Christopher Nolans “Batman Begins” tilbyder et ekstremt fascinerende kig på rigmanden Bruce Waynes forvandling til superhelten Batman. Nolan og Co. har skabt en mere troværdig udgave af Gotham end Tim Burton og Joel Schumacher, og en perlerække af fremragende skuespillere optræder tilmed i den. Desværre falder filmen lidt fra hinanden til sidst takket være et overgearet antiklimaks. Men som en appetitvækkende optakt til en serie potentielt fænomenale fortsættelser lever “Batman Begins” op til forventningerne. Fans af filmen bør øjeblikkeligt opstøve den på Blu-ray. Skiven indeholder et fremragende transfer, et brillant lydspor og en del ekstramateriale, som ikke befinder sig på dvd-udgivelsen af filmen.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 The Insider 15 år siden

#10, med mindre du selvfølgelig vil give en god sjat penge for at se 5 minutter af en film, du kan se det hele af i biografen for færre penge :-)
War. War never changes.
Gravatar

#12 filmz-Kadann 15 år siden

#11 -

Haha, ja ok, det lyder som et godt tilbud. :D
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#13 icetea 15 år siden

Synes nu lige folk overdriver lidt, og at hypen omkring Dark Knight sætter sine spor :D men sådan er det jo. Genså netop Batman Begins igår, og skal ind i morgen aften og se Dark Knight, håber den slår denne. Det er en god actionfilm, med en fed slutning, men den holder altså ikke kvaliteten lige højt alle steder i filmen.

4/6 fra mig af, eller 7/10
Gravatar

#14 filmz-BrotherJack 15 år siden

#13
Enig, men det er en 5/6 herfra alligevel.

Skriv ny kommentar: