Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 106

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  43%
 • Blade II
  13%
 • Hellboy
  13%
 • Pacific Rim
  10%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  7%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

25. sep. 2017 17:24

Må give Snyder ret, synes klart at Ben Affleck er den bedste i rollen som Batman. Når jeg tænker Bruce Wayne så synes jeg at Affleck er det tætteste vi kommer på karakteren både i væremåde samt udseende.

#2

26. sep. 2017 00:29

#1 +

Spot on !

#3

26. sep. 2017 00:34

Stop nu den hate-bashing på Zack Snyder. En dybt tragisk tragedie personlig tragedie indtraf i hans familie, og han traf den rigtige beslutning, den eneste beslutning som alle i hans situation bør træffe, det er ikke noget med at han er blevet sparket ud af warner bros, og før han trådte tilbage som instruktør på Justice League var der heller ingen indikation af at de ikke var tilfredse med det arbejde han har gjort på filmen.

Det er ikke som med Star Wars, hvor Lord og Miller blev fyret på gråt papir, og Gareth Edwards stadigvæk var fungerende instruktør, men ikke fik lov til at stå for den endelige version af filmen.

Og en anden ting. Reshoots happens all the time, og for de tunghøre.
RESHOOTS HAPPENS ALL THE TIME!!!. Der blive tilføjet, fjernet eller ændret på scener efter at man har lavet et tidligt cut af filmen, hvis man føler der er noget galt med pacing, hvis nogle scener er unødvendige, hvis der mangler kød på nogle karakterer, nogle scener passer måske ikke helt til den stemning man gerne vil have i filmen, osv. Noget af dette kan man først se når man har et early cut, derfor budgetteres der med reshoots. Samtidig ser Warner Bros på markedet og hvad de responser positivt til, hvilket kan have indflydelse på hvilke scener der tilføjes/fjernes/ændres i Justice League.

Nu er der så vel heller ingen der har en Krystalkugle, som kan sige hvordan Zack Snyders Final Cut af filmen ville have været, og hvor anderledes den ville have været i forhold til den film vi får.

#4

26. sep. 2017 21:02

Jeg er også klart mere tilhænger af Ben Affleck, hans version er tilnærmelsesvis perfekt. Synd og skam at alt omkring ham blot er middelmådigt. Håber at rygterne er sande om at Justice League er god, jeg er sgu generelt ved at være godt træt af Superman, så godt at se de øvrige helte få mere opmærksomhed.

#5

27. sep. 2017 04:54

1: Ben Affleck
2: Michael Keaton
3: Christian Bale
Resten er ikke engang noget jeg gider bruge 2 minutter at tænke på :)
#4 Tror du skal regner med Superman først kommer til i midterste del eller den sidste del af Justice League, så de andre helte får mere tid i den første Justice League film :)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger