Gravatar

#11 filmz-Kadann 15 år siden

#9 -

Ikke så vidt jeg kan se.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#12 Killkaj 15 år siden

pis.. mit budget er ik så stort nemlig:(
Gravatar

#13 ks 15 år siden

Jeg startede min "surroundtid" ud med noget lignende. Det kan gå an, hvis du ikke er specielt kræsen - men der er bestemt ingen tvivl om, at du vil blive meget gladere for "rigtig kvalitet", fremfor et samlesæt a la det Phillips der.

Vil du derfor blot kaste dig udi lidt surroundlyd, så er det billige Phillips måske en udmærket introduktion. Det holder sikkert alligevel ikke mere end 1-2 år, før det så småt begynder at dø (det gjorde mit), men så har du i hvert fald et indblik i surroundlyden, og kan næste gang tage et stop forbi Hifiklubben og høre præcis hvor stor forskellen er mellem plastik-samlesæt a la dette og rigtige højtalere. Derefter kan jeg næsten garantere dig, hvis du bare sætter lidt pris på god lyd, at dette sæt blive første og sidste gang, du giver dig i kast med billige surroundsæt.

PS3'en har lydsignaler i form af optisk og HDMI, så du skal blot sikre dig, at den receiver, der bruges i Elgigantens tilbud har en af disse.
Gravatar

#14 Killkaj 15 år siden

#13

Når vi snakker lyden er dårlig, mener du så diskant og såen? Er der ik noget "brooom boom" i eller hva:b?
Gravatar

#15 Corgan 15 år siden


Jeg har også startet ud med sådan en type surround system. I starten tjente den sit formål, men efter et lille års tid begyndte dvd'en at dø. Jeg købte derefter en decideret surround-reciever og satte de gamle højtalere til den... sammen med en dvd-afspiller. Det har sådanset været ok... men efterhånden som man hører mere og mere på anlægget, kan man måske godt savne "det ekstra" i lyden. Når den dag kommer, kan man jo så vælge opgradere til nogle bedre højtalere.
Gravatar

#16 ks 15 år siden

Lyden er dårlig på den måde, at den lyder plastik-agtig. Det er svært at forklare, hvis du ikke har de store erfaringer med højtalere af bedre kvalitet. Der er ganske simpelt meget mere dybde, fylde og detalje i en god højtaler, end hvad du finder i en billig en.

Dermed skal det dog også siges, at hvis man ikke er specielt kræsen, så kan sådanne højtalere sagtens opfylde sit behov. Det er trods alt ikke uden grund, at de produceres - rigtig mange mennesker synes de lyder fremragende, specielt de små surroundsæt - men, de har sikkert heller aldrig haft fornøjelsen af et par gode højtalere.

Før du laver en hurtig beslutning, så anbefaler jeg, at du smutter forbi en Hifiklubben (eller en hifi-orienteret forretning) og giv et par gode højtalere et lyt. Tag derefter ud i Elgiganten og spørg efter et lyt på det sæt du omtaler. Du vil høre en meget stor forskel i kvaliteten, og kan derefter selv tage en beslutning. Det vil også give dig en forståelse for forskellen på "god" lyd og "dårlig" lyd :)

Så vil du i sidste ende selv være i stand til at tage en beslutning om, hvorvidt du ønsker at spare op lidt længere og købe gode højtalere eller om du hellere vil spare de penge og købe det billige sæt.
Gravatar

#17 ks 15 år siden

Hov, en lille ekstra note. Selv små, billige højtalere i Hifiklubben vil give dig langt bedre lyd end små, billige plastiksæt fra Phillips.

Derfor er der fx også en løsning i stil med denne (det billigste jeg kunne finde) fra Hifiklubben.

http://www.hifiklubben.dk/produkter/hoejttaler/sys...

Det er dobbelt pris af Elgiganten, og du mangler stadig en receiver - men selvom det er i den lave ende af Hifiklubbens lækkerier, så garanterer jeg dig, at det lyder bedre end Elgigantens sæt.
Gravatar

#18 Killkaj 15 år siden

mange tak for hjælpen ;)
Gravatar

#19 Bony 15 år siden

#2 - De siger i Comons artikel at forstærkeren får fire HDMI-indgange, men det er rigtigt forstået at 520'eren (den billige) kun har to indgange, ikke?

Er det så 820'eren der har fire udgange?

EDIT: Noget andet er; ifølge Sonys hjemmeside kommer forstærkeren kun til at kunne køre "Dolby® Digital", "DTS", "Dolby® Pro Logic®", "Dolby® Pro Logic® II", "Dolby® Dual Mono" og "96 k/24 bit PCM".
Men der er da ingen af dem der er HD eller "ægte-HD", eller tager jeg fejl?

Specs
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#20 filmz-Kadann 15 år siden

#19 -

Det må være 820'eren, det ser ud til at Comons artikel er mangelfuld.
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

Skriv ny kommentar: