Gravatar

#61 Lord Beef Jerky 8 år siden

Og nu er budrunden forlænget med tre dage pga. flere henvendelser end forventet. Mon ikke det er lige præcis omvendt? Hvis resultatet er tilfredsstillende, forlænger man sgu da ikke budrunden. Det er at røvrende, dem der har budt. Men ja, sådan som læserne bliver røvrendt, kan det naturligvis godt være.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#62 MeAgain 8 år siden

Newz.dk skrev:
I morgen klokken 12:00 skulle budrunden på dette site samt søstersites slutte, men vi har besluttet at forlænge den til fredag den 5. juni klokken 12:00, da der, glædeligt, er kommet flere henvendelser end forventet.


Lord Beef Jerky (61) skrev:
Hvis resultatet er tilfredsstillende, forlænger man sgu da ikke budrunden.


Jeg vidste, det her ville blive underholdende. :)
Gravatar

#63 Giraffen 8 år siden

Geekalot (38) skrev:
Du da for dum at høre på, det ville svare til vi ikke skulle vide at der kom twin peaks eller at strengt fortroligt kommer igen, at du syntes de serier på netflix som du garenteret ikke har set, er noget bras er noget være sludder.
Ps. jeg tror heller ikke de har fået reklame penge for twin peaks eller strengt fortroligt.


Mange af de "nyheder" Filmz har bragt om Netflix har ikke handlet om Netflixs originale serier. De har bare handlet om hvilke film eller serier der tilfældigvis har fundet vej til streaming tjenesten.

Ingen af nyhederne i de følgende links omhandler Netflix egne produktioner:

http://filmz.dk/nyt-hos-netflix-uge-8-hannibal-og-...

http://filmz.dk/nu-kan-du-haenge-ud-med-venner-paa...

http://filmz.dk/den-store-gatsby-og-the-croods-ind...

http://filmz.dk/nyt-paa-netflix-nu-kan-du-nyde-sta...

http://filmz.dk/nyt-paa-netflix-nu-kan-du-pleje-to...

http://filmz.dk/nyt-paa-netflix-jeremy-piven-som-e...

http://filmz.dk/nyt-paa-netflix-man-of-steel-brage...

http://filmz.dk/nyt-paa-netflix-varm-op-til-sommer...

Skal jeg blive ved Geekalot? ;)

Jeg har forresten ikke noget imod at Filmz bringer nyheder om nye sæsoner af f.eks. "Twin Peaks", "Strengt Fortroligt" eller en Netflix serie som f.eks. "House of Cards". Det er netop en nyhed da det er igangværende serier, hvor der stadig kommer nye sæsoner etc. "House of Cards" er iøvrigt en glimrende serie, så allerede der må jeg desværre skyde hul i dit postulat om, at jeg ikke har set nogen af Netflixs serier.

Men for mig er det ikke nyhedsværdigt at en 11 år gammel serie som "Venner" nu er tilgængelig på en streamingtjeneste. Generelt er niveauet på Filmz faldet gevaldigt over de sidste par år, både blandt redaktionen og sidens brugere, som du så fint illustrere med indledningen på ovenstående indlæg.

Filmz var engang en hjemmeside jeg besøgte dagligt og den åbnede min øjne for filmmediet og var for en periode danmarks, ja efter min mening verdens, bedste filmforum. Der var altid spændende debatter, velskrevne anmeldelser og du kunne altid finde ligesindene. Da jeg var 13-14 år havde jeg ikke venner der så Kubrick, Hitchcock, Herzog og derfor dyrkede jeg min interesse for film for mig selv. Men så fandt jeg Filmz og pludselig var der et sted hvor jeg ikke skulle ligge skjul på hvem jeg er. Her kunne jeg dyrke min interesse med andre ligesindede.

Det er det Filmz jeg savner.

Så "nyheder" om hvilken tilfældig film eller tv-serie der tilfældigvis er havnet på en streamingtjeneste eller de nu sædvanlige Se og Hør indslag interesserer mig ikke. Det har intet at gøre med det oprindelige Filmz for mig.

Din tone illustrere på glimrende vis hvorfor denne side langsomt er ved at dø ud. Der har altid været idioter på Filmz, men i det mindste var mange af idioterne underholdende. Du virker bare til at være en... ja, idiot. :)

Jeg tager som en ære at være på din ignoreliste.
Gravatar

#64 MeAgain 8 år siden

Ja, hvis ikke Filmz.dk har fået penge af Netflix for så massive kampagner for deres katalog, så burde de i hvert fald have fået det. At det så ikke burde have forurenet nyhedsstrømmen er naturligvis en anden sag. Men tidligere standarder for hvad der var nyhedsværdigt er jo netop forsvundet sammen med den gamle redaktion. Ligesom kreativitet og ideer til opgradering og vedligehold, osv..
Gravatar

#65 Geekalot 8 år siden

#63 hvis det da er så galt at være herinde, hvad laver du her så ?
Gravatar

#66 Giraffen 8 år siden

Geekalot (65) skrev:
#63 hvis det da er så galt at være herinde, hvad laver du her så ?


Det er lidt ligesom at se et biluheld i slowmotion. Det er forfærdeligt men samtidig kan man ikke kigge væk. Jeg har fulgt Filmz i så mange år og nu vil jeg egentlig bare se hvordan det ender.

På en eller anden morbid måde er det næsten underholdende, og underligt tilfredsstillende, at se den nye Filmz redaktion grave sin egen grav efter alle de møgbeslutninger de har taget.
Gravatar

#67 MadMartigan 8 år siden

#63 Godt skrevet, ligepræcis den samme grund til jeg har været så vild med filmz!
I'm your huckleberry...
Gravatar

#68 Gasivodo 8 år siden

Piv:-( Hva' så' med alle Johan og andres glimragende anmeldelser, fra de gamle dage?

"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#69 Gasivodo 8 år siden

WOW! Først nu opdager jeg hele misæren, der var omkring august sidste år??
Så meget for at følge med i filmz den seneste årrække! Sry';-)

..begynder at forstå..

Nå! Jamen Knæk & Bræk til alle Z'erne.
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#70 MeAgain 8 år siden

Er det muligt? Findes der mon stadig brugere herinde, som ikke opdagede protest-udvandringen? Her får de i givet fald en chance til:

http://filmz.dk/forum/tagwall/farvel-filmz-86965

Skriv ny kommentar: