Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 170

Bedste Liam Neeson-film?

 • Schindlers liste
  54%
 • Taken
  35%
 • En anden film
  5%
 • The Grey
  5%
 • Non-Stop
  1%
 • Sidste stop
  0%
 • Run All Night
  0%
 • Begravet i fortiden
  0%

#1

4. jan. 2018 18:42

Så fik han også sit medielys - Der er da utallige af film omkring katastrofer, mordere, krige osv. Så kan ikke lige se hvorfor det skulle være forkert at lave en film om slender man.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#2

4. jan. 2018 18:49

#1 tja nok fordi din datter ikke lige har fået en dom for at myrde en anden på grund af netop slender man :) det er okay at vise lidt medfølelse for andre you know :)

når det så er sagt, så har jeg heller ikke et problem med at filmen bliver lavet, men igen det er jo heller ikke min datter.

#3

4. jan. 2018 21:59

Så fordi tre familier er berørt af en tragedie, så må man ikke lave en film? Hvor mange film skulle så ikke lige holdes tilbage?

Og nu er filmen heller ikke baseret på de tre piger. Den er baseret på et fænomen som to af de piger åbenbart lod sig inspirere af. Undskyld, men det er sgu faderens piveri der er usmagelig.
Jeg af da virkelig ked af, at din 12-årige datter vælger at dræbe en anden pige. Men undskyld, en 12-årig kan muligvis ikke se de fulde konsekvenser af sådan en handling, men de ved dælme godt, at det ikke bare er forkert, men også meget forkert. Så den eneste familie jeg egentig rigtig har ondt af, er ofrets.
Men heller ikke det skal holde en film tilbage.

Folk får sgu altid ondt i røven af alt muligt i dag, og forventer hele verden også kan føle deres smerte og hjælpe dem med at få det stoppet.

#4

4. jan. 2018 22:09

#3 kan ikke helt se hvordan det er usmageligt at føle, at noget der har berørt ens liv så markant blive filmatiseret er trist, men er da helt enig i at det ikke burde stoppe filmen, finder det dog ligeså usmageligt at folk ikke kan forstå han måske ikke syntes det er fedt.

det er okay med en smule forståelse ;)

men igen burde bestemt ikke stoppe filmen, men at fordømme folk for at være kede af den bliver til, omstændighederne taget i betragtning, er nok det eneste usmagelige ved det her, og så selvfølgelig hvis han bare gør det for 15 min of fame, men kender ham ikke så det vælger jeg ikke at dømme ham for :)

og ja der er folk der får ondt i røven over alt muligt idag, både berettiget og uberettiget, men dem der dømmer alt og alle for at være triste over noget, er ligeså stort et problem, det er bare de to ekstermer, der forstærker og dyrker hinanden, så lad os være lidt moderate i stedet for ;)

#5

4. jan. 2018 22:16

#4 - Nu siger jeg jo netop heller ikke, at der er noget usmageligt i, at han bliver påvirket af filmen. Jeg siger det er usmageligt, at han piver til hele verden om filmen. Sådan nærmest som et "hav ondt af mig, for Sony er så onde".

Men hvorfor skal det overhovedet ud, at han er ked af den film? Hvad rager det offentligheden? For filmen handler ikke om de 3 piger. Det handler om et internetfænomen. Det er hele pointen. Det har INTET med de piger at gøre.

#6

4. jan. 2018 22:22

#5 tja for ham har det noget med pigerne at gøre, og jeg kender ikke historien bag, men kunne forstille mig at en form for journalist har opsøgt familie medlemmerne og spurgt, fordi det er "gode" nyheder.

#7

4. jan. 2018 22:23

#2 Medfølelse??? Skal jeg føle for en morders familie? Folk på 12 ved godt det er forkert at myrde og utroligt man kan være så "dum" at falde for et internet fænomen. Som #3 så godt skriver det, så har jeg også kun ondt af ofrets familie. Der er intet usmageligt i det. Filmen kommer jo ikke til at handle om pigerne men om slender man.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#8

4. jan. 2018 22:38

#7 tja nu er det jo ikke morderens familie der har myrder nogen, plus pigerne viste sig at have nogen diagnoser, der gjorde de var mere tilbøjelige til at tro på ting, så tjooo forkert ja da, men hvis man tror alle man kender bliver straffet hvis man ikke gør det fordi man er syg tja.

som sagt sagde jeg ikke det var usmageligt, jeg sagde jeg godt kunne forstå han følte det var :) men interessant, du mener man er uskyldig til man er dømt, men du dømmer hele hendes familie som nogen der ikke fortjener medfølelse, yderst interessant.

ting er ikke rigtig så sort og hvidt som du gør det til :)

jeg siger ikke nødvendigvis man skal syntes det er syndt for famlien, siger bare at man måske burde sætte sig ind i at der er en grund til han er ked af det, nej filmen handler ikke om familien, den handler om et internet fænomen, som de var "dumme" nok til at tro på som du siger (selvom de var syge ikke dumme) som han nok føler bliver spredt og gjort til noget stort og godt, og det mener han er ufedt fordi at det er et internet fænomen som splittede 3 familier, siger som sagt ikke at filmen ikke burde blive til, eller at han har ret, bare at det er okay at sætte sig ind i andres situation før man dømmer dem :)

#9

4. jan. 2018 23:31

#8 Tjaeh hvis pigerne fejlede noget psykisk så var det jo nok ikke slender mans skyld vel. De havde nok gjort det i forbindelse med noget andet. Men sket er sket.

Jeg dømmer ikke hele hendes familie, men de ved det allerede det er forkert og forældrene skulle have opfanget noget hvis pigerne opførte sig mærkeligt. Men selvfølgelig synes jeg det er synd for familien at de skal rammes på den måde. Men føler ikke med dem hvis faderen skal beskylde "slender man" for noget hans "dejlige uskyldige piger" har gjort. Jeg ved godt ikke alt er sort og hvidt og ved ikke lige hvad du mener med "som jeg gør det til"? Dømmer ikke nogle, men synes det er latterligt at han går imod denne film - det er det jeg diskuter.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#10

4. jan. 2018 23:44

#9 har aldrig påstået det var slendermans skyld, men kan du slet ikke på nogen måde sætte dig ind i at faren måske føler sådan, især når traileren kommer et par uger efter dommen er faldet ? som sagt syntes ikke filmen burde stoppes, kan bare godt forstå han ikke ligefrem syntes det er fedt, og tror ikke helt du forstår dig på deres type forstyrrelse hvis du tror "de nok havde gjort det i forbindelse med noget andet" sådan fungere det ikke rigtigt.

siger ikke engang du skal mene det er slendermans skyld, bare prøv et øjeblik at sætte dig ind i andres tankegang, er det totalt langt ude at faren ikke er fan af slenderman ?

#11

5. jan. 2018 00:01

empati finder man ikke meget af på filmz

#12

5. jan. 2018 00:22

#10 Nej synes det er latterligt det han er ude i - men det er jo nok bare min tankegang, vi er jo så forskellige. Men ja indrømmer da gerne det er synd at det er sket.

#11 Tjaaeh i en barsk verden skal man lede længe efter empati. Føler du empati over for de utallige af civile der dør hver dag i middeløsten? eller de afrikanske børn?

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#13

5. jan. 2018 00:35

#12 tja det handler nok mere om personlige oplevelser før man forstår den slags kunne jeg forstille mig :)

men faktisk ja det gør jeg, ikke at jeg sidder grædende over det, man kan da godt tænke det er synd når jeg hører om det.

#14

5. jan. 2018 00:40

#13 Enig enig det er svært at sætte sig ind i det når det ikke er sket for en. Har kun haft et selvmord i familien, men det er mange mange år siden hvor jeg ikke var født.

Interessant - Så skal du ikke være stolt af at være dansker, da vi har deltaget i ulovlige krige der nede og røvslikker USA i røven ;) Men det er alt for off topic så den diskussion skal vi ikke ud i :P

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#15

5. jan. 2018 00:46

#14 det er jo det :)

hahaha tja ved ikke om jeg nogensinde har været stolt af at være dansker, men en lille krig her og der skader ingen :P

mener jeg selvfølgelig ikke :) men har da også empati med dem der er i krigszoner, betyder jo ikke at man ikke også kan have andre følelser og meninger

#16

5. jan. 2018 09:25

der er noget du har misforstået, kære snipp. empati er ikke noget man vælger overfor bestemte befolkningsgrupper. det er en almen generel menneskelig egenskab de fleste besidder men man kan jo også være defekt.

#17

5. jan. 2018 12:42

#16 Jeg er ikke defekt - jeg prioritere bare mine følelser over for dem jeg synes fortjener den. Jeg har f.eks. empati over for de civile i krigsområderne i middeløsten, fordi vi som vesten har deltaget i ulovlige krige der nede og fucked det fuldstændigt op. Jeg har også empati for de terror ramte over i københavn eller de amerikanere der døde i vandscooter sagen. Jeg føler bare ikke så meget med ham faderen når han agere sådan over for en kommende film. Come on, som om det kan gøre smerten værre for de tre familier. Jeg tror ofrets familie er lidt ligeglade med internet fænomenet. Og tror også den anden familie er lidt ligeglad ellers havde de jo nok også kommenteret på det. Faderen vil bare have medielys i mine øjne, noget at brokke sig over og i mine øjne skyder han lidt skylden over på internet fænomenet. Hans tøser er fucked i hovedet og de ville have gjort noget før eller siden sikkert.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#18

5. jan. 2018 14:42

#17 du er på ingen måde defekt, de fleste prioriterer på en eller anden måde, meeeeen du gør sorg og hvad man bliver påvirket af til noget logisk, set ud fra dit synspunkt, det er der du går lidt galt i byen :)

#19

5. jan. 2018 14:50

mener du ikke at du har sympati så? for det du beskriver lyder ikke synderligt empatisk.

#20

5. jan. 2018 15:02

#18 Fair nok

#19 Nej det jeg beskriver er empati - jeg kan sagtens føle folk i udsatte lande osv. Selvfølgelig kan jeg godt forstå hvordan faderen føler (som jeg også skriver længere oppe hvis du gad at læse bare lidt), men synes det er latterligt at han bliver sur over at en film bliver lavet. Men anyway denne diskussion har vist kørt lige lovlig længe nok ;)

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#21

5. jan. 2018 17:35


jeg har skam læst alt dit bræk, chef.

#22

5. jan. 2018 18:43

#21 Okay :)

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#23

5. jan. 2018 23:29

# 21 og 22 jesus, Kom nu videre og drop gammelt nag. Brug argumenter hvis I er uenige og ellers ignorer hinanden. God weekend, peace and love :-)

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#24

6. jan. 2018 03:47

Så fik han også sit medielys - Der er da utallige af film omkring katastrofer, mordere, krige osv. Så kan ikke lige se hvorfor det skulle være forkert at lave en film om slender man.Snipp (#1)

Nok det dummeste jeg har læst længe! Ja det er medielys han sukker efter, efter hans datter har prøvet at myrde en jævnaldrende veninde. Brug dog din hjerne fremover!!!

Bare generelt Snipp hæv niveauet, ved ikke hvad der sker i dit liv, siden du kun kan skrive negative indlæg

#25

6. jan. 2018 03:51

Kunne det tænkes at manden er blevet spurgt ind til filmen og derved har han givet sit svar på synet? Det er sjældent at man selv opsøger en reporter til artikler som disse.

Du forstår ikke ordet empati, his du stadig holder fast i dit første dumme og usympatiske indlæg!

Hvor gammel er du Snipp? for det kan undskyldes at din hjerne ikke er fuldt udviklet endnu, hvis du er meget ung.

#26

6. jan. 2018 08:36

snipp er ikke meget ung desværre. nu har jeg selv været meget aggressiv overfor ham da han gang på gang udstiller sine racistiske, fordømmende og usympatiske holdninger, men sådan er størstedelen af brugerne nu engang på filmz og at justere sin tone efter det har ikke ligefrem været den store succes. det er en lost cause det her.

#27

6. jan. 2018 20:20

#24+25 Altså du skal se det i forlængelse af at resten af sætningen. At der er lavet utallige af film omkring katastrofer, mordere, krige osv. Og jeg er jo ikke den eneste der er enig (Nagesh er også) Men denne diskussion er overstået og læs hele tråden igennem, inden du udtaler dig om min første kommentar.

#26 Er ikke rascist, fordømmende eller helt usympatisk om en psykisk seriemorder, som du prøver at udstille mig som. Du er mere grim i sproget end os andre, du kan ikke føre en ordenlig diskussion andet end at kalde andre folk for noget. "ikke kast med sten når du selv bor i glashus". Jeg skriver også jeg føler med manden længere oppe, men synes stadig det er latterligt at han beskylder slender man for noget hans tøser har gjort. Hvorfor kører rundt i det samme når diskussionen er død. I opfør jer som børn der ikke kan lade noget ligge.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#28

6. jan. 2018 22:09

lol

#29

6. jan. 2018 22:44

#28 Modent

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#30

7. jan. 2018 07:50

ilm

#31

7. jan. 2018 12:20

#30 *facepalm*

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#32

7. jan. 2018 12:50

Modent

#33

7. jan. 2018 19:02

ilm

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#34

7. jan. 2018 19:23

facepalm

#35

7. jan. 2018 19:25

det er en ret sølle "slang" battle det der, i bliver nød til at forny jer :D

#36

7. jan. 2018 19:44

lol

#37

7. jan. 2018 20:02

#35 Det eneste han kan gøre at gentage det folk allerede har sagt. Hans hjerne kan ikke tænke længere ;)

#36 Puhaaa

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#38

7. jan. 2018 20:17

det er så dejligt naivt og dumt at tro at du kan provokere mig, lille ven.

#39

7. jan. 2018 20:34

#38 Hvorfor snakker du om dig selv?

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#40

7. jan. 2018 21:09

lol

#41

7. jan. 2018 21:17

#40 Mmmmm den har du brugt 2 gange nu. Er man løbet tør for fornærmelser?

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#42

7. jan. 2018 21:29

jeg skal bare lige tjekke fordi jeg ved kun at spacey har et job, og snipp snart/allerede har en bachelor......i er begge to over 6 år ikke ?

#43

7. jan. 2018 22:34

#42 Nu driller jeg ham bare fordi jeg keder mig ;) det ikke nok med trolling på reddit haha

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#44

8. jan. 2018 07:25

#40 Mmmmm den har du brugt 2 gange nu. Er man løbet tør for fornærmelser?Snipp (#41)

i det mindste har jeg lært at tælle til 3, søde.

#45

8. jan. 2018 11:23

#44 Hvis du læser så skriver jeg 2 gange nu, som i du har skrevet den 2 gange inden den kommentar. Det gør jo ikke noget at bruge hjernen selv vel ven ;) Og hvor fanden kom søde fra XD

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#46

8. jan. 2018 13:27

hold kæft hvor er du dum. det er netop det der er så sødt. du er som et lille naivt barn eller et kæledyr som jeg har tæmmet. du er i min hule hånd og danser når jeg siger dans. det er dejligt underholdende.

#47

8. jan. 2018 13:44

#45 #46 Så er det vist på tide med at komme tilbage på topic. Hvis I to vil skændes personligt uden relevans for os andre, så tag det over en bodega-øl IRL. Tak.

#48

8. jan. 2018 13:48

og hvis du vil fungere som autoritet herinde, morten, så drop dobbeltmoralen og udsend dine anmeldelser til tiden ligesom alle andre gør.

#49

8. jan. 2018 13:51

#48 Hvis du eller andre har en klage til indholdet på Filmz, så er du velkommen på redaktion@filmz.dk - så kigger vi på det. I forum-sporet bedes du og alle andre at holde debatten på sporet. Tak.

#50

8. jan. 2018 13:56

hvis du ikke har kigget på det efter distributørerne har bedt dig om det flere gange, hjælper det nok heller at jeg sender en e-mail til dig. min klage over dit brud på reglerne er vist ret tydelig efterhånden så hvorfor skulle jeg også bruge tid på at sende en e-mail til dig? hvordan i alverden ville det gøre en forskel?

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger