Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 88

Hvem ser du helst som Star Wars-instruktør?

 • Denis Villeneuve
  27%
 • Christopher Nolan
  24%
 • En anden
  10%
 • Taika Waititi
  8%
 • Peter Jackson
  8%
 • Tommy Wiseau
  6%
 • Ridley Scott
  6%
 • Joss Whedon
  6%
 • Zack Snyder
  3%
 • Patty Jenkins
  2%

#1

5. jul. 2016 07:53

han er blevet til en "dræbende joke" get it?

Hvis man har set ultimate edition, ser man også kort en dragt hvor der med gult står "HAHA the joke is on you batman". Min forestilling er at denne batman har mistet Robin han har opgivet at være Batman og er kommet meget længere ud. Den dragt referer også til at han formentlig har slået jokeren ihjel, da det er det som sker tilsidst i den triologi. Så kort sagt den mørkeste batman som vi endnu har set på Film. Kritikerne mente også at den var for mørk, jeg synes snarer at den er super fed. Har ikke set "alm version" som var i biffen så kan ikke sige om der er stor forandring men den version der er fed. Ikke på højde med the dark knight 2 men deroppe af........

#2

5. jul. 2016 09:32

han er blevet til en "dræbende joke" get it?

Hvis man har set ultimate edition, ser man også kort en dragt hvor der med gult står "HAHA the joke is on you batman". Min forestilling er at denne batman har mistet Robin han har opgivet at være Batman og er kommet meget længere ud. Den dragt referer også til at han formentlig har slået jokeren ihjel, da det er det som sker tilsidst i den triologi. Så kort sagt den mørkeste batman som vi endnu har set på Film. Kritikerne mente også at den var for mørk, jeg synes snarer at den er super fed. Har ikke set "alm version" som var i biffen så kan ikke sige om der er stor forandring men den version der er fed. Ikke på højde med the dark knight 2 men deroppe af........Wishkeeper (#1)

Du burde nok læse lidt op på Batman albummet "The dark knight returns" som store dele af Bat-delen i BvS bygger på.

#3

5. jul. 2016 11:31

Siger Batbørgen ikke det rimeligt klart selv i BvS?
"We are criminals, Alfred"

#4

5. jul. 2016 12:08

#1 hehe tror ikke du skal sætte din næse op efter din historie der

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger