Michael B. Jordan garanterer i fremtiden kun at producere mangfoldige film.

Inklusion og mangfoldighed er de store buzzwords inden for filmbranchen netop nu.

Til årets Oscar-show fyldte spørgsmålet således en del.

Ikke mindst i Frances McDormands vindertale som Bedste kvindelige hovedrolle, hvor hun opfordrede til at benytte en såkaldt ’inclusion rider'.

Begrebet dækker over en klausul, som insisterer på en vis grad af diversitet og mangfoldighed på cast og crew ved en films produktion.

En sådan inclusion rider-klausul garanterer “Black Panther”-skurken Michael B. Jordan nu at indføre på alle kommende projekter, som skuespillerens eget selskab, Outlier Society, medvirker til at producere.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 Star Trek fever 4 år siden

Min kommentar, udspringer af endnu et politisk korrekt tiltag, der skal favorisere minoriteterne. Ligesom når folk skal nomineres til en oscar, fordi de er sorte, som hele oscarssowhite polemikken jo så glimrende viste. Det er et generelt skråplan som i den grad udøver racisme, mod den hvide race.

Alt denne snak, uanset om man har skyklapper på eller ej, skaber gnidninger mellem, sorte, asiater, hvide, røde og lilla mennesker. Og kodeordet her er mennesker. Der er en tiltagende tendens til at det kun er blacklivesmatters, og det vil uundgåeligt skabe en modreaktion.
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#12 Mejse 4 år siden

#11 jep modreaktionen som du også er en del af, bidrager bare ikke med en løsning men gør problemet større, det er det du ikke rigtig vil se.
Gravatar

#13 Mejse 4 år siden

#11 det er også værd at huske, at det her jo sådan set er en modreaktion, så at du vil have mere modreaktion, hvordan forbedre det situationen ?

ja det hele er mennesker, men med holdninger som at homoseksuelle ikke burde være forældre, og alt der tilnærmelsesvis gør minoriteter godt kun kan være politisk korrekthed, så gør du da om nogen forskel på mennesker, endda i en større grad end dem der bare gerne vil have minoriteter er bedre repræsenteret, så det bliver altså meget hult når du siger ting som "kodeordet er mennesker"

det skal ikke tages som et personligt angreb eller noget i den stil, bare nogen gange er det okay at gennemtænke tingene lidt, og kigge ind af i stedet for bare at råbe op.
Gravatar

#14 Justin 4 år siden

#12
Det gør ikke problemet større, det stopper det inden der kommer et problem
Gravatar

#15 Mejse 4 år siden

#14 det er jo ikke rigtigt, det er faktisk det mindst rigtige jeg nogensinde har hørt, tror du helt seriøst på det ? for politisk korrekthed er jo en modbølge på mange års "uretfærdighed" og jeg føler ikke at du mener det har stoppet et problem før det opstod, bølger af den art opstår på grund af et problem, modbølger stopper det ikke, og har aldrig nogensinde gjort det, gør kun det hele mere ekstremt.

Skriv ny kommentar: