Som skuespiller har Ben Affleck mindst lige så mange modstandere som tilhængere. Men hvis den karismatiske filmskaber fortsætter med at forfatte og instruere lige så formidable film som “Gone Baby Gone”, kan det snildt være, at antallet af modstandere pludseligt begynder at dale. Affleck har stablet et eminent ensemble på benene, der leverer selv de enkleste replikker med lamslående overbevisning. Det gør naturligvis heller ikke noget, at filmen er hamrende flot og ofte ulideligt spændende. Blu-ray’ens transfer er fremragende, og discens ukomprimerede PCM-lydspor er ufejlbarligt, men ekstramateriale er der desværre ikke meget af. Skiven er under alle omstændigheder varmt anbefalet.

Læs hele anmeldelsen her

Gravatar

#11 filmz-Kadann 15 år siden

Jeg bestilte den til 280 kr. og selvom det er latterligt mange penge, har jeg ikke fortrudt det, glimrende arbejde fra de to brødre.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#12 wiseguy 13 år siden

Så fik jeg langt om længe set Affleck's roste instruktørdebut og den levede fuldt ud op til sit flotte ry. Fantastisk film med et fantastisk cast. Glimrende og spændende historie - til tider ekstrem barsk og så er det en ganske tankevækkende film, som ikke slipper dig de første par dage - I øvrigt en ganske modig slutning!

Man må sige, at Ben Affleck med både "Gone Baby Gone" og "The Town" er kommet mere end fornuftigt i gang med en forhåbentlig lang instruktør karriere. Jeg glæder mig allerede til hans næste film.

5/6
Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!

Skriv ny kommentar: