Af: kasperfmn | Udgivet: 2012-11-05

Har du lyst til at blive en del af Danmarks førende uafhængige filmsite, der hver måned har over 350.000 besøg og 1,3 mio. sidevisninger, så læs videre!

Filmz søger dygtige skribenter, så går du rundt med en filmskribent eller spirende journalist i maven, er det måske lige dig, vi har brug for.


Der er tale om et par åbne pladser som:


Nyhedsskribent

Som nyhedsskribent skal du skrive relevante og aktuelle nyheder til Filmz’ brugere og besøgende. Du må gerne skrive levende og kreativt, og det er en fordel, hvis du også har lidt styr på grammatikken.

Det forventes, at du har tid og lyst til at levere 3 – 5 nyheder om ugen i gennemsnit, men gerne flere. Hvis du kunne tænke dig at blive fast nyhedsskribent på Filmz, så indsend 3 – 4 færdige nyheder til [email protected] om noget, der ikke tidligere er blevet dækket på Filmz. Du kan læse mere om retningslinjerne for indsendelse af nyheder her. Husk desuden at skrive lidt om dig selv, og hvorfor du ville passe godt ind på Filmz’ redaktion!

Det anbefales, at du kigger lidt på nyhederne på Filmz for at danne dig et overblik over indholdet, stilen og sproget.


Artikelskribent

Som artikelskribent skal du have en vis egenskab for at kunne kæle for sproget, når du udarbejder interessante og dybdegående artikler om film og serier til Filmz’ brugere og besøgende. Det er desuden et must, at du har styr på grammatikken, og at du har en rimelig teknisk kunnen.

Det forventes, at du har tid og lyst til at levere minimum 1 artikel om måneden, men gerne flere. Hvis du kunne tænke dig at blive fast artikelskribent på Filmz, så indsend 1 færdig artikel til [email protected] om et emne, du finder interessant. Husk desuden at skrive lidt om dig selv, og hvorfor du ville passe godt ind på Filmz’ redaktion!

Det anbefales, at du kigger lidt på artiklerne på Filmz for at danne dig et overblik over indholdet, stilen og sproget. Bemærk dog, at din artikel ikke nødvendigvis behøver at være af samme format, som den nuværende type af artikler, du som oftest finder på siden. Opsøgende journalistik, fokus-artikler og lign. er også velkommen.


Anden stilling?

Har du en anden egenskab, du godt kunne tænke dig at bidrage til Filmz’ redaktion med, så er du altid velkommen til at kontakte os på [email protected] med en beskrivelse af dit mulige bidrag samt en beskrivelse af dig selv, og hvorfor du ville passe godt ind på redaktionen.


Bemærk, at arbejdet som skribent på Filmz er ulønnet, men du får en masse gode kolleger, erfaring med – og kontakter i – filmbranchen samt mulighed for at skrive på CV’et, at du har skrevet for Danmarks største uafhængige filmsite.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Om Filmz

Filmz blev lanceret i 2002 og er siden da vokset til Danmarks førende filmsite, der dækker det hele, med over 350.000 besøg og 1,3 mio. sidevisninger pr. måned.

I 2008 blev selskabet Filmz ApS stiftet, hvis formål det er at drive og udvikle sitet samt brande Filmz i andre henseender.

Filmz er medlem af brancheforeningen Foreningen af Danske Interaktive Medier (FDIM)

Gravatar

#11 MOVIE1000 11 år siden

Jeg ville gerne, men er ikke særlig god til at det grammatiske og desværre mangler jeg et lønnet job :/

Men håber da helt sikkert at i finder nogle nye der kan bidrage til flere nyheder/artikler/andre gode ideer til filmz.dk.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#12 PederLyager 11 år siden

Mangler i stadig artikel-skribenter? Har en god idé til en artikel, men før jeg begynder for alvor at lægge timer i det, vil jeg lige være sikker på, at der er "plads" til mig - såfremt niveauet på min artikel selvfølgelig er i orden :)

En anden ting - Jeg bor i Århus, og kan se under kontakt at jeres adresse er i Vamdrup. Så skulle lige høre, om arbejdet er lagt meget an på, at man mødes in person, så det rent praktisk kan være et problem at være fra Århus?
Film-elsker
Gravatar

#13 davenport 11 år siden

Ifa. dit brugernavn - er det porno? Og har du en on-line shop?

;)
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#14 PredatorX 11 år siden

Her er frugten af min talentløshed :D

Blu Ray anmeldelse af Star Wars - The Complete Saga.

”For lang tid siden, i en galakse langt langt borte…”… Sådan startede Star Wars sagaens absolut mest horrible bidrag The Phantom Menace i de danske biografer i August 1999. Ikke nok med at vi skulle vente hele to måneder efter den amerikanske premiere på at se den længe ventede fortsættelse, eller skulle man sige ”førsættelsen”, da der er tale om såkaldte prequels, på den elskede originale trilogi, men publikum skulle også finde sig i, at Star Wars ikke længere startede med de klassiske ord: ”A long time ago in a galaxy far far away…”. Blasfemi gav pludselig en helt ny mening. Nu 12 år senere er fadæsen, sammen med sine medsammensvorne, udkommet på tidens nyeste og flotteste format: Blu Ray.

I 1999 skuffede The Phantom Menace fælt. På Blu Ray er skuffelsen stadig lige så stor. Nu skal vi ikke kun døje med den famøse Jar Jar Binks, misbrugte Darth Maul, generelt dårligt skuespil, intetsigende plot, Darth Vader som lille møgunge og et manuskript så dårligt, at det tangerer til det kriminelle. Nej, nu skal vi også finde os i en elendig billedkvalitet. Hvorfor man fra Lucasfilms side har valgt, at udgive en kopi af The Phantom Menace, der leder tankerne hen på den meget udskældte udgave af John McTiernans Predator fra 1987 som udkom på Blu Ray forrige år, vil stå tilbage som en ubesvaret gåde. For at hæve kontrasten, har man helt fjernet detalje graden, og herved ligner alle medvirkende til forveksling en samling voksdukker i begrænset bevægelse. På alle leder og kanter skuffer The Phantom Menace altså.

Lidt bedre går det på det billedmæssige plan Sagaens andet bidrag Attack of the Clones. Filmens handling og manuskript er kun marginaler bedre end The Phantom Menace, men billedkvaliteten er tæt på at være top notch. Enkelte steder forekommer der digitalt støj, men detalje graden er generelt god, og herved kan det bevises af lort kan komme med en acceptabel smag.

Sagaens tredje, og mindst hadede, kapitel af de nye Star Wars kommer i form af Revenge of the Sith, og den må siges at være flot. Billede og lyd går op i en højere enhed, og vi har, ikke overraskende, at gøre med en reference Blu Ray. Ikke et øje er tørt efter et gensyn med Revenge of the Sith. På manuskript delen er der også skruet en smule ned for talentløsheden i langt det meste af filmen. Hen mod slutningen er det dog tydeligt, at George Lucas endnu engang er gået skrivekold, og har i stedet fået sin hund til at skrive resten af manuskriptet. Den nye trilogi afsluttes derved ikke hensigtsmæssigt, men i det mindste kan man ikke sige noget dårligt om den tekniske kvalitet.

Meget er blevet sagt om George Lucas’ evindelige trang til at ændre på sine tidlige mesterværker, og således er den originale Star Wars trilogi, som havde sit indtog i Juni 1977, heller ikke blevet forbi passeret i denne omgang. Det ville være let at sable filmene ned på dette grundlag, men nostalgi er sådan en dejlig følelse, og heldigvis er det til at se igennem fingrene med, når filmene ser så godt ud som de gør. Detalje graden er langt højere end i de nye film, hvilket man jo kan undre sig over, men samtidig glædes man, da det er de vigtige film, der ser godt ud.

Man kan håbe at George Lucas en skønne dag får fingeren ud, og udgiver den originale trilogi uden diverse ændringer som generer mere end de gavner, men indtil da har vi nu den flotteste udgave af Star Wars verden endnu har set. Den originale trilogi er ikke fejlfri, heller ikke uden de nye ændringer, men deres mesterværks status kan aldrig tages fra dem. Den nye trilogi derimod vil stå som et oplagt emne, at lave nye fortolkninger af. Jeg ved i hvert fald godt, hvad jeg ønsker næste gang jeg ser et stjerneskud.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#15 BN 11 år siden

PredatorX (14) skrev:
Her er frugten af min talentløshed :D


Helt enig. ;-)
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#16 PredatorX 11 år siden

BN (15) skrev:
Helt enig. ;-)


haha :D
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#17 kasperfmn 11 år siden

#12 Man skal ikke møde op i person ved "kontoret". Det er udelukkende der, hvor vores direktør holder til. Medmindre du søger ind som biografanmelder, er det lige meget, hvor du er bosat.

Vi søger desuden altid talentfulde skribenter, så du er velkommen til at søge ind!
Gravatar

#18 Lord Beef Jerky 11 år siden

#14 Underholdende læsning! Du skal bare lige lære at sammensætte ordene korrekt. Efter det så jeg dig gerne som anmelder på filmz... ville være dejligt med lidt anderledes læsning.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#19 PredatorX 11 år siden

Lord Beef Jerky (18) skrev:
#14 Underholdende læsning! Du skal bare lige lære at sammensætte ordene korrekt. Efter det så jeg dig gerne som anmelder på filmz... ville være dejligt med lidt anderledes læsning.


Jo tak da :-) og ja der er lidt svipsere hist og her :-) godt jeg skal være lærer haha
thecleansing.net : you call we kill

Skriv ny kommentar: