Marvels Kevin Feige har udtalt sig lidt om “Iron Man 3” og afsløret, at filmen kommer til udelukkende at fokusere på Tony Stark – der kommer ikke til at være andre helte fra “The Avengers” med.

Se også: Robert Downey Jr. får smæk i første “Iron Man 3”-trailer!

Derudover kan Feige også udtale, at mens filmen ikke bliver så seriøs, som den første trailer har lagt op til, så bliver det dog en mere intim fortælling, hvor Starks psyke bliver udforsket.

”Ved slutningen af ‘The Avengers’, da en portal åbner i Manhattan, hvor han har mødt Thor og The Hulk, og The Chitauri er på vej efter ham, så indser Tony, at han ikke ved alt. Vi mener, at dette har haft en effekt på hans psyke,” udtaler Feige.

Med eller uden andre superhelte indtager “Iron Man 3” danske biografer 2. maj næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (32)
Gravatar

#31 Mister Marvel 11 år siden

Fuldstændig enig.
Synes der skulle været en anden skurk, f.ex., en som kunne havde været en del af black widow´s fortid, fordi så kunne hun havde fået en bedre rolle end blot ´´eye-candid ´´ (Fordi vi kiggede s.. da alle sammen mest på hendes ´´øjne´´ , dette kan ligeså godt indrømmes.), og derfor glædede det mig også vi fik set både det og også andet i avengers.

„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#32 Alex- 11 år siden

Batsy (30) skrev:
Jeg tror han er død, og tror heller ikke der den store chance for han er tilbage, for han var lidt en skuffende skurk for mig af, efter nogle gensyn.


Det kan du selvfølgelig have ret i. Synd, han kunne have være blevet en enorm fed skurk, men ja med den dårlige start for Whiplash ser vi ham næppe igen forløbig.

Skriv ny kommentar: