Gravatar

#3501 Skeloboy 14 år siden

RIP Dennis Hopper, 0/6

At Dennis Hopper endelig fik fred, 6/6
Gravatar

#3502 Bobby Singer 14 år siden

DR2 der lige har krediteret Dennis Hopper for at have instrueret "The Texas Chainsaw Massacre": 0/6

Det er flot DR, men det er altså den forkerte Hopper, jeg tror i måske, men kun måske, i har forvekslet ham med en vis Hooper.
Idjit
Gravatar

#3503 Batsy 14 år siden

3502# Hah, neeeej hvor de dumme i roden! sikke en epic fail!
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".



Gravatar

#3504 Thomsen 14 år siden

#3502 - Det' da løgn?!? Det er godt nok en dum fejl - ikke at 99% af befolkningen ville kende forskel, men alligevel... Der er en researcher et sted, der burde ha' med linealen over fingrene.
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.
Gravatar

#3505 evermind 14 år siden

Men ... så var det da i hvert fald ham, der lavede Life Force, ikke??? ;)
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#3506 filmz-Bruce 14 år siden

Jeg er ved at grine min røv i laser omkring "Nødhjælpsskibs problematikken". Gud og hver mand, inklusive organisationer, politikere og medier, var indenfor kort tid ude og tage patent på handlingsforløbet og selvfølgelig bliver Israel svinet til.

Og det kan endda godt være, at det er tilfældet, at det ER Israel, som har handlet uoverlagt i denne affære. Men en situation som denne, kan have langt flere faktorer under overfladen, som endnu er ubekendte for offentligheden og førend flere informationer bliver belyst, er der groft sagt tale om på forhånd partisk stillingtagen, hvilket dog overhovedet ikke er nogen overraskelse.

Kritisk stillingtagen ud fra kildemateriale er en efterhånden glemt kunstart. Nu har vi blot fløje af tosser, som losser deres evindelig lort af indstuderet propaganda udover mediebilledet.

Vorherre bevares et menageri af gamle dressurheste og deres gamle kunstner! Stik dem en sukkerknald og afliv de gamle øg!

0/6
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#3507 I.F.F. 14 år siden

Når man angriber soldater med knive og køller, stjæler en soldats riffel for derefter at skyde på soldaterne, ak ja så får man ørene i maskinen.

http://www.imra.org.il/story.php3?id=48166

Are you not seeing the rare bird on my shoulder?
Gravatar

#3508 filmz-Bruce 14 år siden

#3507 Ja jeg var også ved at læse om IHH her. Organisation som undercover også støtter Hamas og det muslimske broderskab, som er den radikale gren af Islam, som Saudi Arabien forsøger at promovere rundt omkring i verden.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#3509 I.F.F. 14 år siden

Det er smerteligt at tænke på, hvordan vi nu skal læse om israels uhyrligheder i samarbejdspolitiken i de næste 14 dage.....

Are you not seeing the rare bird on my shoulder?
Gravatar

#3510 filmz-Bruce 14 år siden

#3509 Jeg er ikke interesseret i at tage en parts parti. Hvis Israel har begået uprovokerede uhyrligheder, skal det frem i dagslyset og der skal rulle hoveder.

Sandheden skal frem og der skal handles derefter. Jeg er revnende ligeglad med, hvad Lykketoft, Aaen og Holger K mener, for de er så pisse farvede, at man kunne lave en Flüggerfabrik ved at trykke dem på hovedet.

Vi lever i en tid, hvor propaganda sluges råt, ud fra den politiske stillingtagen, man på forhånd har. Folk tænker og handler som ensrettede nazister, hvor dokumentation er sekundært. Tager man fejl, så bliver der stille og ingen dementerer eller siger undskyld. For så har man allerede haft kampen og hysteriet og DET er det primære. Konstant at skabe rav i gaden.

Fjolser og kæmpestore idioter!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

Skriv ny kommentar: