Det bliver ikke Edward Norton, som Marvel-fans får at se tilbage i rollen som Bruce Banner/Hulk i den kommende “The Avengers”.

Norton spillede Banner i Louis Leterriers “The Incredible Hulk” fra 2008 og havde eller tidligere udtrykt interesse i at medvirke i ensemble-filmen “The Avengers”.

Læs Filmz’ Blu-ray-anmeldelse af “The Incredible Hulk”.

Men Marvel bekræfter nu, at man har valgt at finde en anden til rollen – og det bliver angiveligt ikke en ukendt skuespiller.

Marvel afviser desuden forlydenerne om, at valget skyldes, at Norton forlangte for meget i løn. I stedet skal årsagen ifølge Marvel Studios President of Production Kevin Feige findes i ”behovet for at finde en skuespiller, der besidder den ånd af kreativitet og samarbejde, som de andre talentfulde skuespillere i filmen har.”

Norton selv har ikke kommenteret Feiges udtalelser.

Det forventes, at Robert Downey Jr. vil kunne ses i filmen som Tony Stark, Scarlett Johansson som Black Widow, Chris Evans som Captain America og Samuel L. Jackson som Nick Fury.

Klik her for at læse flere nyheder om “The Avengers”.Vis kommentarer (44)
Gravatar

#41 PredatorX 13 år siden

Claudius (40) skrev:
Jeg synes afgjort, der her bliver antydet, at Norton ikke er kreativ, samarbejdsvillig eller talentfuld. Når man siger, at man søger disse kvaliteter i en ny skuespiller rollen, så antyder man jo, at det mangler ved den gamle. Der er ikke noget at sige til, hvis Norton er utilfreds.


Min pointe er blot at du og jeg jo ikke har en skid forstand på hvorvidt Norton er en pain-in-the-ass or not :) Så er det et nyt lavmål at antyde at Norton ikke er kreativ og samarbejdsvillig? Talentfuld ER han dog, det viser jo hans udmærkede skuespil gang på gang, så dér er der ingen tvivl om at det er tilsvining bare for at være det.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#42 Patriarch 13 år siden

Han anfægter dog heller ikke hans talent (medmindre man meget gerne vil læse det ind i det).
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#43 SuckMyUnit 13 år siden

Edward Norton passede aldrig ind i rollen som Hulken, efter min mening. Han er uden tvivl en fantastisk skuespiller, og er måske for troværdig eller realistisk til den rolle. Desuden har jeg aldrig syntes om Hulken som karakter, og det gjorde sku ondt i hjertet at se Norton stige ind i rollen som ham.
Gravatar

#44 filmz-Claudius 13 år siden

Rygterne om Mark Ruffalo som Hulk talte tilsyneladende sandt.

http://www.deadline.com/2010/07/toldja-marvel-ruff...
http://www.newsweek.com/2010/04/30/why-i-hate-3-d-and-you-should-too.html

Skriv ny kommentar: