• Star Wars
    30%
  • Ringenes herre/Hobbitten
    21%
  • Marvel
    12%
  • James Bond
    12%
  • Batman
    8%
  • Harry Potter
    5%
  • Indiana Jones
    4%
  • En anden
    2%
  • Fast & Furious
    2%
  • X-Men
    2%
  • Terminator
    2%

Stemmer i alt: 1006

Der kan ikke længere stemmes i denne afstemning

Gravatar

#11 The narrator 9 år siden

De to første Terminator film er ikke bare gode, de er nogle af de bedste film der er lavet. Derefter gik det desværre ned af bakke.
Gravatar

#12 MonsTruz 9 år siden

Hvis man ser på kvalitet over linjen, så må det være Hobbitten/Ringenes Herre. Et fantastisk mesterværk Peter Jackson har gang i.

Jeg smed dog en stemme på Marvel, da jeg syntes det er et super universe de efterhånden har fået stablet på benene.
Den måde de kobler deres ting sammen på er fantastisk.
Jeg ville ønske de havde rettighederne til Spider-man og Fantastic Four. Vil virkelig gerne se marvels eget bud på de film.
X-men kunne også være meget sjovt og få tilbage til Marvel, men de ser ud til og have fået styr på den franchis med deres seneste par film.

Harry Potter syntes jeg egentlig også er gode film over hele linjen, så dem ville jeg også placere højt.

De andre nævnte franchis har bare for mange dårlige film i deres katalog til at kunne komme i top på min liste.
Gravatar

#13 MystiskeMox 9 år siden

Nummer 1 er der slet ingen tvivl om, ingen er i nærheden af det fantastiske univers Lucas skabte og nummer 2 er lige så klar.

1. Star Wars
2. Ringenes Herre/Hobbitten
3. James Bond
4. Harry Potter
5. Terminator (1 og 2)
6. Alien(s) (1 og 2)
7. Indiana Jones
8. Die Hard (1-4)
9. X-men
10. Batman
Gravatar

#14 ccbm 9 år siden

Star Wars nr. 1 og Ringenes Herre/Hobbiten er henholdsvis 1 & 2?

Den første Star Wars trilogi: Fantastisk! Helt klart en top 3! Men vi skal vel også tage.. Jarjar Binks sagaen med? Glæder mig til at se hvad JJ Abrams kan gøre ved serien, men hvis der en ting episode 1 2 3 fortæller os er George Lucas ikke kan lave film og skal holdes væk fra at skulle stå med alt kreativt selv.

Ringenes Herre: Der findes ikke ord der kan beskrive hvor flot lavet den er.
Hobitten: Der findes ikke ord der kan beskrive hvor flot lavet den er.
Ringenes Herre: Du fornemmer ønsket om at fortælle en historie der fanger en
Hobitten: Du mærker hvordan filmstudierne lister hånden ned i din lomme og tager pengene fra dig.

Marvel: Ja der findes noget - Øv bøver (Thor (1), Captain America (1), Hulk (begge) IronMan (2)), men som STADIG er værd at se (Ikke hulk)
Men gør det op imod nogen film der for publikum til at tabe kæben (IronMan (1 og 2), Thor (2), Captain America (2), Avengers, Guardians Of The Galaxy)
Men de står for visuelt flotte film (se bort fra Hulk), historier der fanger alle aldre (Ikke hulk) som kan samle familien foran sofaen (undtagen hvis familien har set hulk)! En serie der giver MENING at se, der følger op på hinanden (Sort of)

Harry Potter: … Well.. Der er vel et reboot på vej…

Ja: Marvel er min nr. 1,
Ja: Jeg hadder ufattelig meget de "Nye" star wars film
JA: Jeg ser frem til hvad JJ kan gøre ved Star Wars (Ikke gå i stå som du gjorde med Star Trek)
Gravatar

#15 SublimeKen 9 år siden

Jeg stemmer Marvel, med henblik på det cinematiske univers som er en franchise i sig selv. De havde en fantastisk start, med nogle forholdsvis middelmådige opfølgere i fase 1, men ikke decideret dårlige, hvor Thor og Captain America i det mindste underholder og ikke fucker noget op og deres film har indtil videre haft en tendes til kun at blive bedre, med tanke på at to af de absolut bedste tegneserie film blev udgivet i år og begge kom fra Marvel. Derudover hænger det hele sammen.

Ringenes Herre trilogien er noget af det bedste nogensinde, det samme er den originale Star Wars trilogi, men begge franchises bliver ødelagt af nogle decideret dårlige prequels, så som sammenhængende franchises holder de ikke helt, da mange mennesker, inklusiv mig selv, forestiller sig af deres prequels ikke eksisterer.

Batman har både bundskrabere og mesterværker. Man kan vel se Nolan's trilogi som en franchise i sig selv, og set på den måde er den nok også blandt toppen, hvis det ikke var for den utrolig skuffende Dark Knight Rises som desværre bringer franchisen lidt ned, på trods af de to geniale forgangere.

Harry Potter franchisen var udmærket, men efter nr 3 føltes det bare som at filmene blendede sammen og man ikke kunne kende forskel på dem.

Indiana Jones blev lidt ødelagt af 4'eren, men som med Hobbit filmene og Star Wars Episode 1-3, så lader jeg lidt som om den ikke eksistere.

Terminator skulle være sluttet med T2.

Fast and Furious er blevet til et ganske besynderligt bæst. Den startede ud med bundskrabere, hvor den første da var fornøjelig nok, men endte med at levere nogle ganske solide og underholdene actionfilm og ser ud til at gøre det samme igen med 7'eren.

X-Men har både bundskrabere(X-Men: Origins) og mesterværker(X2), men serien hænger ikke specialt godt sammen og der er flere irriterende plot huller igennem filmserien, som de forhåbentlig stopper med nu efter Days of Future Past.

James Bond skal vel have ros for at være den længst levende franchise, men jeg har personligt aldrig været den store James Bond fan og kan egentlig kun rigtig lide Casino Royale med Daniel Craig, resten finder kun en smule over middel.

Så med det sagt, her er min liste. Jeg dømmer dem som franchises og ikke efter hvis f.eks Terminator har nogle individuelle film som slår alle Marvel's individuelle film, for så har Terminator tilgengæld også nogle bundskrabere, som Marvel Cinematiske univers har ingen af. Jeg dømmer efter henholdvis success og om jeg ser frem til flere film i deres individuelle franchises, derudover dømmer jeg efter hvor meget deres individuelle film respekterer hinanden og meget variation den indeholder. Resten er bare en balance gang af hvor mange gode film franchisen indeholder og hvor mange dårlige.

1. Marvel
2. Indiana Jones (Den har kun en film der ødelægger den, men tre jeg simpelthen elsker)
3. The Dark Knight Trilogien
4. Ringenes Herre
5. Star wars
6. Fast and Furious
7. X-Men
8. James Bond
9. Harry Potter
10. Terminator
Gravatar

#16 Star Trek fever 9 år siden

Useriøst at have Fast and Furious i denne afstemning, og undlade Star Trek
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#17 Geekalot 9 år siden

#ja den har jeg også stusset lidt over :)
Gravatar

#18 MystiskeMox 9 år siden

Hvis man kan have Marvel, som en samlet frachise så kan man vel også have Disney animerede, Pixar, Miyazaki og endda diverse filmselskaber som en samlet. Marvel burde være delt op i Ironman, Avengers, X-men, Captain America osv. osv.
Gravatar

#19 SublimeKen 9 år siden

MystiskeMox (18) skrev:
Hvis man kan have Marvel, som en samlet frachise så kan man vel også have Disney animerede, Pixar, Miyazaki og endda diverse filmselskaber som en samlet. Marvel burde være delt op i Ironman, Avengers, X-men, Captain America osv. osv.


Nah, for filmene fungerer med hinanden. Iron man 3 fungerer f.eks. mere som en Avengers fortsættelse end en Iron Man 2 fortsættelse og det samme kan næsten blive sagt om de andre film i fase to. Pixar's film fungerer ikke med hinanden på samme måde, de står alene.

Gravatar

#20 Sweetiebellefan 9 år siden

1. X-Men
2. Terminator
3. Aliens
Twilight Sparkle: "Real friends don't care what your cover is. Friendship is a wondrous and powerful thing.

Skriv ny kommentar: