor som en trussel da hans "hjem dimension" og de væsner og skurke der bor der vil bruge Thors tilknytning til jorden i deres planer,

Har han vist gjort før i tegneserierne (Forvist inter galaktiske/dimensionelle helte fra Jorden)

Måske jeg bare over analyserer og #2 har ret . . Ville dog være lidt af et cop out da Loki allerede har været brugt sådan i en "Credit teaser"

Vædder dog på at Thor er med i Infinity war :)

#6

31. oct. 2016 19:08

Se spoiler >>

han forviser som sådan ikke nogen bliver bare meget ivrig for at hjælpe så de smutter hjem :D

#7

31. oct. 2016 20:31

Okay jeg har lige set filmen (og derved også denne scene), og den er altså *ikke* korrekt beskrevet. Strange forlanger ikke at "Thor forlader jorden og aldrig vender tilbage", han forlanger at Loke gør det, da han ser ham som en trussel (hvilket Thor i øvrigt medgiver at han er).

Der kommer i øvrigt en yderligere scene efter rulleteksterne er færdige, denne scene er en såkaldt "mid-credits" scene...

#8

1. nov. 2016 10:31

#7

Han forlanger sådan set heller ikke direkte at Loke gør det. Det eneste han siger er at han har en liste over folk som Jorden skal beskyttes imod, og at Loke er på den liste. Derefter siger han "Okay, hvis jeg hjælper jer med at finde Odin, så tager i alle hjem med det samme?" Thor siger ja, også siger Strange noget i stil "Okay, lad os komme i gang"

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger