Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 99

Hvem ser du helst som Star Wars-instruktør?

 • Denis Villeneuve
  26%
 • Christopher Nolan
  26%
 • Peter Jackson
  9%
 • En anden
  9%
 • Taika Waititi
  7%
 • Joss Whedon
  7%
 • Tommy Wiseau
  5%
 • Ridley Scott
  5%
 • Zack Snyder
  3%
 • Patty Jenkins
  2%

#1

25. feb. 2011 18:41

Kom nu bare med filmen! Så kigger vi på det...

thecleansing.net : you call we kill

#2

25. feb. 2011 18:45

#1 -

Helt enig. Bla bla bla ...

The only way to beat a troll is to not play their game.

#3

25. feb. 2011 18:46

Uhh lyder spændende sq!

Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers. Newt: It won't make any difference...

#4

25. feb. 2011 19:01

Jeg håber virkelig at det bliver godt, men grundet Ridley Scotts sidste par film tør jeg ikke at sætte mine forventninger for højt op.

Idjit

#5

25. feb. 2011 19:43

Gad vide om de dropper den latterlige kat der skal reddes midt i det hele :)

#6

25. feb. 2011 19:55

#5

Nej da. De kan da ikke bare droppe Jonesy?

Hvem skal vi så heppe på?

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#7

25. feb. 2011 20:02

Lol.
Har jeg en underlig version af filmen, og kommer alienen i "Alien3" fra en hund, eller har jeg den rigtige, hvor den kommer ud af en død ko, hvilket man ser bliver hevet ind i deres køkken..?

#8

25. feb. 2011 20:28

Tror eddermame lige jeg tager mine svejsebriller på, bare for en sikkerhedsforanstaltning!

AVATAR A James Cameron Film - Total $2.782.206.970 Worldwide

#9

25. feb. 2011 20:31

Der er en version med en hund og en med en ko. Directors cut og en normal.

#10

25. feb. 2011 20:37

Hvem skal vi så heppe på?Kviesgaard (#6)

ingen? :)

#11

25. feb. 2011 21:19

Gad vide om de dropper den latterlige kat der skal reddes midt i det hele :)Babo Rises (#5)

You're cold....

I have my principles - And if you don't like them, I have others

#12

25. feb. 2011 21:31

You're cold....Thomas E. Nielsen (#11)

as ice?

You're as cold as ice
You're willing to sacrifice our love
You want paradise
But someday you'll pay the price, I know

:)

#13

25. feb. 2011 22:04

#12 ;-D

I have my principles - And if you don't like them, I have others

#14

25. feb. 2011 23:33

en alienfilm med Charlize?! damn jeg er topklar!!

www.JudasKiss.dk www.FaceBook.com/runehansen76

#15

26. feb. 2011 00:24

Ha ha - hmm så længe "the new Alien" hverken gØr eller mOooh'r så er jeg på! (inkl. Charlize) mmmm ;-) men personligt finder jeg dog stadig til dato "H.R Gigers Alien" den mest skræmmende og gennemførte vi har set...og de der facehuggers uuuuhzzz klaaaameee!

Vincent Hanna: I'm angry. I'm very angry, Ralph. You know, you can bang my wife if she wants you to. You can lounge around here on her...

#16

26. feb. 2011 09:04

Selvom jeg er vild med det univers, så bliver jeg næsten lidt skeptisk. - Pas nu på, at det ikke bliver en "parodi".
Hvis ikke at Ridley Scott er tro nok mod den oprindelige filmhistorie, så vil han miste nogle fans. - Men det handler nok også om, at filmselskabet presser på for at få idéen i en ny retning, der tiltrækker det modne unge publikum.
- Bare se på ekstamaterialet til f.eks. Blu-ray boksen, så har filmselskabet haft lidt for meget styring på de tidligere film i serien.

Efter de nye James Bond-film har skabt en trend om, at film skal relanceres, så skal man passe på, at det ikke bliver lidt for meget af det gode, så det hele drukner sammen med alle andre Hollywood-film.

#17

26. feb. 2011 10:01

Lol.
Har jeg en underlig version af filmen, og kommer alienen i "Alien3" fra en hund, eller har jeg den rigtige, hvor den kommer ud af en død ko, hvilket man ser bliver hevet ind i deres køkken..?Dison (#7)

altså, der er 2 versioner. Biograf release og så en Extended (er ikke sikker på de er kaldt det). den anden version har i hvert fald en hund med og er in any case meget bedre end den første version.

#18

26. feb. 2011 11:02

altså, der er 2 versioner. Biograf release og så en Extended (er ikke sikker på de er kaldt det). den anden version har i hvert fald en hund med og er in any case meget bedre end den første version.

Tillader mig at rette dig lidt. I biografversionen er det en hund der bliver vært for alienen, i special edition er det en okse. Jeg mener det med oksen i stedet for hunden er forkert, da alienen tager karakter efter hvilken vært det er. Og alienen løber på alle 4 og er meget adræt. Hvilket jo ikke stemmer overens med en okse.
Til gengæld er der andre gode scener i special edition som gør den meget bedre end biografversionen.

Shut up, shut up, shut up, shut up. Skyler White

#19

26. feb. 2011 13:21

Hvis ikke at Ridley Scott er tro nok mod den oprindelige filmhistorie, så vil han miste nogle fans. Jb-film (#16)

KØBT! Hvad kan man bruge fans til? Ofte sætter de guidelines op for en potentiel succes, som samtidig er en begrænsningsindretning af rang for en instruktør. Han må ikke det, ikke det og hvis han gør det så .... Fans er utaknemmelige og de er først og fremmest blevet fans, fordi instruktøren netop kunne selv.

Ridley skal skide på fans og forventninger og så skal han lave nøjagtig det han lyster. Det lyder som om han har fået hul på inspirationsbylden. Giger er tilbage i folden og istedet for at koge suppe på verdens mest ikoniske monster, har franchisen pga. "mere er bedre", godt og grundigt hamret brugs- og nytteværdi i gulvet og det stakkels monster er så eksponeret, at det vel efterhånden kan gå rundt i Disneyland og skrive autografer og være med på billederne med de små.

Alien var en instruktørvision, hvor der ikke forelå analyser for at tiltrække specifikke grupper. Den var kompromisløs. Find tilbage til den essens, find de gode idéer og kom tilbage the summer of 79 og lad os så få hamret de sidste AvP fans ned i fragtrummet og skudt dem af helvede til ud af slusen!

Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos

#20

26. feb. 2011 13:29

Det behager mig at han vælger en mere "original" retning, da det oprindelige alien/prequel/udkast var hamrende elendigt.

#21

26. feb. 2011 14:52

Find tilbage til den essens, find de gode idéer og kom tilbage the summer of 79 og lad os så få hamret de sidste AvP fans ned i fragtrummet og skudt dem af helvede til ud af slusen!Bruce (#19)

Kunne man ikke passende dumpe dem ned i æggesiloen fra alienrumskibet, og så lade dem opleve sand kærlighed fra de udklækkede facehuggers istedet?

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#22

26. feb. 2011 15:51

#21 Jeg tror de er for hårdkogte i infight. Kan man klare mosten og se AvP, så skal der nok tænkes endnu mere alternativt. Hmm måske man skulle sende dem Faster?

Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos

#23

26. feb. 2011 17:35

#19 smukt udtalelse... :)

#24

27. feb. 2011 02:31

lave nøjagtig det han lysterBruce (#19)

Det skal han vel, selvom det jo heller ikke er en garanti for en god film. Men nu har serien fans, og de fans forventer jo også en god film, og jeg vil tro mange sætter deres lid til Scott kan genskabe serien. Jeg er ret skeptisk stadig, men lad os nu se.

#25

27. feb. 2011 02:55

#24 Hvad skal man bruge det til, at serien har fans? Der er en film i den franchise, som skiller sig ud, som er et mesterværk og som de tre andre, trods alt ikke helt skyller ud i lokummet og som de sidste to bastarder giver nådestødet. Fans? Fuck fans! Man kan ikke bruge fans til en skid!
Fans har fanden skabt, især hvis der lyttes til dem! Hvorfor fanden skulle man lytte til fans, som ofte sider og spiller videospil og som ikke har erfaringer fra meget andet end at give en kanin mad eller gå tur med familiens hund?

En instruktør skal gå efter sine visioner og på ingen måde lade sig begrænse af fans fantasiløshed og tryghed ved det "gammelkendte". Fans er reaktionære. Gode fans kan flyttes. Kubrick har vel ikke bestilt meget andet end at skide på begrebet fans og vel uden overhovedet at bekymre sig herom. Uden at være bevidst herom. Kun at have fokus mod sin egen vision og forfølge denne. Det er dette som først og fremmest skaber fans, men fans er en ligegyldig masse, hvis meninger ikke betyder en skid. En fanskare kan til hver en tid skiftes ud. En ligegyldig instruktør lader sig begrænse og styre af fanskarens forventninger.

Der findes INGEN garanti for en god film, hvilket bedst karakteriseres ved, at vi alle har forskellige forestillinger om, hvad der skaber en god film. Ridley skal selvfølgelig blot gøre det han føler for og så kan det være han skaber en succes eller en fiasko. Indtil videre er jeg dog ret glad for at høre om filmens udvikling.

Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos

#26

27. feb. 2011 03:14

#25

Fans af serien kan nu meget vel være folk der respekterer de to første film og forventer at nogen genopliver serien. Det behøver ikke være folk der giver mad til kaninen :) og Scott har ligesom mange andre, sikkert nogle målgrupper han vil henvende sig til, og det er der intet i vejen med. Hvis man ikke vil henvende sig til nogen, burde man nok ikke lave film. Hvor meget han lytter eller ikke lytter, ved vi ikke. Jeg er også ligeglad, sålænge vi bare får en god film, om det er vha. fans, kanin eller Scott, er for så vidt underordnet for mig.

#27

27. feb. 2011 04:01

Fans af serien kan nu meget vel være folk der respekterer de to første film og forventer at nogen genopliver serien. Det behøver ikke være folk der giver mad til kaninen :)Babo Rises (#26)

De (og jeg) kan respektere film som de lyster, men derfra og til at betragte deres (og mine) meninger som noget der skal lyttes til, er langt. Lige så langt som der er fra Ligegyldigt til Glemt. Alien er en succes på baggrund af en vision. Majoriteten af fans er fastlåste i konventioner og ønsker oftest blot gentagelser for at initiere genkendelsens glæde - (Yiipiiee kayeeeah motherfucker, shaken not stirred, I'll be back).

Scott har ligesom mange andre, sikkert nogle målgrupper han vil henvende sig til, og det er der intet i vejen med. Hvis man ikke vil henvende sig til nogen, burde man nok ikke lave film.

Sig det til Kubrick. Hvilket spild, hvis han ikke havde lavet film pga. denne tankegang. Han henvendte sig ikke til nogen. Han filmede blot sine visioner, take it or leave it. Hvis man henvender sig til nogen, er man på forhånd fastlåst for at opfylde forventninger. Fuck forventninger. Publikum ved ved de bedste film, slet ikke hvad de vil have. Det er netop magien ved at blive fan. Men fans skal der ikke lyttes til. Fans er reaktionære og ønsker blot det trygge, det de ved allerede tilfredsstiller dem.

Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos

#28

27. feb. 2011 10:47

Jeg må erklære mig enig med Bruce her.

Scott skal ikke lytte til en skid. Han skal bare lave den bedste mulige film han kan. For mange kokke fordærver maden. Om de mange kokke i filmisk term er en flok pengemænd eller fans kan komme ud på et. Begge grupper skal undgås. Film skal lave ud fra én vision. Én jernvilje.

Musikere, film instruktører, kunstnere alle som en skal lave hvad de selv ønsker. Hvis du prøver at imødekomme én bestemt reaktion vil det som oftest fejle. Det bliver kunstigt og de fleste kan se lige igennem det.

Jeg er ligeglad om Scott laver en alien prequel eller en alien "agtig" film. Alfa omega for mig er at Scott laver en SCI-FI film! Manden er ekspert i at sælge en overbevisende virkelighed. Det har en bevist gang efter gang. Så meget som jeg gerne vil have en rigtig god alien film efter Alien 4, Avp 1 & 2, som alle er til at lukke op og skide i, så vil jeg trods alt hellere have noget originalt. Eller semi originalt.

Det ville være forfærdeligt og katastrofalt, hvis Scott valgte at lytte til en masse forvirrede fans, lavede en lunch box alien film, og kastede sit mere originale materiale i skraldespanden.

thecleansing.net : you call we kill

#29

27. feb. 2011 11:59

Hvis du prøver at imødekomme én bestemt reaktion vil det som oftest fejle. Det bliver kunstigt og de fleste kan se lige igennem det.PredatorX (#28)

Og alligevel ser vi ting som Hanna Montana, Britney Spears, Far til fire og Klovn The movie igen og igen og igen etc.

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#30

27. feb. 2011 12:31

Scott har ligesom mange andre, sikkert nogle målgrupper han vil henvende sig til, og det er der intet i vejen med. Hvis man ikke vil henvende sig til nogen, burde man nok ikke lave film.Babo Rises (#26)

Der er forskel på vision og på håndværk.

Visionen skal være kompromisløst, hvis man vil lave noget, der betyder noget. Man skal ikke lytte til, hvad publikum siger, at de gerne vil have, når man ideudvikler. Hvis man gør det, så burde man finde arbejde hos McDonalds.

Til gengæld er det rigtigt, at man ikke bør glemme publikum, når man udarbejder visionen på et teknisk plan. Selv de smalleste film er designet til tusindvis af øjenæbler. Derfor skal man arbejde nogle narrative mekanismer ind i filmen, så billederne kommer ind bag øjnene hos vidt forskellige mennesker, så man kan påvirke disse mennesker. Det er håndværket.

Kunsten opstår, når håndværk og vision går op i en højere enhed.

Happiness is not always the best way to be happy.

#31

27. feb. 2011 14:32

#27

Ligeså snart man promoverer sin film til masserne (i større eller mindre grad) så henvender man sig til nogen. Alien vil jeg tro netop vil tiltrække en specifik mandling målgruppe. Om det bliver den mere voksne del af publikumet eller den gængse besøgende , afhænger lidt af hvert. Men den vil udsættes for et testpublikum. Og desuden er jeg ikke fortaler for, at nogen SKAL indrette deres vision efter hvem som helst. Har en instruktør noget på hjertet, så skal han/hun holde fast i visionen, og håbe på, den kan realiseres. Det er ikke altid nemt at overbevise bosserne når der er penge på spil.

Enig Gaijin. Vision og håndværk er ikke en nem blanding :) min pointe var også, at publikum jo er en del af film, og selvfølgelig skal man finde koblingspunktet her. Ikke nemt. Jeg håber sådan set bare på en fed film, og jeg er åben for friske ideer, og er ikke låst af seriens konventioner. Men for mig kan filmen også kun overraske.

#32

27. feb. 2011 14:40

Ligeså snart man promoverer sin film til masserne (i større eller mindre grad) så henvender man sig til nogen.Babo Rises (#31)

Jamen Alien var ikke promoveret til masserne. At masserne ender op med at kunne lide den, betyder ikke, at Ridley Scott på nogen måde har promoveret den iht. en målgruppe. Det er helt tydeligt bare ud fra ekstramaterialet, at Ridley på ingen måde går på kompromis med sine visioner og Fox holdt også netop kløerne væk, da Ridley på et tidspunkt følte sig presset.

Alien er lavet som en kunstnerisk kompromisløs film, fra manuskript til instruktion, sådan som det sig hør og bør og med fuldstændig mute på massernes ligegyldige bønner til de højere magter. Om samme ønskværdige scenarie tilfalder prequel'en, det skal vi desværre ikke regne med, fordi Hollywood idag mere end nogensinde er blevet et mainstream monster, som først og fremmest gerne vil føje og underholde, så der er sorte tal på bundlinien. Derfor er det meget svært for alle andre end de store tunge instruktører, som har kunstnerisk indflydelse på deres egne produkter at kæmpe sig til de rettigheder.

Jeg vil tro Ridley har mere kontrol denne gang end nogle af hans sidste film, fordi Fox godt ved Alien franchisen stinker og de har brug for et mirakel. Men man skal aldrig udelade det mærkværdige i Hollywood.

Men den vil udsættes for et testpublikum.

Det er ganske muligt og det en af de værste fejlkonstruktioner i nutidens filmindustri. Det er snart umuligt at holde rede på, hvor mange gange testpublikum har fucket bedre film op, fordi man lytter til deres patetiske ønsker. Man skal ikke give publikum det, man tror de vil have, men give dem det, som de ikke ved de vil have.

Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos

#33

27. feb. 2011 14:53

BN

En instruktør skal gå efter sine visioner og på ingen måde lade sig begrænse af fans fantasiløshed og tryghed ved det "gammelkendte". Fans er reaktionære. Gode fans kan flyttes. Kubrick har vel ikke bestilt meget andet end at skide på begrebet fans og vel uden overhovedet at bekymre sig herom. Uden at være bevidst herom. Kun at have fokus mod sin egen vision og forfølge denne. Det er dette som først og fremmest skaber fans, men fans er en ligegyldig masse, hvis meninger ikke betyder en skid. En fanskare kan til hver en tid skiftes ud. En ligegyldig instruktør lader sig begrænse og styre af fanskarens forventninger.Bruce (#25)

Det har også altid være MIN holdning.

En manuskriptforfatter og en instruktør bør lave historier og film, som de brænder for, som betyder noget for dem selv. De bør følge deres egen vision og deres egne ideer og lave filmene på den måde de har lyst til at lave dem. Jovist kan der komme både godt og skidt ud af dette, men sådan er det med alle kunstarter, også musik.

Min holdning til dette er som den er til alle andre påvirkninger, meninger, teorier og opfattelser her i livet: Der er ingen grund til at vi alle skal lægge os ind i den store fælles kopimaskine.

http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

#34

27. feb. 2011 14:56

#33 Og helt enig.

Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos

#35

27. feb. 2011 15:09

#32

Kunne det ikke tænkes, at Alien var henvendt til elskere af horror/sci fi? Det behøver Scott ikke gå på kompromis med, bare fordi han har visse i tankerne? Hvor meget Alien er kompromisløs, ved jeg ikke. Men den er ihvertfald fed, og det er det der i sidste ende betyder noget.

på massernes ligegyldige bønner til de højere magter.Bruce (#32)

Jo, men Alien var jo også ukendt på det tidspunkt, og der var ikke opbygget forventninger, så jeg ved ikke om der var afsendt nogle bønner til Scott i håb om, hvordan filmen skulle være :)

Jeg vil tro Ridley har mere kontrol denne gang end nogle af hans sidste film, fordi Fox godt ved Alien franchisen stinker og de har brug for et mirakel. Men man skal aldrig udelade det mærkværdige i Hollywood.Bruce (#32)

Måske. Men jeg tvivler, hvis budgettet bliver for højt.

Det er ganske muligt og det en af de værste fejlkonstruktioner i nutidens filmindustri. Det er snart umuligt at holde rede på, hvor mange gange testpublikum har fucket bedre film op, fordi man lytter til deres patetiske ønsker. Man skal ikke give publikum det, man tror de vil have, men give dem det, som de ikke ved de vil have.Bruce (#32)

Ikke så meget at sige til det her. Enig..

#36

27. feb. 2011 15:13

En manuskriptforfatter og en instruktør bør lave historier og film, som de brænder for, som betyder noget for dem selv. De bør følge deres egen vision og deres egne ideer og lave filmene på den måde de har lyst til at lave dem. Jovist kan der komme både godt og skidt ud af dette, men sådan er det med alle kunstarter, også musik.BN (#33)

Det er ikke alle og enhver der får chancen til at lave det de vil. Bosserne er ikke nemme at overbevise, at de skal låne dig pengene til din vision. Alle har visioner. Både gode og dårlige.

#37

27. feb. 2011 15:19

Kunne det ikke tænkes, at Alien var henvendt til elskere af horror/sci fi?Babo Rises (#35)

Hvis man har en vision om en gyser, som foregår i rummet, så laver man vel en gyser, som foregår i rummet? Hvordan "kan den være længere"?!?! Jeg forstår slet ikke udsagnet "henvendt til elskere af horror/sci-fi". Hvis man laver en kvalitetsmæssig god film indenfor en given genre, så skal filmen nok ende op med at få opmærksomhed indenfor den. Der er ingen afhængighed mellem film og selvbestaltede genre fans.

Jo, men Alien var jo også ukendt på det tidspunkt, og der var ikke opbygget forventninger, så jeg ved ikke om der var afsendt nogle bønner til Scott i håb om, hvordan filmen skulle være :)

Nemlig. Så vi kan konstatere, at filmproduktioner har det helt fint med at være uafhængige af omgivelserne, fans, forventninger og lignende elementer.

Måske. Men jeg tvivler, hvis budgettet bliver for højt. Bruce (#32)

Ja det kan man jo spekulere om, til vi måske hører rygter eller ser ekstramaterialet om produktionen :)

Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos

#38

27. feb. 2011 15:41

#37

Hvis man har en vision om en gyser, som foregår i rummet, så laver man vel en gyser, Bruce (#37)

Jeg siger bare, at filmen appellerer til nogen, og ikke, ingen. Og Alien er jo en biograf-film, og er vel promoveret til at folk kan få en oplevelse. Scott's vision kan stadig være god og tro mod ham som instruktør. Han går jo ikke ud efter en film og håber, at ingen ser den, vel?

#39

27. feb. 2011 15:53

Jeg siger bare, at filmen appellerer til nogen, og ikke, ingen. Og Alien er jo en biograf-film, og er vel promoveret til at folk kan få en oplevelse. Scott's vision kan stadig være god og tro mod ham som instruktør. Han går jo ikke ud efter en film og håber, at ingen ser den, vel?Babo Rises (#38)

Jo men jeg havde blot fået den opfattelse i dine hidtidige indlæg i denne tråd, at Alien har fans, målgrupper med forventninger og at dette på en eller anden måde var forhold, som man ikke som instruktør bare kunne overse. Hvis det ikke forholder sig sådan, så har jeg misforstået dine ord.

Det er min tro, at film helst skal laves på instruktørens præmisser helt uden at bekymre sig om udenforståendes meninger, det være sig producenter, fans etc. Selvfølgelig er 80% af film i dag blottet for visioner og kreativitet og blot kapitalistiske varer, som for en tid skal holde "den kolde tyrker for døren" og tilfredsstille behovet for let underholdning. Der er instruktøren som sådan ligegyldig. Det gælder blot om at ramme et koncept, som man har lavet en cost benefit analyse på, at folk vil betale penge for at se.

Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos

#40

27. feb. 2011 16:04

#39

Kan være, at jeg fik det formuleret lidt rodet i indlæg #26 eller hvor det nu var. Men Gaijin sagde noget fornuftigt som jeg er enig i, altså det med vision og håndværk. Men jeg håber Scott gør en hæderlig indsats og genopliver genren. Der vil altid være nogle fans der ryger i svinget, men en succes kan heldigvis måles anderledes.

#41

27. feb. 2011 16:07

BN

Det er ikke alle og enhver der får chancen til at lave det de vil. Bosserne er ikke nemme at overbevise, at de skal låne dig pengene til din vision. Alle har visioner. Både gode og dårlige.Babo Rises (#36)

Det er sandt nok. Men etablerede, populære instruktører som f.eks. Ridley Scott (Og Christopher Nolan) kan stort set gøre som de har lyst til. Og hvis de ikke behøver at danse efter producenternes pibe, hvorfor så danse efter deres fans' piber, d.v.s. lave det, som folk forventer, det gammelkendte?

Hvad angår ikke-etablerede, mere ukendte instruktører, så kan de jo overfor producenterne bruge det argument, at folk også kan blive trætte af at se det samme og det samme igen og igen, og at de (altså instruktørerne) gerne vil prøve noget nyt ... hvis de altså virkelig har noget særligt, måske utraditionelt at byde på, en virkelig god historie, nogle gode ideer eller andet.

De må forsøge at sælge deres ideer, deres kunst, akkurat ligesom musikere og andre kunstnere. Og så må de kæmpe for deres kunst, hvis de oplever at producenterne vil lave ændringer, der strider mod deres vision.

Der må satses engang imellem - og det ved selv producenterne.

http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

#42

27. feb. 2011 16:09

Kan være, at jeg fik det formuleret lidt rodet i indlæg #26 eller hvor det nu var. Men Gaijin sagde noget fornuftigt som jeg er enig i, altså det med vision og håndværk. Men jeg håber Scott gør en hæderlig indsats og genopliver genren. Der vil altid være nogle fans der ryger i svinget, men en succes kan heldigvis måles anderledes.Babo Rises (#40)

Well, vi kan ihvertfald håbe det bedste sammen indtil videre :)

Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos

#43

27. feb. 2011 16:53

Og alligevel ser vi ting som Hanna Montana, Britney Spears, Far til fire og Klovn The movie igen og igen og igen etc.Kviesgaard (#29)

For lige at uddybe: Jeg taler om en skødesløs manipulation, som kun har ét formål: at lave hurtige penge. Jeg er sikker på at skaberne bag Klovn the movie har haft hjertet og ikke kun penge hjernen med da de gik igang med processen.

Hvad angår Hanna Montana vil jeg vove at påstå at det netop er kunstigt og lige til at se igennem.

Far til fire har jeg aldrig rigtig set, så jeg kan ikke udtale mig om kvaliteten.

Britney Spears. Jo da, det er meget målrettet, men jeg er sikker på den kære Britney brænder for det hun laver. Jeg tvivler på hun selv synes hun laver det arveste lort og kun har penge i hovedet.

Men ja vi ser masser af lort :) Jeg synes bare det også er meget gennemskueligt.

thecleansing.net : you call we kill

#44

27. feb. 2011 17:57

Nøøj hvor jeg glæder mig.
Og er sikker på Scott nok skal gøre det godt.

Shut up, shut up, shut up, shut up. Skyler White

#45

27. feb. 2011 18:19

Hvis jeg var instruktør, så ville jeg i hvert fald ønske at lave film jeg selv ville se hvis jeg var publikum og ikke hvad andre måtte ønske som publikum. At der så kunne være sammenfaldende interesser ville jo bare være perfekt, for det ville gøre det lettere at få lov. Men det ville aldrig være målet at tænke 'hvad vil hr. X eller Fr. Y ønske at se'.

I have my principles - And if you don't like them, I have others

#46

27. feb. 2011 18:29

#41

Men de seneste film fra Scott har da netop været upersonlige og gennemsnitlige i min bog, så jeg tvivler på om manden har magten. Se bare hans seneste, Robin Hood. Og hvis budgettet bliver højt i Alien, så skal der tjenes ret mange penge ind igen, og jeg tvivler der er såå mange penge i serien, til at bosserne kan overlade hele intiativet til ham. Jeg går ikke ind for han skal danse efter nogens pibe, men det kan han blive nødt til, hvis han vil lave filmen.

at folk også kan blive trætte af at se det samme og det samme igen og igen, og at de (altså instruktørerne) gerne vil prøve noget nyt ... hvis de altså virkelig har noget særligt, måske utraditionelt at byde på, en virkelig god historie, nogle gode ideer eller andet. BN (#41)

Det er bosserne ofte ligeglad med, som du nok ved. En god ide giver ikke dem penge i kassen. Hvis jeg låner penge af dig, forventer du dem vel tilbage igen. Bosserne har ikke tiltro til enhver. Sådan er forretning.

Jeg vil nok vædde med, at mange har noget utraditionelt at tilbyde, men når det så kommer til at omsætte det rent filmisk, så kniber det med talentet. Andre får så heller ikke muligheden, og det kan være en skam.

#47

27. feb. 2011 18:33

Well, vi kan ihvertfald håbe det bedste sammen indtil videre :)Bruce (#42)

Jeg er skeptisk, men osgå optimistisk, hvis det giver mening, men det gør det ikke :) jeg håber at det lykkes for Scott.. en god alien film mere ville ikke være dårligt.

#48

27. feb. 2011 18:38

#43

Jeg tror at du kan få selveste Emmerich til at erkende, at han brænder for det han laver. Nogle folk brænder bare for det vulgære :)

#49

27. feb. 2011 19:06

#41 Det er de færreste instruktører, der kan gøre som de har lyst i Hollywood. Hvis de hiver penge ind som Nolan og Cameron, helt sikkert, men der falder Ridley Scott udenfor. Flere af Scotts film er også blevet skamferet af filmselskaberne inden de kom på gaden, heriblandt "Blade Runner", "Legend" og "Kingdom of Heaven".

Smile, you son of a bitch!

#50

27. feb. 2011 19:12

#49

Præcis. Scott's Gladiator mener jeg er den eneste der har rundet over 400 mil de sidste 11 år. Og ja, når de også oveni er skamferet, såå..

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger