Af: chandler75 | Udgivet: 2011-02-19

Har du lyst til at blive en del af Danmarks førende uafhængige filmsite, der hver måned har over 350.000 besøg og 1,3 mio. sidevisninger, så læs videre!

Filmz søger:

– Biografanmeldere
– Dvd- og Blu-ray-anmeldere
– Nyhedsskribenter

Det er naturligvis muligt at kombinere disse og f.eks. både søge som biografanmelder og nyhedsskribent.

Fælles for disse er, at du er vild med film og ved, hvad der rører sig i filmens verden – eller har lyst til at finde ud af det. Som anmelder er du god til at “læse” film, men er ikke alt for akademisk i din tilgang og dit sprog, når du skal videreformidle din oplevelse. Det er vigtigere, at du skriver engagerende og levende til en læsergruppe, der dækker alle aldre.


Biografanmelder

– Som biografanmelder skal du have mulighed for at gå til presseforestillinger om formiddagen på hverdage i København.
– Du kan anmelde tre-fire film om måneden, men gerne flere.
– Du er indstillet på at anmelde inden for forskellige genrer – alt fra børnefilm og actionfilm til romantiske komedier og arthouse.


Dvd- og/eller Blu-ray-anmelder

Som dvd- og/eller Blu-ray-anmelder skal du endvidere være bekendt med termer i forbindelse med vurdering af udgivelsers AV-præsentationer. Desuden er det nødvendigt, at du har det rette tekniske udstyr til at teste filmene.

For dvd kræver det:

– Et godt PAL Widescreen-tv med en størrelse på minimum 32″.
– En god dvd-afspiller og en computer med et dvd-drev.
– Et højtalersystem med minimum 5 højtalere og en subwoofer.

For Blu-ray kræver det:

– Et plasma- eller LCD-tv med en størrelse på minimum 46″. Alternativt en projektor og et ordentligt lærred, men udstyret skal kunne afvikle 1080p.
– Et højtalersystem med minimum 5 højtalere og en subwoofer.
– En receiver, der kan dekode og modtage alle nye lydformater.
– En Blu-ray-afspiller, der er Profile 2.0-kompatibel. Dvs. enten en Playstation 3 med nyeste firmware eller en anden, nyere afspiller, der er P2.0-ready.
– Afvikling af video via HDMI og altså ikke component.


Nyhedsskribent

Hvis du kunne tænke dig at blive fast nyhedsskribent/staff på Filmz, så indsend 3-4 færdige nyheder til [email protected] om noget, der ikke tidligere er blevet dækket på Filmz. Du kan læse mere om retningslinjerne for indsendelse af nyheder her.

Som nyhedsskribent forventes det, at du har tid og lyst til at levere 5-10 nyheder om ugen i gennemsnit.


Send os en prøveanmeldelse!

Hvis du er interesseret i at blive anmelder, så send en eller flere prøveanmeldelser (maks. 700 ord for biograf, maks. 1000 ord for dvd/BD) til [email protected] og vedlæg et kort CV, hvor du fortæller lidt om dig selv og evt. erfaring med filmmediet. Angiv venligst, om du er interesseret i at blive biograf- eller dvd/Blu-ray-anmelder (eller begge dele). Hvis du er interesseret i at blive dvd eller Blu-ray-anmelder, bedes du endvidere skrive, hvilket udstyr du har til hjemmebiografen.

Det anbefales, at du kigger lidt på nogle af de forskellige anmeldelser på Filmz for at danne dig et indtryk af de tekniske beskrivelser i forbindelse med dvd og Blu-ray.

Bemærk, at arbejdet som anmelder og nyhedsskribent på Filmz er ulønnet, men du får en masse gode kolleger, erfaring med filmverden samt mulighed for at skrive på CV’et, at du har været en del af Danmarks største uafhængige filmsite.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Om Filmz

Filmz blev lanceret i 2002 og er siden da vokset til Danmarks førende filmsite, der dækker det hele, med over 350.000 besøg og 1,3 mio. sidevisninger pr. måned.

I 2008 blev selskabet Filmz ApS stiftet, hvis formål det er at drive og udvikle sitet samt brande Filmz i andre henseender.

Filmz er medlem af brancheforeningen Foreningen af Danske Interaktive Medier (FDIM)

Gravatar

#71 filmkorn.dk 13 år siden

#70 Now we're talking!
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#72 Babo Rises 13 år siden

tournesoller (69) skrev:
Synes systemkravene skal være mere præcise for at jeg kan tage kommentarerne til billede og lyd seriøst i filmz anmeldelser.


Så skal du nok ikke læse anmeldelser herinde :) kræver du måske et udstyr til 70.000, og tilmed en fagmand på området?
Gravatar

#73 DjBeau 13 år siden

tournesoller (69) skrev:

Hvis en filmzanmelder skal kunne vurdere en dvd eller blu-rays audio/visuelle kvaliteter kræver det et toptunet system, så man kan udelukke, at det ikke er systemet, der fejler.


Naturligvis - anmelderne må heller ikke bruge briller ;-)
What would Egon Olsen do?
Gravatar

#74 filmkorn.dk 13 år siden

# 72 og 73

Nej, men hvis man vælger at gøre sig til ekspert på et område, så skal forudsætningerne være i orden. Se f.eks. www.blu-ray.com
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#75 Bruce 13 år siden

#74 Ja, så har man i det mindste altid video og audio at falde tilbage på, når man er blevet ydmyget af en anmeldelse som denne:

Faster
Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos

Skriv ny kommentar: