Det trækker op til en handel. Disney er dygtige til at købe sig til succes. Marvel Entertainment, Pixar, Lucasfilm og nu måske 20th Century Fox, der råder over filmfranchises som “Avatar”, “Deadpool” og “X-Men”. Det tyder på et salg.

Se også: Sony Pictures vil også købe Fox: Kan forene Venom med Deadpool

Det er Deadline, der erfarer, at Disney har sat fart på forhandlingerne om et køb af film- og tv-rettighederne hos 20th Century Fox.

Filmredaktør Mike Fleming hos Deadline sammenligner situationen med absolut tavshed fra Disney omkring et muligt køb med forløbet op til deres køb af Marvel og Lucasfilm.

Udsigten til, at Disney med et køb af Fox vil vokse til at dække en tredjedel af filmmarkedets billetsalg, vækker angiveligt ikke begejstring i den øvrige branche. Disney får for meget magt, lyder det.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 Mads47 5 år siden

Jeg synes det er lidt grinagtigt at så mange tror at et opkøb af Disney betyder at alt bliver Disneyficeret, som #5 og #10 siger så findes der allerede R-rated film som Disney har sået for. Samme argument man høre om Star Wars er blevet disneyficeret, men folk glemmer at Star Wars altid har familie venlig.

Jeg ved ikke hvordan jeg har det med at X-men og MCU skulle slås sammen, jeg synes X-mens universet er 10 gange mere interessant end MCU. Den eneste fordel ved at Disney køber FOX jeg kan se er at de får rettighederne til de Originale og Star Wars Prequels.
Gravatar

#12 Mejse 5 år siden

#9 kun ord og betydninger, så du mener ikke at hele grundlaget for kommunikation, er noget der er værd at lytte på :) de har en dominerende position på markedet, de tjener mest. men de laver hvad 10/4500 film, kan næppe siges de er for store, eller for dominerende.

Skriv ny kommentar: