Warner Bros. er nu klar med den seneste lange trailer til deres kommende tegneseriefilmatiserng “Batman Begins”, der er instrueret af Christopher Nolan. Traileren kan bl.a. ses i fullscreen-opløsning.

Filmen, der udforsker Batmans oprindelse og hans kamp mod uretfærdigheden, har Christian Bale i titelrollen som den kappeklædte korsfarer, der huserer i natten i Gotham City.

I rollen som skurken Ra’s Al Ghul ses Ken Watanabe. Desuden medvirker Gary Oldman, Morgan Freeman, Liam Neeson, Michael Caine og Katie Holmes.

“Batman Begins” er skrevet af David Goyer og kan ses i danske biografer fra. 29. juni.Vis kommentarer (47)
Gravatar

#31 filmz-ulrik ulmer 19 år siden

Da jeg så hesten kom jeg til at tænke på Zorro, jeg synes filmen ser ok ud, og jeg vil da helt klar tage ind og se hvad det er for noget de har fået mixet sammen denne gang :)
Azkaban.dk - Her får du seneste nyt fra Harry Potters magiske verden.
Gravatar

#32 ks 19 år siden

Jeg har mine forbehold, men bortset fra det så ser den udmærket ud. Udmærket er et mildt ord, for jeg er langtfra overvældet.

Og hvad fanden er det for en batmobil? Ligner jo fandme en død rotte på hjul.
Gravatar

#33 filmz-Emilio 19 år siden

Den fucking hest med ild i snotten, synes hele tiden folk skal se sig sur på det lille klip. Personligt synes jeg det ser cool ud og jeg vil ikke kritiserer den - hvorefter som jeg ikke har set filmen og derfor ikke ved hvordan og hvorledes den passer ind i filmen.
Men et værdigt gæt kunne være at den er en del af en drøm?

Og bilen... ak, indse det nu folks. Den er jo lavet sådan med vilje, den er trods alt prototypen på en krigsmaskine - minder faktisk lidt om en humvee, den skal ikke være stilet og elegant, det bliver den med tiden.

Glæder mig sgu til denne film.
"Revenge is a dish best served cold"
Gravatar

#34 filmz-Ronin 19 år siden

#22 Nej,hvad er det for en version? ;o)

Ok, jeg ændrer sætningen - "før vi håber på en Christopher Nolan"-2´er! *GG*
Gravatar

#35 filmz-frostfang 19 år siden

glæder mig så meget til den her film! Syntes det er rart at Nolan og Goyer vælger at "restarte" Batman-franchisen istedet for at bygge videre på de fæle skuffelser der var Batman og Robin og Batman Forever.. mht til hesten, har jeg på fornemmelsen at den nok har noget med Scarecrow og hans hallucinerende stoffer at gøre..
In each of us, there is evil. Pray HE doesn't find it!
Gravatar

#36 evermind 19 år siden

#35
Jeg tænkte det samme (mht. Scarecrow)! Hvad angår Batmobilen er den jo også fremstillet som en tank i The Dark Knight Returns af Frank Miller, og der fungerer den ganske fint.

En fed detalje fra den senest udgivne Batman-historie herhjemme (Hush) er i øvrigt en lille scene, hvor Batman og Nightwing er i Batgrotten.

Batman: "Vi tager bilen."
Nightwing: "Okay... hvilken?"

- hvorpå man som læser præsenteres for et 2-sides billede, hvor alle Batmobilens forskellige designs gennnem tiderne (undtagen, vist nok, ovennævnte Frank Miller-tank) holder parkeret i grotten. Nice touch! :P
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#37 filmz-Kadann 19 år siden

#36 -

Hehe, det billede er ultra-cool. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#38 filmz-Bruce 19 år siden

Tja bilen er en stinker, hesten hvad fanden er det? Men Nolan har lavet Memento og Following, så goodwill til ham. Og så er Bale kønnere end i Machinist :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#39 kill the bills 19 år siden

Nej bilen er da sej.
Gravatar

#40 inflector 19 år siden

Det ser da meget lovende ud.
selfimprovement is masturbation

Skriv ny kommentar: