Af: chandler75 | Udgivet: 2011-04-11

Har du lyst til at blive en del af Danmarks førende uafhængige filmsite, der hver måned har over 350.000 besøg og 1,3 mio. sidevisninger, så læs videre!

Filmz søger dygtige nyhedsskribenter, så går du rundt med en filmskribent eller spirende journalist i maven, er det måske lige dig, vi har brug for.

Som nyhedsskribent skal du skrive relevante og aktuelle nyheder til Filmz’ brugere og besøgende. Du må gerne skrive levende og kreativt, og det er en fordel, hvis du også har lidt styr på grammatikken.

Det forventes, at du har tid og lyst til at levere 5-10 nyheder om ugen i gennemsnit, men gerne flere.

Hvis du kunne tænke dig at blive fast nyhedsskribent/staff på Filmz, så indsend 3-4 færdige nyheder til [email protected] om noget, der ikke tidligere er blevet dækket på Filmz. Du kan læse mere om retningslinjerne for indsendelse af nyheder her.

Det anbefales, at du kigger lidt på nyhederne på Filmz for at danne dig en overblik over indholdet, stilen og sproget.

Bemærk, at arbejdet som nyhedsskribent på Filmz er ulønnet, men du får en masse gode kolleger, erfaring med filmverdenen samt mulighed for at skrive på CV’et, at du har skrevet for Danmarks største uafhængige filmsite.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Om Filmz

Filmz blev lanceret i 2002 og er siden da vokset til Danmarks førende filmsite, der dækker det hele, med over 350.000 besøg og 1,3 mio. sidevisninger pr. måned.

I 2008 blev selskabet Filmz ApS stiftet, hvis formål det er at drive og udvikle sitet samt brande Filmz i andre henseender.

Filmz er medlem af brancheforeningen Foreningen af Danske Interaktive Medier (FDIM)

Gravatar

#21 MOVIE1000 13 år siden

#19 faktisk stod det ikke i nyheden men i læs mere som jeg havde overset.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

Skriv ny kommentar: